85

Анонимен

преди 2 месеца

До 2030 година китайските автомобили ще заемат 33% от световния пазар.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Мадам Аз така казвам Точка пак се изказа като Ленин и Сталин .

83

мак

преди 2 месеца

Ще затрие Европа окончателно. На украйна да дава тя лично, нейната партия и нейната родина. Мигранти няма как да връща, прекалено много са, имат само права, всеки отпратен може да я съди, че му потъпква правата и праща я там, където има война, я там, където има суша. Всичко можеш да обещаеш, но това не означава, че ще го изпълниш. И да остави на мира Орбан, има право да ходи където иска, както неуважаема фоннещоси си е правила екскурзии.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Еврокомисията отмени събитието в Унгария заради политиката на Орбан - Bloomberg. В същото време бе обявено, че еврокомисарите няма да участват на срещите в Унгария в знак на протест срещу пътуванията на Орбан до Москва и Пекин. Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен отмени визитата на ЕК в Будапеща "в светлината на последните събития, отбелязали председателството на Унгария", се казва в материала.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Урсула , а оръжие може ли да носим като американците ? Зашото ако е разрешено , няма голямо значение какво говориш .

80

Анонимен

преди 2 месеца

При социализма имаше повече демокрация отколкот сега.

79

Христо Христов

преди 2 месеца

"Тя обеща да предложи програма за привличане на частни инвестиции в тази област." - фолксваген получи милиарди от ЕС които похарчи да купи ноу-хау от Китай и инвестира в малка фирма в САЩ. Факти за резултатите от политиката на ЕС на Урсулата. Но нали 85% си гласувате за ЕС, ПАДА ВИ СЕ да бъдете мачкани, както ВИ ГО КАЗА Борисов. Факт.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Европейския парламент започва инициатива за процедура по лишаване на Унгария от правото на вето в ЕС. Politico отбелязва, че в послание на евродепутати, адресирано до ръководителя на ЕК Урсула фон дер Лайен, ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел и ръководителя на ЕП Роберта Мецола, се казва, че Орбан "вече е нанесъл значителни щети, злоупотребявайки с ролята на председателството на Съвета на ЕС. Това изисква реални действия, като например временно отнемане на правото на глас на Унгария в Съвета на ЕС, тъй като практиката показва, че само публичното порицание не дава резултат".

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кокото повече ми налагат демокрацита , толкова повече си харесвам социализма .

76

Анонимен

преди 2 месеца

Евродепутатите осъждат посещенията на Орбан в Русия и Китай. Евродепутатите осъждат самия факт на посещенията на Орбан в Русия и Китай, без да споменават пътуването му до Киев и контактите му с кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Още един мандат на Урсула и ЕС ще е история.

74

Анонимен

преди 2 месеца

На 15 юли ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен вече отмени посещението на управителния съвет на ЕК в Унгария и понижи нивото на представителство на неформални срещи на Съвета на ЕС под унгарско председателство. Това решение няма прецедент в историята на ЕС.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 81 - Яко влачи, ама на клоуна пари от общите дава.

72

Политкоретен

преди 2 месеца

Мечтали ли сме някога?

71

Десен

преди 2 месеца

Требе в ЕС да ни дойдат едни десни избиратели от некаде да ни турат един десен парламент да си развиваме капитализма и да се кефиме на богатство и материални придобивки.

70

зелената сделка,

преди 2 месеца

значи повече пари за Зеленски :D

69

Анонимен

преди 2 месеца

Дърта комуниска - и пенция влачи и рушвети влачи и заплати влачи :)))

68

Пловдив

преди 2 месеца

Не ни устройват тези прагматични цели те ще са вредни за народа и за България . Изобщо даже не ни устройва и еврото да се въведе в България .

67

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да легализират наркотиците и да направят имотите с такива цени , че вие го купувате с кредит от техните банки , изплащате , прехвъляте кредита на деца , а те на техните деца и накрая ви вземат вече изплатения имот защото има въглероден отпечатък .Европейци не са нужни , трябват само хора закачени на ченгела за всякакви кредити завинаги .

66

Анонимен

преди 2 месеца

Вещице срината, пази си гърбината!