135

преди 15 години

Това че трамвая минава покрай спирка Вишнева не значи че клипа е сниман там. Нали знаете комбинирани снимки, ефекти и т.н. Основното време трамвайчето с двамата министри беше спряло на площад Журналист.

134

ХЪШ

преди 15 години

КОГАТО ИСКАШ ДА ЯДЕШ ПЪРЖОЛИ НЯКОИ ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИ ДА ЗАКОЛИ ВОЛА.... И ДА СЕ ПОИЗЦАПА........

133

преди 15 години

"Междувременно стана ясно, че във вторник министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще си направи гипсови отливки на ръцете." Тази прелестна и нагла дама явно се изживява като аристократка- след младите и красиви аристократки е било разпространено да извайват ръцете им скулптури, за да увековечат грацията и очарованието им. Тази жена няма срам!!! Какви тоалети, прически и мурафети, а е СОЦИАЛЕН министър. Малко сазъм да има, както казва народът... Самозабравила се е...

132

преди 15 години

КлипЪТ е заснет не на спирка "Журналист", а на спирка Вишнева. Това, че си ПИ-ЯЯЯрка не значи, че ставаш за тази работа. Това, че селяците не знаят и не могат е ясно. Че същите са партийни номенклаТУРИ пак не оспорвам. Това, че Кирил Добрев стой зад тази идея е ясно........Само едно не ми е ясно - ДО КОЙ НОМЕР В СПИСЪКА СТИГНАХТЕ - ОНЯ СПИСЪК НА НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КАДРИ???? Така поне да си направим сметката, че живота на три поколения отиде нахалос и още колко поколения ще затрият тия престъпници?

131

papunaga

преди 15 години

дарете 1 левче за подкрепа на соц. мечите и те ще ви върнат Комунизна

130

Sgt.Hale

преди 15 години

Няма толкова противен гьон сурат, колкото еничарина станишев.... То не беше рокер, то не беше водолаз. сега ватман утре батман... Кого заблуждава тази *** украинска??

129

4etnik

преди 15 години

В ИМЕТО НА РОДА БЪЛГАРСКИ. ДА СЕ ПОГУБЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ТАЯ ЗЕМЯ И СЕМЕТО ИМ И РОДЪТ ИМ И ДУШИТЕ ИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ ,ДА ИЗГОРЯР В ОГЪН...... Да се изпълни от всеки на който до гуша му е дошло.

128

преди 15 години

Predstavqm si sled zavoq v tramvaq se ka4vat Maslarova i Pramova i po4va edno ***...

127

blairwitch

преди 15 години

....напомня филм на ужасите...

126

преди 15 години

Lamer-i i amatiori

125

perekly

преди 15 години

... вересиите!По- голяма глупост и невероятна инфантилност не бях виждал.Премиерът , какро и да е , но Стефан Данаилов БЕШЕ артист.Проява на лош вкус, липса на каквато и да е идея и безсмислено заиграване с миналото.

124

stopanin

преди 15 години

БОРБАТА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНА БРАТЯ , ЩЕ КОЛИМ 117 ГОДИШЕН ЗМЕЙ И БЕЗ КРЪВ НЯМА ДА МИНЕ. МЕЧЪТ Е НАТОКЪН.

123

преди 15 години

По-слаб и безвкусен клип не бях виждал. Това шитче няма да впечатли и комбайнер от Долно ***. Комунистите са некадърни аматьори. Бива ги само за 2 неща - крадене и софри !

122

преди 15 години

V kakavto i klip da u4astva serGAY shte e antireklama.

121

преди 15 години

Съгласен съм с 105 и се чудя кой подвежда Премиера и го вкарва в такива абсурдни ситуации,които му правят 100% антиреклама... Сексуалната ориентация на Сергей Станишев си е лично негова и това не трябва да ни интересува,но гафовете му станаха прекалено много и това вече ни интересува...

120

amica

преди 15 години

Ами ако ги изберем на следващите избори явно това ни чака като в клипа. Те са толкова нагли че дори и не го крият. Дядото със скъсания балтон, празния, мръсен и стар трамвай, черно бялата дейсвтителност. Защо ли ми напомни много на времето, което явно всички забравихме как изглеждаше всичко около нас. Май другарите точно това искат да върнат черно бяло за всички нас и цветно за тях. Ако сме единни не бива да допукаме това да се случи.

119

преди 15 години

мисля да гласувам този път за сергей-ама ще чакам да слезне от трамвая.Когато ги видя всички в клип-в лагера Куциян-дето е бил баща ми...ще гласувам за новия клип!!! а,сега,подслушвачи,елате и ме приберете...

118

преди 15 години

На ДПС твърдият електорат са турците. На БСП обаче са пенсионерите. А пенсионерите си отиват един по един...

117

nenaial se

преди 15 години

Граждани, гответе се за отпадъци!

116

bezpartien

преди 15 години

Е ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА........ ТОЯ ПЪТ ЩЕ И ПУСНЕМ КРЪВЧИЦА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДУШИЦА