184

кореняк

преди 1 месец

И най важното , колкото повече гласуваме ние , топлкова по слаб ще бъде ПЕЕВСКИ !

183

Анонимен

преди 1 месец

Тиква , ако те удостоим с почетното звание " заслужил артист на Републиката " ще мирясаш ли , това е единственото , което истински си заслужил , да ме извинят артистите и да не се обиждат , че те турам при тях , ама си е факт

182

Анонимен

преди 1 месец

О да.За 1 път ще гласувам за Възраждане!-:) А при вас циркаджиите ще има Спад! Гаранция!-:) От 3 години не те допускат до Властта! И Пак няма да те допуснем!-:)

181

Радослав

преди 1 месец

Тиквондур комунистически, магистрала Русе -В. Търново я обещаваше да е готова първо 2016, после стана 2018, после 2020, от там 2022, а накрая 2024 тепърва почнаха първа копка, затова стига си лъгал и си ходи в Анадола да обслужваш султана както само ти умееш. Ако имаше разтройство колкото и лъжеш щеше да станеш едно с тоалетната! Един км магистрала няма направен в България по твое време крадлива, комунистическа кадъна!!!

180

Питанката

преди 1 месец

За кои милиарди става въпрос? Тези от К..Т..Б..? Или тези от турски поток? Или пък за милиардите от контрабанда и от каналите за наркотици? Или за тези от магистралите? Или още по- лошо, да са му обрали милиардите от чекмеджетата? А относно малката разлика, ако е малка ще си подаде ли оставка?

179

Анонимен

преди 1 месец

До дедо ви Като опре до тоя проумелото ми блокира , не го проумявам , ни алчността му , ни властолюбието му , ни пpocтoтиятa му , ни сервилността му , ни античовечността му , нищо от него не проумявам .

178

Анонимен

преди 1 месец

Тоя индивид се не умори да лъже , да манипулира и да корумпира де що свари , ама е попаднал на благодатен материал , *** и алчен .

177

дедо ви

преди 1 месец

проумейте че по добър и по подходящ човек за премиер от Борисов няма , има си добрите и лошите черти но кога сте били по добре , при станишев ли . не бил знаел английски , е видехте тия дето го знаят къв ви го натресоха . от дпс , бсп или итн чакате да ви оправят живота ? ако е така държавата я пишете бегала .

176

Анонимен

преди 1 месец

Да, хора гласувайте, за да няма повече Борисов, Кирил Петков, Асен Василив, Христо Иванов, оня малък генерал и цялата лъжлива, корумпирана и крадлива евроатлантическа С га Н!!

175

Анонимен

преди 1 месец

Бойко сега си е добре, Хем управлява хем не носи отговорност ... служебното правителство се е на Герб, не му трябват коалиции.

174

Анонимен

преди 1 месец

А знаеш ли как се образоват в други държави Зависи си от човек ако иска да се развива добре като не иска кой да го накара насила не може само с отричане Действия са необходими а не вече 3 год че и четвърта Борисов такъв Борисов онакъв а вие какво свършихте НИЩО и само избори и все Борисов виновен е Докога Къде е вашата добра работа Никъде

173

Анонимен

преди 1 месец

чекай малко бе пич, ти не беше ли част от некоалиционната сглобка? та ти неси спирал да "управляваш" от 2004 насам когато германските фондацийки те спуснаха на т.нар. цар на комарджиите. не мезихте ли заедно с крадев и златев и другите брадъри от ложата?

172

Анонимен

преди 1 месец

Не гласувам за доказани престъпници и крадци, 30 и кусур години, яко беден и обезлюдена нация

171

До 176

преди 1 месец

Защо смяташ, че очерням. Цифрите са достатъчно категорични. Нашите ученици са на предпоследното място спрямо оценките на PISA.

170

Анонимен

преди 1 месец

Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ

169

Анонимен

преди 1 месец

Ако ми дадат 100 лв ще гласувам. Защо само ромите да получават пари за гласуване? Ама ха!

168

Анонимен

преди 1 месец

Ne glasuvaite sa toj myrschojd glasuvaite sa po malkite partii no ne sa toze pomiar

167

Всеки

преди 1 месец

сам си преценя дали да гласува или НЕ!

166

Анонимен

преди 1 месец

До 173 мислиш се някой но не си само с обиди и очерняне не става

165

айсун

преди 1 месец

Наи големия *** украде държавата