445

Дидо

преди 3 месеца

Културен казус: Защо в Русия няма паметник на Кирил и Методий? И защо в Русия не се изучава Кирило-Методиевото дело,дейността на учениците им и ролята ня България за развитието на славянската писменост??

444

Анонимен

преди 3 месеца

Монголоидното джудже да каже - Северна Македония българска ли е?

443

Помнещ

преди 3 месеца

Пълни глупости. Същите марионетки на времето проглушиха света, че българите, с помощта на руснаците, били опитали да убият папата. И какво стана? Погубиха един невинен и нещастен човек, който до края на живота си не можа да се възстанови. На това му се вика аперцепсия - грешни заключения на база собствен опит.

442

Анонимен

преди 3 месеца

До 564: Абе,Лайнонго Лайнонго,марш извън България - и да си съдерете отверстията отдолу,докато лижжете задните части на краваристанците,русофили са болшинството от българския народМарш продажни мЪЪЪрши!

441

564 Бонго Бонго

преди 3 месеца

е както ника му (Бонго Бонго) глупав руски шпион! Всички знаем шпиона вика дръжте шпиона! Примитивна руска пропаганда! Не се хващайте на нея!

440

пияница мистик

преди 3 месеца

Много точен анализ. Сърбите е ясно защо мразят САЩ. Защото им спряха геноцида и хекатомбата която вършеха срещу мюсюлманите. Ние пък си имаме 80 процентовите пенсионери и промити от бакшишката пропаганда мозъци, както и лъжеисторическите факти, че тези извepги 0pkите са ни "освободили" от някой си. Да не забравяме и платените от посолството на Мутрафoнова тролoвe. Така че да, благодатна почва сме за шпиони на Мордор и родоотстъпници. Достатъчно е даже да се прочетат коментарите тук, за да се вид

439

До банко

преди 3 месеца

банко, банкоооо, ако знаеш колко си лесен!!! Долни 6ибани предатели, за 5 копейки си продавате родината и свободата! Две грешни неща са се случили в жалкото ви битие- първото е, че майките ви са откъснали пъпната ви връв, а второто е че магарето ви изяло Буквара.

438

Хи хи до 557

преди 3 месеца

От нато казаха, че Путин ще дойде тук, закво да ходим в Русия, като те ще ни дойдат на крака ??

437

Анонимен

преди 3 месеца

Най-много са укро откачалките.Лошото е,че са от школата на бившото СССР и се изживяват като "жътвари" .Да си събират партакешите всякакви чуждестранни елементи и да се разкарат от България!Ние нужда от психapи,които призовават за войни нямаме!Да се лекуват!!!

436

Уточнение

преди 3 месеца

Рибата е вкисната.

435

шмatka

преди 3 месеца

Простотиите и лъжите на тези западни тъьпаци край нямат!

434

До пламен

преди 3 месеца

Пахнеща на вкусната риба копейко, марш от свободна България в робската заблатена рушня.

433

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя вестник явно излъчва теории на конспирации...краставици на таркула, глупости с прикачен огромен стереотип

432

Пламен

преди 3 месеца

Супер, ние сме с Русия! СЛАВА братска Русия!

431

Анонимен

преди 3 месеца

Шефа на русофилите по света е българин , агент номер 1 , живее в България и е на свобода ....следват резидента президент , копекини и т.н..все агенти на свобода

430

Анонимен

преди 3 месеца

550, да си припомним думите от оня запис "ако не беше копчето, щяхме да вземем 6-7%". Заплащането ли мотивира десетките хиляди неграмотни избиратели да се явяват в секциите и да пускат бюлетини? Сериозно ли вчрваш в обективните изборни резултати?

429

Анонимен

преди 3 месеца

Така е , избра си партия ДПС-Герб

428

анонимен

преди 3 месеца

Не знам колко % русофили има в България,обаче Русофилските партии на избори общо имат по малко% от ГЕРБ!

427

Хи хи

преди 3 месеца

Ние от нато сме готови да се предадем на Русия ! Вече сме приготвили белите знамена, с извезани на тях букви Н А Т О !

426

БАНко

преди 3 месеца

В БЪЛГАРИЯ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА НЕ МОГАТ ДА ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА , КАКТО НАПРАВИХА В СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!