96

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 месеца

Значи този стана отведнъж най-черния бинзнесмен, но Кирил Домусчиев, чиито кораби бяха хванати да пренасят наркотици е най-чистия бизнесмен защото си плаща на всички управляващи. Досега правени ли са проверки какво точно произвеждат "фармацевтичните" фабрики на Домуччиев?

95

Бако

преди 3 месеца

Ей много ви е страх от Величие.Подобни клевети само ще ги мотивират.Нека медиите продължават в тоя дъх,това неимоверно помага на партията.

94

Вьзмутен

преди 3 месеца

Престъпление ли бе че само на рашидов от герб вьрнаха два милиона от -ктб , а на останалите вложителидадоха по -196 хиляди

93

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ми се струва , че току що му направиха услуга

92

ПроСоТо

преди 3 месеца

"НАП ЗАПОРИРА"...?!?!...Не съм си имал "вземане-даване" с тия,но МОЖЕ ЛИ една АГЕНЦИЯ да ЗАПОРИРА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,която според Конституцията е НЕПРИКОСНОВЕНА,БЕЗ САНКЦИЯ НА СЪДА ?!?!...Квичите за сев. Корея и Ким ?...Е,тукашните дерибеи с какво са по-различни от него ?

91

?

преди 3 месеца

Какво стана с фирмичката на Спеца, с едни 3 млн задължения? Дето я шитна на някакъв смугъл. Там проверката кога ще почне?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Абе защо цветан василев до ден днешен не е вьрнат по делото -ктб

89

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости, всяка фирма с +50 работници имат подобни текущи задължения към НАП, нещата се балансират, имат да взима, имат да дават и така, това не е нещо необичайно, не е дори и престъпление, законодателя дори не го е дефинирал като административно нарушение, няма глоба, единственно се начислява лихва за просрочие, да се запорират сметки и имоти чиято стойност значително прехвърлят размера на задължението си е чиста бухалка, не защитавам никой, дори и не го знаме кой е тоя, ама това е произвол!

88

Тенгри кан

преди 3 месеца

Партия без пари не става;))) И то много пари, не просто пари;))) Българина не е като индиеца;))) Индиеца, кат поиска да са осжободи от гадните енглизи, кво напражи? Чу, кжо му говоеи Ганди, нарече го Махатма, обединисе около него с десетки милиони;))) и запояна мирен поход за прогонжане на енгилизетата от Индия. Загинаха поне 20 000 000 индийци;))), но енглизите бидоа прогонени! Сега, победата им е пълна, Мъдреца Сунак е начело на Великобритания! Ето тва, българите нивгаш нема да постигнат!

87

Анонимен

преди 3 месеца

"много фирми, когато имат нещо друго да правят с парите, не ги внасят веднага в държавата и предпочитата да платят 23 на сто наказателна лихва." Интересна стратегия ,явно банките дават кредити с по-висока лихва ? Или така се крият приходи ????

86

Анонимен

преди 3 месеца

"Честен човек е."...каза майка му.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Така , така , а нещо за милион и половина кеш и за ПП-ДБ ? Думата кеш не дължи данъци в техния случай .

84

Анонимен

преди 3 месеца

Нап провери ли едни пачки евро в едно шкафче

83

Анонимен

преди 3 месеца

Тоз голям работодател се извъди. Далавераджия се прави на жертва- айде да фалира по-бързо

82

Анонимен

преди 3 месеца

Нема лабаво! Пено мари, нема лабаво!

81

Анонимен

преди 3 месеца

а защо досега са си траяли, с какво толкова по-важно се е занимавал спецов, прикривали са ги, както гешев се хвалеще че ги е прикривал, а това не е ли подсъдно, гешев изведнъж политик стана и щял да се бори скорупцията, осъденият за корупция пеевски и той се бори срещу корупцията

80

Анонимен

преди 3 месеца

Сега да му вземат всичко на ,,инвеститора а после ще оправим нещата . Нещастниците дето са си дали парите да фалират а той да продава имоти на съседни парцели щото парка им вдига цената . Да ама не . То ако беше толкова лесноо . Спецов да пребира всичко . Ако му трябва помощ да вика Тихо Иво и Марин . Те знаят как се тръшка длъжник по очи . ПРОФЕСИОНАЛИСИ :) Банката звани а ти не вдигаш аааа ???? !!!!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Вижда се челния руски почин. В Русия така действат. Пускат някого да забогатее. Като "сбърка пътя", веднага го вкарват в правия път чрез финансови проверки.

78

Ала бала

преди 3 месеца

Защо точно сега ги погнаха, когато станаха неудобни на някой. А като знам кой е този някой ми стават по симпатични.

77

Анонимен

преди 3 месеца

От хан Крум та до днес нищо не сее променило. Хана се видял в чудо и започнал да реже ръцете на айдуците