90

Анонимен

преди 3 месеца

Много кофти започна седмицата за ш0рш0идиите...

89

Анонимен

преди 3 месеца

Форумните ваксаджии, гледат като препикано мушкато. Поне шепата оцелели де, другите гледат на Свети Петър портата.

88

фвеф

преди 3 месеца

Къде са сега умните и красиви агитатори на ваксините за ковид?

87

Хейт

преди 3 месеца

Не може да бъде? Ха сега ми разкажете как всичко това, което българите го знаехме, изведнъж беше установено от учените?

86

Анонимен

преди 3 месеца

Един от изобретателите на технологията на мРНК ваксините д-р Робърт Малоун, позовавайки се на патентната документация за ваксината на компанията Moderna, заяви, че производителят е провел изследвания и е установил, че съдържанието на милиарди ДНК фрагменти във всяка инжекция е пряко свързано с увеличаване на симптомите на вродени заболявания и развитието на рак. Това заяви Малоун по време на изслушването на Капитолийския хълм, водено от представителя на Републиканската партия Марджори Тейлър Грийн (R-GA).

85

НОТАРИУС

преди 3 месеца

Промоция, 20% намаление до края на месеца за заверка на завещание от ковид ваксиниран (ама да задължително с пп3 маска и да си носи зеления сертификат)

84

Анонимен

преди 3 месеца

"Вие похарчихте 70 милиарда евро за фалшиви ваксини, които убиха най-малко 12 хиляди граждани на ЕС...След като играехте богинята на здравето, сега играете богинята на войната" Независимият член на Европейския парламент от Хърватия Мислав Колакушич.

83

Златена

преди 3 месеца

ваксините са безопасни и ефективни - затова толкова много хора се спасиха, а тези които не вярваха си носят последствията от ковид и имат интелектуални затруднения - ВИДНО от коментарите

82

Анонимен

преди 3 месеца

След време *** ше пише, че и зеленски е бил диктатор и е подложил на геноцид собсвтния си народ, върпос на време е

81

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия тестваха успешно ваксина срещу рак.

80

Да бе

преди 3 месеца

Абсолютно същото е с "изследванията" колко стотин хиляди умирали в Европа всяка година от замърсяването от автомобилите с ДВГ! Цигарите не са проблем, всички други замърсители не са проблем, от тях не се умира, точно от отработените газове се умира!Щото трябва да се наложат едни скъпи играчки на пазара!Аман от "изследвания" и "журналистика"

79

Язе

преди 3 месеца

Те затва ще ги мешат с противогрипните от есента .

78

ало

преди 3 месеца

До Краваророб явно не е лесно да си ***

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Революционна ваксина срещу рак" ---- намерете разликата между прилагане на експериментална генна терапия над хора, които са с крак в дупката и над здрави хора в активна възраст...

76

Анонимен

преди 3 месеца

"Това предполага, че ваксините срещу COVID могат да бъдат отчасти виновни за това" - кое точно сочи това, че след масовата ваксинация в средата и края на 2021г. смъртните случаи са намалени от 1,25 до 0,8 милиона ? Това е спад с 450 хиляди, а в тая статия няма грам подробности, кое точно сочи... Нашите журналисти, даже не са си направили труда да кажат колко в кои държави са...

75

Да бе

преди 3 месеца

Продължавайте да дрънкате глупости и да настройвате хората срещу ваксините въобще! Тая година почнаха смъртните случаи от коклющ,след година ще е от шарки,тетанус и какво ли още, дето забравихме като болести през последните 100 години заради ваксините!През първата година на пандемията ограниченията бяха строги!С наличието на ваксините ограниченията намаляха, а ваксинираните в никоя държава не са били толкова,че да има "обществен имунитет".

74

Анонимен

преди 3 месеца

Единствено руските ваксини (които са векторни, за разлика от ваксините на Урсула) се оказаха ефективни и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Трябват ли ви повече доказателства, че ваксаните са полyuдuотu?

72

Анонимен

преди 3 месеца

До ПУТИН СЕ ВАКСИНИРА.."С РУСКАТА ВАКСИНА "СПУТНИК V".." ----- и какво ти пука като по всяка вероятност Путин ще те надживее.. благодарение на генната терапия, с която ДОБРОВОЛНО се набоде хихихи

71

Анонимен

преди 3 месеца

В Луизиана искат да разделят кръвта на ваксинираните от неваксинираните. Конгресменът Питър Игън внесе законопроект, който изисква от гражданите да разкриват статуса си на ваксинация срещу COVID-19, когато даряват кръв.