35

Ямболски цървуль

преди 1 месец

КаНала Мирис.Обикновен травеppc от демократите.Какво Песков искаш от такова нещо?!?!

34

кръгъл идиот

преди 1 месец

Борис Джонсън на срещата с Тръмп е въвеждането на "специални мерки за защита на говорещите руски език" в Украйна и глобално възстановяване на отношенията на САЩ с Русия, с възможност за връщане към времената, когато Русия е била "уважаван партньор на Г-8 и НАТО", Крим да си остане руски, и да се оттегли искането за връщане на границите от 1991 г. на Украйна. Ах, колко великодушно. Късно е либе, за китка. Крим си е руски и без Джонсън, ама още малко и половин Украйна ще е руска, а ако продължавате да упорствате и Британските острови ще станат руски.

33

Само СДС

преди 1 месец

Президентът Харис каза че не смята да прави промени в НАТО, а помоща за Украйна ще е приоритет

32

Видно е

преди 1 месец

Руските плъхове са изплашени

31

Анонимен

преди 1 месец

Какво пречи Тръмп да управлява от затвора, ако спечели изборите?

30

леле

преди 1 месец

Тоя трезвен ли е

29

Анонимен

преди 1 месец

Никой не му пука за отношенията с русия скоро няма да съществуват в сегашния си вид така ли иначе

28

смеххх

преди 1 месец

Ама то няма нормална държава дето да иска отношения с вас

27

де е дедо бай Издън?

преди 1 месец

Да не се спомина? Два дни го няма никакъв?

26

Токмаков

преди 1 месец

До 123 ТЕ ДОРИ НЕ МОГАТ И ТОАЛЕТНИ ЧИНИЙ ДА СИ ПРОИЗВЕДАТ. ОКРАДОХА ОТ УКРАЙНА ВСИЧКИТЕ ***. ТОВА МОСКОВИЯ Е ДОЛНОПЛЕМЕ. ЗЛО НА СВЕТА.

25

ТОВА ОТТЕГЛЯНЕ

преди 1 месец

ТОВА ОТТЕГЛЯНЕ НА ГОЛЕМИЯ американски политик Байдън под огромен натиск, Е ДЕЛО на РЕПУБЛИКАНСКИТЕ ШПИОНИ в Демократическата партия. Републиканската партия открай време контролира демократите чрез внедрените в нея шпиони-републиканци.Спомнете си аферата Уотъргейт в 1973-1974 г. Републиканската партия е една полуфашистка организация.Не казвам изцяло фашисти, но едно 80-90 % фашистка партия може би.Демократите са прогресивната, лявоцентристка либерална партия. Защитават прогреса и човешките права.

24

Въй въй

преди 1 месец

В НОРМАЛНА държава Такъв ИДДДИОТТТ, който може да забрани аборт дори при ИНЦЕСТ и изнасилване, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРОКЪЛНАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, КАМО ЛИ ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!! ИНКВИЗИЦИЯТА РЯПА ДА ЯДЕ!

23

Кремъл е за!

преди 1 месец

Винаги подкрепя неадекватните американски президенти! По- полезни са за Русия!

22

Анонимен

преди 1 месец

Тоя какво очаква, да изберат човек на КГБ ли? Откъде накъде президент на чужда държава трябва да защитава имперската фашистка политика на пРосия.

21

Нане

преди 1 месец

Някога баба Ванга, беше казала, че последният президент на краваристаня, ще е от боядисаните... Мнозина свързваха това с обонго... Но дали не е имала впредвид хариса... ===)))

20

Що бе?

преди 1 месец

веселка е! Хилежа и е заразителен!

19

Ze nigmar

преди 1 месец

Хара хуна...:)))

18

Анонимен

преди 1 месец

Еми да! Не е като Тръмп с огромни заслуги към Русия!

17

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

16

Анонимен

преди 1 месец

Само да отбележим че Тръмп е осъден, повтарям, ОСЪДЕН. Било в лъжа, било в финансови измами или сексуални работи. И вместо да се откаже и да се скрие вдън земя, се бута като типичен нагляр. Същия е като нашите Борисов, Пеевски, Горанов, Овчаров и сие...