20

Анонимен

преди 1 месец

Е нали показвахте и една моделка с автомат и каска? И червило. Значи и украинките ходят на фронта, а други си гледат кефа на олимпиадата.. А трети са на Слънчака. Не му е добра организацията на наркомана, разпръснал ги е из цял свят.

19

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли фалшиви новини? Руснаците не окупират, а освобождават земи. Окупират американците, както окупираха няколко бази на наша територия, не плащат такси, не пускат никой там. Това е окупация! Руснаците спасяват от геноцид съгражданите си. Интересното е, че за целия контранаступ украинците успяха да окупират 160 км2 до колкото си спомням, а руснаците освобождават 3 пъти повече само за месец. Ще бъде много интересно кой ще изберат американците да им помагат, Израел, Украйна или Тайван?

18

Анонимен

преди 1 месец

Как мислите,този дали " лъже"???! Аз лично мисля че Не! Така и до днес,Украйна Не каза колко реално Украински войници са Загинали до този момент! Но виж за жертвите на Руските войници" бяха Много в час"!!!-:) На то клипчета как ги " избивали" руските войници! А за техните Нищо?! Ама те тези Руснаци,не се " бият" сами със себе си нали? Украинска Пропаганда беше всичко И продължава да е така! Руснаците набират армия без проблем! Украинците,тези които Не успяха да избягат,ги събират по улиците там

17

ЗелюКокаинеф

преди 1 месец

Ние ги тварим в жипки от улицата и ги караме на фронта

16

Анонимен

преди 1 месец

Територията 420 квадратни километра (кото е близо 45% от България) превзета за 2 месеца , може да бъде проверена в украински източници като liveuamap и deepstate. И е безпорен факт, че Украйна губи тази война. Но явно някой е решил че за да намали руската армия, трябва да премахне всички украински мъже.

15

АнонимеН

преди 1 месец

КОЛКОТО ТЕРОРУСКАТА ПРОИЗВЕЖДА ПО 4 МИЛИОНА СНАРЯДА НА ГОДИНА, ТОЛКОВА ИМ Е ВЕРНА И ТАЯ СМЕТКА! АКО УСПЕЯТ ДА УБИЯТ 1 ТЕ СИ ГО ПИШАТ УБИТИ 10 :D

14

Мачкай Русийо!

преди 1 месец

Какво стана с контранаступа бе центари? Що мълчите като бити федерази? КОНТРАНАСТУП има,само че към Киев хахахахааааа

13

Анонимен

преди 1 месец

Муахахахаа... Ра6истката пропаганда се лее с пълна сила в този сайт

12

Анонимен

преди 1 месец

На зеления наркоман изобщо не му пука. Брои си милионите с сметката, прави си фотосесии в списания разни с гучи , отвреме навреме облича камуфлажна тениска за трагичната снимка уж от фронта и това е. Дребен и вреден!

11

6 6 6

преди 1 месец

тая и тая дедушка на дърти години кръвожадна и алчна добре че е Бог Смърт който рано или късно навестява

10

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу ше го правят на боршшшш

9

да

преди 1 месец

кратко и ясно! приемаш или не! ако не приемеш, цяла украйна отива курбан!

8

Хайван

преди 1 месец

Шамана нещо е попрекалил с лулата.

7

Анонимен

преди 1 месец

И след като се поизбият белите хора какво следва.Ново ислямско заселване.Поредният халифат.Натам ли отива Русия с такива съюзници?То като след революцията, масово избиване на бели руснаци и вкарване в червената армия на азитците.По време на ВСВ след като Хитлер смазва западния фронт СССР го кара почти само с азиатци.Вижте кадрите от филмите тогава.

6

Asd

преди 1 месец

Путин много нещаможе да иска. Той и Отлер искаше така преди 80 години. Да му бяхме дали каквото иска, че да няма толкова жертви, а?

5

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мангаляк на снимката да спре да лъже ами да види кво става в Русия защото Украйна днес е завзела няколко малки населени места..... в Русия. Смяяяях!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

А вие колко войничета сте загубили в месните щурмове? Чуждите броите, а за своите мълчите. Всяка една загубена душа е на вашата съвест защото вие започнахте тази война. Морални ур0ди!

3

Анонимен

преди 1 месец

Хаха ми вие колхозници колко загубихте ве, то за вас кога ли е имало значение?

2

АнонимеН

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА ВИНАГИ ЛЪЖЕ В 10-ТО КРАТЕН РАЗМЕР :)

1

Ze nigmar

преди 1 месец

Цъф....иранският звяр се разпада...:)))