98

Анонимен

преди 3 месеца

Някакви, никому неизвестни, вчера попаднали в парламента и вече със зъби и нокти драпат за власт. Така бяха ИТН, ПП и резултатите са налице. Защо се смята, че е достатъчно от улицата да влезеш в НС и вече си политик? Никога няма да се оправим.

97

Зозо

преди 3 месеца

До Анонимен.... До есента войната Русия-Украйна ще е свършила..... Хахахааааа, а хапченцата пиеш ли ги? .... На Берлине... Киев за 3 дни :)))))))))))))))))))))))))

96

НОВА КОНСТИТУЦИЯ

преди 3 месеца

САМО ДЕПУТАТИТЕ ОТ РЕДОВНИТЕ ПАРЛАМЕНТИ ДА ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ! ТЕЗИ ОТ ИЗВЪНРЕДНИТЕ ДА СА БЕЗ ЗАПЛАТИ, ДА ВИДИМ КОЛКО ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ?

95

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

До ПП Величие ПОЕТЕСА ЛИ СИ ? КЪДРАВА РУСА ? И МНО ПРОССТА ?

94

Анонимен

преди 3 месеца

до 97 Муахахахахха.. не знаеш как да копираш текст и да го сложиш тук ли ве? Муахахахахаха....

93

Анонимен

преди 3 месеца

Маркoff се държи като папа Римски, но е лоша версия. Плямпа глупости с мъдър вид. До есента войната Русия-Украйна ще е свършила, на патриотарско-фашистките ипрките им ще са издъхнали. Ще следя с любопитство следващите им гениални хрумки в ущърб на България.

92

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

ВЕЛИЧИЕ НАЧИ ЗА СУБСИДИЯТА СТАА ВАПРОС ? ШО СТЕ ВЕЛИЧИЕ КАТО ПРОСИТЕ ?

91

Анонимен

преди 3 месеца

Тази жаааалка краварска опорка на краварите у форума че Костадинов бил римлянин ми напомня на друга краварска опорка, че Путин казал че за 3 дни ще превземе Киев. Толкова жалки скааапаняци като краварите у форума няма.

90

Зозо

преди 3 месеца

А на бас, че тоя дебелия подполковник ще гласува за Правителство на малцинството на Баце - с цялата си група :))))))))))))))))))))))))))))))))))

89

Tенгри кан

преди 3 месеца

Марков не е в час;))) Експертното правителство е сбор от експерти от различни области и вероятно различни политически сили и то пак работи по програма, а програмното, за което говори е всъщност правителство със силно политическо представителство и парламентарно мнозинство, което на този етап, нема как да се случи. Той просто иска да подкрепи ГЕРБ и чака от него списъка с точки за гласуване. Само, че в момента пол. система са едни плаващи пясъци, върху които трябва да сърфираш;)))

88

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

МАРКОФ ? АЗ ! ОБУИ БАТУШИТЕ НО НЕ ДИГАИ МНО ШУММ ! СЛУШМ ДРУГАР БОРИСОФ ! АЕ БЕГИ А ПЕЕШ СТИХОВЕ !

87

Анонимен

преди 3 месеца

Какво величие.... Селски тарикати гледат да докопат партийната субсидия :)))

86

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

До ПП Величие АЕ ВЕЛИЧИЕ ДАИ ЗАМАХ НА СИТУАЦИЯТА ! НЕ СЕ КРИИ КАТО МАРКОФ ПРИ БАЦО !

85

ТАКА ТРЯБВА

преди 3 месеца

ПОДПОЛКОВНИК МАРКОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЩЕЛИ ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДНА СУМО БОРБА. КОЙТО ИЗБУТА ДРУГИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА - ПЕЧЕЛИ И СЪСТАВЯ ПРАВИТЕЛСТВО!

84

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагам направо да слагаме Киро Брека , а министеркси съвет да е целия от Магаданс

83

Анонимен

преди 3 месеца

Как така става тази? Все идват нови и нови парти. Атака, ВМРО, НФСБ, Марешки, ИТН, Възраждане, Величие и винаги си остават все същите ченгета и мутри по общините и властта? Дали е слуайно всичко това? Замислете се. Или просто тези партии еднодневки за по-няколко години целта им е точно това! Да крепят грабителите на България с десетки години! Какво се е променило? Как така става тази? Уж идват нови, но реално пак си остават старите и децата им? Има нещо сбъркано, много сбъркано.

82

USA SUPER КИРО НОФ

преди 3 месеца

До ПП Величие АЕ НАПИШИ НА КИРИЛИЦА РАЗБИРАЕМО И ЛИТЕРАТУРНО КВО ИСКАТЕ ? МАНДАТ ? КВО ШЕ ПРАИТЕ С МАНДАТА ? ВЛАСС ? А ЗА КВО ВИ Е ВЛАССТА ?

81

Варненец

преди 3 месеца

до 76 Смееешник жаааалък, Костадинов не е живял никога в римлянския варненски квартал Максуда, а на 100 метра от мен в блок 210-ти в кв. Кайсиева градина допреди 4-5 години. Там израсна и съм играел с него футбол на игрището пред блока ми. Пред неговия нямаше и няма и до днес игрище. Аз съм 214 блок 1980-та набор. В Кайсиева не живеят отдавна римляни. Някъде от около 35 години, смееешник.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Слушайте какво ви казва .С две думи , подготвят ни за война и никоя партия не иска да поеме отговорност за унищожението на държава и хора , затова искат програмно, екперто и всякакво друго правителство .

79

Тамплиерите

преди 3 месеца

Шмъркат у Студентски