44

X

преди 15 години

Не слушам рап и ника ми не идва от издадения 1999 албум на DMX - Кой е този X.По-скоро идва от Студио X на първа програма, под чието лого се излъчваше криминален филм в съботите по комунистическо време. По-късно се появи американската поредица Досиетата X, защото името отиде с идейния проект. Едното е крими, другото фантастика, мисля, че и двете показват интересите ми.

43

Ani

преди 15 години

Окровено казано, първо се посмях. После ми стана тъжно. Представя ли си някой Елисавета Багряна по прашки? Ама нейната поезия всеки знае, а за тази мацка ще си спомня ли някой след три месеца какво е писала, или ще си я представя по бельо...

42

Lili

преди 15 години

..ама си ***

41

Spiro

преди 15 години

защитавам Гери защото съм *** като нея.

40

Lili

преди 15 години

Много си мила и талантлива, продължавай!!!

39

преди 15 години

Много интересно представяш стиховете си. А и пишеш добре :)

38

Емо

преди 15 години

Ако знаех, че моя постъпка ще накара 99% от хората да ме сметнат за - то явно съм ! Момето е било наясно с масовата реакция на хората, не е трудно да се предвиди - тя ясно е казала - Да аз съм ***!

37

преди 15 години

малко не му достига на това стихче. мисля че му пречи бельото.

36

Spiro

преди 15 години

"Това са жалки опити да привлече внимание - както чалгарките пеят кажи речи голи. Защото истинското изкуство не се нуждае от еротика на най-примитивно ниво. Има и съвременна българска поезия, която направо ти пълни душата - тя е за това, поезията. Другото е ***. А събличането като изкуство ми го показва Моника Белучи. Така че тази не може да ме впечатли с никой от опитите си."Много моля стари, незадовлони моми и "меки китки", да не коментират под тази тема. Това е изкуство за ценители :)

35

Фена

преди 15 години

ако и стиховете ти са като тялото хубави, искам постоянно да ми рицитираш. Сигурно ще е прекрасно и както казва колега от чата, вземи някоя приятелка и заедно ни четете стихотворенията...

34

Spiro

преди 15 години

"Няква пикла си показала дупето и се вдигна шумотевица. Утре може да изрецитира някое стихче докато я опъва кучето и - ще е забавно а?"Стоянчо, ти да не си от "меките китки", бе моето момче ? Момичето тук показва качества, пък ти се чумериш. Я погали "самотния сокол" и продължи деня с усмивка :)

33

преди 15 години

Това са жалки опити да привлече внимание - както чалгарките пеят кажи речи голи. Защото истинското изкуство не се нуждае от еротика на най-примитивно ниво. Има и съвременна българска поезия, която направо ти пълни душата - тя е за това, поезията. Другото е ***. А събличането като изкуство ми го показва Моника Белучи. Така че тази не може да ме впечатли с никой от опитите си.

32

korleone

преди 15 години

Гери,к.а ми намери и се начумери ! Батко ти защо с тази тояга по г.зо? Няма Гери,батко прашки ти намери и на огледалото голямо ще ти ги премери.Стихове ще пишем двама ,скрити под юргана ! Ами то си е само за праскане бе брато !Халал да и е поезията !

31

Стоянчо

преди 15 години

Няква пикла си показала дупето и се вдигна шумотевица. Утре може да изрецитира някое стихче докато я опъва кучето и - ще е забавно а?

30

Спартак

преди 15 години

Гери, ако си мъж, следващия път ще рецитираш съвсем по голо тяло. Ние потребителите те предизвикваме !

29

Бай Х.

преди 15 години

Кът, кокошчице, ела нищо, че си без пола...

28

Spiro

преди 15 години

"Не видях реклама на книжка, а реклама на тяло ! Какво ли е посланието на този клип се питам аз ...............?!?.........."Според теб какво е посланието, а *** такъв ? Яко н е и поезия, това е посланието, да го . Като започнете да разсъждавате, та ми късате нервите маааму ...

27

spiro

преди 15 години

"Чалга, чалга, чалга ...Защо се репчите по мрежата?В човека има струни и струни. Трябваше да напиша "в душата на човека". Но какво е това душа ...?"Генди, я си вземи лекарствата и пак ела маааму. Ние тук плакнем очи по една млада поетеса, ти погледни какви ги плещиш, ааааа.

26

вики

преди 15 години

Не видях реклама на книжка, а реклама на тяло ! Какво ли е посланието на този клип се питам аз ...............?!?..........

25

преди 15 години

В това заведение само колеца na средата липсва. Иначе щеше да е много забавно.