32

Анонимен

преди 2 месеца

Укрия е каймакът на света каймакът на оклуците на света.

31

Американопапагалчета

преди 2 месеца

вас ви подбират по ниво на интелигентност с еталон - американския президент нали? :):):)

30

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна няма право да съществува, украинците се провалиха. Получиха всичко, Русия им даде плодородна земя, даде им икономика, 90те години имаха икономика сравнима с тази на Франция, всичко им беше дадено, и всичко разсипаха. Самото съществуване на Украйна е опасно и вредно защото се явява причина за война. Не само Западът е виновен, и украинците са виновни.

29

Гого

преди 2 месеца

Махнете си миризливата армия от чуждата държава и централата никой няма да я заплашва, както си е било преди нашествието ви, блядчета!

28

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

кой ли е на снимката? - за дементите като вас сигурно ако Зеленски е Путин то Путин е Сталин! :):)

27

Американопапагалчета

преди 2 месеца

като американския президент сте! НИЩО не ви се разбира - освен, може би, само че искате да кажете нещо! :) пълна скръб!

26

Някой Знаели

преди 2 месеца

Кой е тоя на снимката ?

25

До пияница мистик

преди 2 месеца

Как си пиеш спирта,Чомбе? Чист или разреден с вода? Само не казвай,че си на Тенеси уиски и пушиш Кохиба от 50 кинта! Няма кой да ти повярва.

24

путката Украйна

преди 2 месеца

сама не може нищо да направи. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават, сами със собствени сили победиха запада и военно и икономически станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият запад им помага, ама нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха.

23

Зозо

преди 2 месеца

Новорусия :)))))))))))))))))))))))))))))) Тоя съвсем е изперкал :))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 месеца

Путин увеличи данъците, за да финансира войната в Украйна! Милиони гладни руснаци излизат на улиците. До дни, дори до часове диктаторът Путин, който убива украински деца, такова дечица де, ще бъде свален и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

21

Ббб

преди 2 месеца

Целта е западняците а и ние покрсй тях, да се женим за украинки/рускини, след като режимът унищожи мъжете и младежите им, трябва някой да се жени за тях...

20

Анонимен

преди 2 месеца

Митинг срещу зверствата на Путин: Да спрем Русия - убиеца на децата на Украйна, пардон, исках да кажа дечицата на Украйна! В понеделник, при фонтана пред президентството!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Самия Джо Байдън, президент на САЩ заяви, че президента на Украйна се казва Путин. Повече няма какво да се коментира.

18

Две могили

преди 2 месеца

лошата новина за укрите е, че не могат да надвият Русия, само умират и ще направят някоя беля

17

14 година

преди 2 месеца

Путин каза сега, сега пак каза... ама и тогава и сега запада не слуша! Неадекватен ли е или глух ?... съдейки по лидерите му май и двете!

16

Анонимен

преди 2 месеца

А на самита на НАТО споменаха ли за териториалната цялост на Украйна и за Крим? Или това го пропуснаха? Може по случайност да са го забравили да го споменат в декларациите.

15

безсмислици!

преди 2 месеца

Няма никакъв смисъл да пишем повече в този сайт, щом мненията се трият. Без да има в тях нито обидни думи, нито псувни или нецензурни. Ако човек е цензуриран, само защото мнението му не се харесва на Днес-редактора, дори да е обективно, тогава какъв е смисълът да се пише в този сайт? Мога вместо това да си драскам на някой бял лист с химикала.

14

пияницата

преди 2 месеца

днеска си се наквасил до умопомрачение! :)

13

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?