15

Фют

преди 1 месец

Този се изживява като Зевс....хахахаха...Да се бойкотират Олимпийските игри, които започват провеждането си още преди началото на Христа. Хахахаха

14

Анонимен

преди 1 месец

до Славчо, те такива кравари като теб предричат вече 3 години че Костадинов ще е аут от парламента, а той стана даже 3-та политическа сила. Понял, смееееешн кравар?

13

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепям с две ръце.

12

Мария

преди 1 месец

Това плямпало с огромно самочувствие няма мярка за нищо Кой си ти бе,къв си,че непрекъснато и за всичко се перчиш?! Слагай впитите цепнати американските дънки и заминавай да бойкотираш закриването на Олимпиадата Да не си посмял да се загръщаш с знамето на България,че си срам и позор ! Негодник,лъжец долен

11

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пък, за България се борили, за химна... Наистина ли не можете да мислите изобщо?

10

Говорит Москва!

преди 1 месец

Копейки,никой мислещ човек не вярва в лицемерната ви загриженост за ,,християнската цивилизация".Знаем много добре,че зад приказките ви за защита на ,,нормалността" се крият имперските амбиции на едно ненормално кремълско диктаторче. Демокрацията,недраги ми рубладжии, има недостатъци. Самата й същност включва тези недостатъци -- иначе няма да е непрекъснат процес на обществено договаряне. И тъкмо с това тя превъзхожда всички диктатури,вкл. и путинската автокрация. Ние знаем кои сте и какви сте!

9

Уф,

преди 1 месец

Поредната тъпотия на Копейкин

8

Питанката

преди 1 месец

Тая миризлива копейка няма ли да млъкне поне за малко? Истината е, че имигрантите ни донесоха повечето медали. Те се бориха за България и за химна. Въпреки копейките и ежедневната омраза, която бълват. А Копейколандия вече я няма на Олимпиадата, а скоро и на картата!

7

Анонимен

преди 1 месец

хубаа реч ама ако той и партията мъ не бяха патерица на шиши и боко главата можеше някой избирател да му се върже на тоя сидеров младши.

6

4000 лева

преди 1 месец

Щом любимата русия не участва бойкот дондуока.нищо че нашето момче вчера счупи световен рекорд с лекота вяжно р ромчето от максуда да се хареса на работодателя в кремъл.Между другото чий е Курск бе копейка хахахах

5

Анонимен

преди 1 месец

Хората не ги интересува олимпиадата, държавата ги мачка от всякъде

4

Анонимен

преди 1 месец

Клоун си ти.Браво Костадине.

3

Точен

преди 1 месец

Олимпиадата бе опорочена от извратените фашистки гаулайтери на Запада. Имаше и /не/открита съдийска подкрепа за САЩ и Англия за сметка на Китай. Върхът на падението на МОК беше мъжкият женски бокс. Прав е Костадинов.

2

Христо Христов

преди 1 месец

И без Възраждане съм ги бойкотирал. 7 секунди общи гледано време.

1

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха - клоун