215

Анонимен

преди 3 седмици

До Супер ... Ами ако бяха отишли да гласуват за тях какво пак щеше да пишеш.ГЕРБ са стигали до 1.5 милиона гласа, а сега за тях гласуват под половината. Моли се да не се амбицират и другите заради неможачи като Киро, Асен и компания.

214

Анонимен

преди 3 седмици

ПП-ДБ ИМАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ГЕРБ

213

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБРОМА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ

212

Зозо

преди 3 седмици

До Анонимен.... Хаххааа клоун, ППДБ-тата са 307848 гласа, а Копейката 295 915 гласа. :))))))))))))))))))))))))))

211

Анонимен

преди 3 седмици

герб и дпс са български партии колкото Азис и Карадайъ са българи

210

Какво е

преди 3 седмици

Най хубаво в това топло време?В тази мр1сна жега?!Най хубаво е да си в Гърция.Там е Рай.Но проблемът е че българските робовладелци те държът без пари!

209

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 седмици

ПП-ДБ работеха за българско управление на България! Затова герб се опълчи против тях и предизвика изборите.

208

Бай Дрън

преди 3 седмици

210, ефективни глоби трябват. Ето, почнаха да ни снимат по пътищата и повечето станаха примерни шофьори. Защо мислиш, че всички, дето ги е страх от глоба са за невалидна бюлетина? Няма такова нещо. Човекът е такова същество, че в правия път го вкарват само глобите и страха.

207

до 208

преди 3 седмици

Важното е, че ДС си мисли, че държи турците под контрол и те работят за българския интерес, защото Пеевски ги контролирал. Но практиката е показала друго. Хората са казали - добро момче, ама турче.

206

истината

преди 3 седмици

Пълен провал! ГЕРБ губят почти 200 000 гласа за по-малко от година! Най-ниската избирателна активност! 70% НЕГЛАСУВАЛИ - ОТВРАТЕНИ И ОТЧАЯНИ ХОРА! ОСТАВКА!

205

Супер

преди 3 седмици

Да благодарим на всички, които не отидоха да гласуват на тези избори, за да позволят на шиши и бико да управляват България. Същите тези, които довчера пак ще сипят по някоя раакия и ще псуват по телевизора, чакайки някой да "дойде да ги оправи". Мисля че официално ударихме дъното. Честито !

204

Анонимен

преди 3 седмици

ДПС И ГЕРБ СА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ? ТЕ И РОМИТЕ ДЖЕБЧИИ В ЕВРОПА СА БЪЛГАРИ АМА КАТО ГИ ПИШАТ БЪЛГАРИ СЕ ОБИЖДАТЕ ЗАЩО ТАКА БЕ БЪЛГАРИ?

203

Зозо

преди 3 седмици

На тези избори са гласували 700000 по-малко. Як удар за партиите. Субсидията пада :)))))))))))))) Колко беше сега 7лв. на глас май? Няма да има за новите избори след 3 месеца :)))))))))))))))))))

202

ПП ВЕЛИЧИЕ

преди 3 седмици

209 Тролей на ГРОБ

201

ПП-ДБ не са първи в

преди 3 седмици

ПП-ДБ НЕ СА ПЪРВИ В СОФИЯ! Водят в 23 и 24 район, където имат най-много районни кметове, които подготвиха голяма ИЗМАМА със списъците за гласуване, където има увеличение на избирателите спрямо парламентарните избори 2023 г. средно с по 200 човека на секция! Което, разбира се не е възможно и е нагла измама!

200

Анонимен

преди 3 седмици

Зозо, 5арастията ти, освен, че ти е разширила халката, съвсем ти е разбъркала мозъка. Колко нагло може да бъде същество, че да злорадства, като ПП-ДБ разполагаха с всички инструменти на властта. Включително хвърчаха с коли на НСО за предизборната си кампания и всички медии им правиха флейти и пак са с три градски автобуса пред "копейките" срещу които се водеше медийна война. Срам и позор, дрisльо жалък.

199

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 седмици

ПП-ДБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРСКО УПРАВЛЕНИЕ ЗАТОВА ГЕРБ БЕШЕ ПРОТИВ.

198

Анонимен

преди 3 седмици

207- А ГЕРБ И ДПС СА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, А ПЪК НА 10.06 БГ НАРОД ГЛАСУВА ЗА ТЯХ- И ПОСЛЕ КАКВО- ОЧАКВА СЕ ДА УПРАВЛЯВАТ НАЛИ- ТЕБ НЕЩО СМУТИ ЛИ ТЕ?!

197

Бай Дрън

преди 3 седмици

Всъщност, изборите се получиха добре. Сега тия дето не гласуваха, да не реват.Обаче знам, че точно те ще ми надуват главата :) Резултатите се получиха добре и за Възраждане и за Величие и като цяло за България и Европа. Аз съм доволен. Няма да се аргументирам, но си имам своите съображения.

196

Анонимен

преди 3 седмици

До Бай Дрън-Стига с тия 100 лева бре, толкова ли си го закършил. Задължителните неща нищо не променят. От невалидната бюлетина какъв смисъл ще има, когато човек не е убеден, че трябва да даде гласа си за някой. Трябва личности, а не глоби...