12

До х

преди 1 месец

Като опънат един два пъти на шега и не ще станеш хомо, Ами хоро ще играеш!

11

Хахаха

преди 1 месец

Гледам , някои обичат потния г0з на Корни

10

Анонимен

преди 1 месец

Кат гледам тя е привърженик на затлъстяването и на Мак Доналдс Кейефци идеологията, Предлагам да се въведе шаблон, през който всеки да премине с телесните си форми или да бъде приспан хуманно. Децата масово са с наднормено тегло.

9

Х

преди 1 месец

До До x рязкото увеличени ,е защото не се крият вече... На много места стана ок да си хомо. Хората си признават. Детето от много малко показва какво харесва. Хомо се раждаш

8

Анонимен

преди 1 месец

Рускитеее гнясовее по цял ден тролят с тая пропаганда за джендърии. Дори не знаят, какво значи в превод тази дума. Нито знаят, какво е значението. Вън от парламента след 30г ядене.

7

Е да ама

преди 1 месец

Досега всички партии вземаха пари от еврофондовете и ни задължиха към тези страни За парите на политиците и техните прилежащи бизнесмени бяха и ваксините за ковид, а сега ЛГБТ образование в училищата.

6

До x

преди 1 месец

Hanpoтuв, факт е рязкото увеличение на процента на negepacтuтe в сравнение с годините преди налагането на gжeнgъp ugeoлoruятa!

5

Оффф

преди 1 месец

Галопираща инфлация, работещи бедни, един апартамент струва 84 средни заплати, докато в западните държави струва 36, разбити улици, престъпници, които са пуснати на свобода, убийци с двегодишни присъди, застаряващо население, а младите заминаващи на запад, но най-големият проблем в България била някаква джендъррр идеология, разбираш ли.

4

Хахаха

преди 1 месец

Ей Корни , тея партенки дет ги хвърляш миришат повече от гз0 ти . Ела ми обясни как тази идеология ще влезе в училище. Учителите на моите деца ги познавам. Няма как да стане и бащите се познаваме , още повече няма как да стане

3

Х

преди 1 месец

никой не може да стане хомо.... Схванете го най-после.

2

Анонимен

преди 1 месец

Браво Нинова! Супер си. Скапа БСП! Скапи и джендърите и лесбийките!

1

Анонимен

преди 1 месец

Нинова що не си гледа джендърчето Рафаелчо?