9

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм на 18К а жена ми е ейчарка в голяма западна фирма на 12К. Доходът в семейството ни месечно е 30К чисти. В нашето семейство всички сме на джипки, аз съм на джиели 4матик, а жена ми е на кънтримен.

8

Анонимен

преди 2 месеца

какво се има предвид под издръжка? само необходимо присъщите разходи ли?Ами ако трябва да си купя пералня или да направя ремонт на жилището си, тогава какво? непременно ли трябва да се набутвам със заеми? пък и заем няма кой да ти даде ако си неплатежоспособен тоест с мижави доходи.Тези изчисления са много относително нещо Животът не е само ядене и пиене за съжаление. истината е че повечето хора сами и ли не мизерстват защото доходите са отчайващо ниски. Хората живеят в лишения

7

Да подарим

преди 2 месеца

България на Франция и да станеме французи! Под френски флаг!

6

Анонимен

преди 2 месеца

А 80% от народа с кво да живей а???????

5

Анонимен

преди 2 месеца

Мине депутата пред няколко платени журналистки , усмихне се , обещае благоденствие на народеца , влезе в зала , попръцне два пъти на стола и прибере 10 бона . .....и така 34 години .

4

Анонимен

преди 2 месеца

За сам човек - 1500, за семейство - 2500. Вероятно се изхожда от допускането, че жените трябва да ядят по-малко, да не си купуват ни дрехи, ни обувки, нищо, съдейки по обиколката на талията на мъжете и алкохолните им торбички.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Важното е депутатите да вземат по 10-15 бона

2

БеГе Содом и Гомор

преди 2 месеца

ДС чорбаджийте ограбиха народа бизнес в България Неможе да се прави всичко е монопол и обръчи от фирми.

1

Оня

преди 2 месеца

Необходимият доход за храна и обществено хранене е 572 лв. за един работещ - е нема такъв смях. Това само за хляБ и сиренце ли са разходите???