183

Анонимен

преди 1 месец

Да не ги съпоставяме да. Едните бягат от мобилизация и преследване от киевския режим, а на българите им изгоря целия живот. Ако бяха истински евроатлантици и слуги на САЩ да ги бяха върнали тия укри избягващи мобилизация. Ама нали се сещате , че тия тука са децата на укро фашисткия елит или наркотрафиканти. Имат лепенки на автомобилните номера , за да не ги снимат камерите, явно е , че имат протекции от МВР!

182

Анонимен

преди 1 месец

УКРАИНЦИТЕ БЕЖАНЦИ СА ПОСТРАДАЛИ ОТ ВОЙНА... КОГАТО ВОЙНА ИЗГОРИ КЪЩАТА НА ГЛАВЧЕВ И ИЗБИЕ ДЕЦАТА МУ ЩЕ РАЗБЕРЕ

181

Анонимен

преди 1 месец

Аман от главочи,кирета,бацета ,денковци,пеевци,вървете по дяволитееее

180

Анонимен

преди 1 месец

"Компенсациите" за нашите хора били около 1500 лв, което е едно нищо. В същото време по толкова на месец на човек дават за украинците??? Освен това, с тези фургончета се подиграват с хората. Някои от пострадалите още от наводненията край София все още са в подобни фургончета. Не го ли е срам Главанака???

179

селянин

преди 1 месец

я кви убави фургони са откарали ейййййй Главчо кво сравняваш ти бре

178

до христо

преди 1 месец

Унгария, Полша, Словакия, Австрия, Испания, Португалия... Живея в Австрия от 14 години, за пореден път се убеждавам, че решението ми да напусна българската държава беше правилно!

177

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/174 "Липсата на аргументи води до" - всеки мой пост съдържа факти. "Обидата" също е факт.

176

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/171 "Главчо, я да сметнем кво са 5,000 лева в Бг???" - нали СТЕ в Клуба на богатите бе, про'с'так неграмотен, какво ревеш? ... и да СТЕ СЕ застраховали.

175

Анонимен

преди 1 месец

Главчев трябва да бъде отстранен заради с. Воден.

174

Анонимен

преди 1 месец

Верно, главо, не са за сравнение. Пострадалите от пожарите са си наши, български граждани, които години наред са се внасяли в българския бюджет, от който цуцат такива, като вас и като надошлите отвън чужденци, настанени в луксозни условия, в които повечето от нашите сънародници не са били и никога няма да бъдат! Не те е срам! Предател.

173

Всичко е ясно!

преди 1 месец

1578 лева са за неотложни разходи и 2500 лева за обзавеждане. . . . . Благодарете на ГЕРП, ДСП БСП за хуманното отношение към пострадалите. След като седмично пишете, че за поддръжката на едно семейство са необходими около 2500 лева то какво могат да правят тези хора с отпуснатите средства? Избирайте отново тези докато дойде и вашия ред! Да живее България!

172

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов 148 Липсата на аргументи води до лични обиди.

171

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/168 "Къде пък ти видя 80% гласували, от пет избора ли ги събра?" - па гласувайте бе. Сега и некадърните про'с'таци без мнение, дет само мърморят и все другите са им виновни ли да им обръщам внимание? Резултатът от последните избори е около 80% са гласували да ги командват от Брюксел и Вашингтон. Факт.

170

Хора

преди 1 месец

Както виждате политиците у нас не са българи и не мислят за България, време е вече да молим Русия дани освободи и даги премести в Сибир,само тогава ще се оправим.

169

Анонимен

преди 1 месец

Главчо, я да сметнем кво са 5,000 лева в Бг??? Как и колко дълго ще изкара дори Един човек с тези пари в Бг? Ако предположим, че трябва да плати за най-най-евтиния хотел от 50лв на ден, плюс минимум 30лв за храна стават 80лв =2,400лв на месец, тоест, след два месеца остава на пътя без покрив над главата и без една стотинка!!!!

168

Нагъл ПоНаГъл

преди 1 месец

НайНагъл, МегаНагъл, ХиперНагъл, УлтраНагъл... Главчев!

167

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - Къде пък ти видя 80% гласували, от пет избора ли ги събра?

166

локо

преди 1 месец

Само за тези думи Главанаков трябва да бъде даден за храна на прасетата във Белене. След 35 години преход вече напълно одобрявам захранката за свинете през 1944-55 година. С такъв ''цвят'' на нацията- такава прасешка диета.

165

Защо

преди 1 месец

Този вместо да замълчи,пак дрънка глупости...

164

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/156 "да се проведе референдум" - отделно, водещите ЕС демокрации са за забрана на референдумите, "защото пречат на европейската демокрация". Ти гласува ли за ЕС? Ако да - какъв референдум искаш?