34

Фют

преди 3 месеца

До 27. България като е била 500 години под османско робство, ние българи ли сме или турци??? Чебурашка, сър.

33

Българка

преди 3 месеца

Русия не трябва да преговарят с тези пoдчoвeци от САЩ, а трябва да ги унищожат по възможно най-бързия начин, за да има някакъв шанс за оцеляване на бялата човешка цивилизация.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Интересното е, че на мирната конференция в Швейцария се разгледаха само точките които касаят интересите на САЩ - 1) продоволствената сигурност - Американски компании са купили по-голямата част от земята и се стремят да си запазят излаза на море, за да реализират продукцията си. Те ще бранят Одеса до последния европейски гражданин. 2) Разгледана е и ядрената безопасност, тоест Украйна да има повечко ядрени централи, за да може Уестингхаус да си продава касетите. 3) Размяна на пленници - за месо.

31

Степан Бандера

преди 3 месеца

Започнаха да скимтят тия, скоро и ще почнат да пълзят

30

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви преговори с руския бедняк! Бой до откат! Страните от НАТО са изхарчили за войната около 0.3% от БВП, а руският голтак- 35%. Над 100 пъти повече хахахахахаххахаха

29

До 27

преди 3 месеца

България е била на три морета и е дала кирилицата на Русия

28

Анонимен

преди 3 месеца

Не бой се за затворниците,Путин ги утилизира в Украйна...

27

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е руска територия с руско население столетия наред и укранците са руснаци по произход, Одеса също е руски град, Приднестровието също е руска територия с руско население. А Молдова е бивша съветска република, а преди това е била територия на царска Русия и след това на съветска Русия!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Така като гледам САЩ не са се засилили да преговарят с вас

25

Анонимен

преди 3 месеца

ако САЩ пряко се намесят наистина, както вие казвате, то нямаше да искате преговори, вече щяхте да сте минало

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ахаа,руските фашисти видяха Дебелия и заквичаха друга песен...

23

Анонимен

преди 3 месеца

Цифрата е стряскаща: около 25 на сто от руснаците са преминали поне веднъж в живота си през съд, затвор или трудов лагер. Защо в Русия има толкова много престъпници?Около 25 на сто от руснаците, предимно мъже, са били подложени поне веднъж в живота си на административно или наказателно преследване. през 2016 страната е била на първо място в Евразия и на трето място в света по брой на затворниците - по 450 затворници на всеки 100 000 граждани.

22

Чери00

преди 3 месеца

Боже, боже, 70% от дърнавите по света са против войната барабар с обикновенните украунци!Руснаците бавно напредват от да пазят обикновенните руснацу включително и украинци, а ние плюем ли плюем!*** продажни!

21

Фют

преди 3 месеца

До 15. Ти кога успя да посетиш Америка, че и да видиш бездомници по улиците?Бл***тниците са виждали Америка само на филм, Американски, не рашистански. За 10 години работа в Америка, не съм се сбръсквал с такъв прецедент, но в центъра на София.... too much...

20

Анонимен

преди 3 месеца

ЩЕ ДОЖИВЕЯ ДА ВИДЯ РАЗПАДА НА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО - РУСИЯ. ИСТИНАТА . ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ХИЛЯДИТЕ ИЗБИТИ БЪЛГАРИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЗАРАДИ КЕФА НА ТОВА ЗЛО НАРЕЧЕНО РУСИЯ. ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ОГРАБЕНАТА БЪЛГАРИЯ.СЪД ЗА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА И ЦЯЛОТО ПОЛИТИЧЕСКО ЗЛО НА КРЕМЪЛ.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До Кравар Евроатлантик А Кимчо е никой :))) Но Джуджа от Кремъл е притиснат до стената и вече нема къде да си търси приятелчета :)))

18

Анонимен

преди 3 месеца

ходят да просят оръжие от сев. корея, но иначе песков заплашва че щяли да им дават руско оръжие

17

Анонимен

преди 3 месеца

Касперски не беше лош антивирус, тежък, но не лош. Само че още преди повече от 10г стана ясно кой е реален собственик и още тогава масово се разкара от бизнес машините.

16

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Нема такъв резил, Путин махаше с ръчичка като малко дете на Ким Чен Ун като си тръгваше.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 7 . А що нищо не кажеш,за Хилядите наркомани,бездомници и безхаберниците по улиците на САЩ? За които Никой Не се Интересува?