161

Истината

преди 4 месеца

Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.

160

Анонимен

преди 4 месеца

До Малко за политика Малко ми е жал как ще понесеш реалността, когато му дойде времето.

159

Анонимен

преди 4 месеца

Русия като поизтрезнее,както обикновено ще се окаже без га щи.Следва просене....

158

Анонимен

преди 4 месеца

Русия възнамерява да проведе военнополитическа конференция Русия, Китай, Северна Корея, Иран и страни от югоизточна Азия за създаване на единно комантвана на обединени сили на ПВО за възприемане на атака върху една страна като обща, като може да предостави руска територия за ПВО силите на Северна Корея и Иран.

157

До 173

преди 4 месеца

До Не е ли ясно?"А Русия за миналата година има ръст на брутният национален продукт от 3.5%" И за какво го използва вождът на народите? Я да позная! За повишаване на бласосъстоянието на населението? Ами, не! 40% от брутния продукт се харчи за войната. Вместо да се строи за хората, да им се подобрява животът, хиляди загиват на бойното поле. Защо? Защото имат плоскоумен ръководител.

156

Руски цирк

преди 4 месеца

До Пак по опорката? "Народ, който гладува не воюва на фронта" Напротив, 90% от т.нар. контрактници са на фронта защото парите, които им обещава руския диктатор са ЕДИНСТВНИЯ начин да се измъкнат от абсолютната МИЗЕРИЯ, в която живеят. Дург е въпроса, че буртално ги лъжат и им ограбват всичко, което уж са "изкарали", но с такива "ръководители" толкова.

155

Малко за политика

преди 4 месеца

С войната в Украйна приключиха някои илюзии, с които доста време се залъгваха в САЩ и сателитите им. Едната беше за превъзходството на западното оръжие. Е, видя ги целият свят как добре горят в Украйна и прехвалените Абрамси, и Леопарди и Брадлита и какво ли още не - все такива, които уж щяха да обърнат хода на войната. И втората илюзия, която рухна беше че САЩ могат да сринат със санкции всяка икономика. Оказа се, че Русия и Китай например за миналата година имат над 200 милиарда долара оборот.

154

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо ви хлопат дъските. Как може да драскотите такива неадекватни статии? В Русия всичко е технологии от следващия век, които не сте санували. Поинтересувайте се. Вие сеете пропаганда, коят няма нищо общо с действителността и невежите дечица на заядлите антикомунисти от Белене захапват като питбули. Божии, тия зяпориралите се в 90-тте де генерати ще ни мъчат още 1000 години поне със средновековната си русофобия.

153

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До Руски цирк: Продължаваш с г'лупостите по опорна точка. Народ, който гладува не воюва на фронта. В Русия и да липсва нещо, това не са храни и горива. Освен че е на първо място по износ на пшеница, Русия е и на второ място по износ на нефт.

152

Анонимен

преди 4 месеца

A бе, жълтонасраните паветници, я кажете тука сега бе, какво стана със завода за електрически автомобили на Кирето бе, за който Кирето получи милиони от държавата? Колко човека работят в завода, колко електрически автомобила са произведени вече?

151

Анонимен

преди 4 месеца

Това е пропаганда тип бананова ***

150

Анонимен

преди 4 месеца

1984 година баба ми вземаше 26 лева пенсия.На Магурата с късмет можеше да получа 20 долара.

149

Юлиян до 116

преди 4 месеца

Въпросните загуби са на сметката на украинската армия.Затова не могат да наберат нови попълнения за фронта.За доброволци пък изобщо да не говорим.Гледам всеки ден изложени клипове от украинки как"доброволно"мобилизират всеки осмелил се да се мерне на открито мъж.Жалко и позорно,отвратително зрелище!Къде отиде по-голямата част от над едномилионната украинска армия в началото на конфликта?Не е никак трудно да се досети човек.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Cъpбия ce пpeвъpнa в мaгнит зa cвeтoвните гигaнти oт aвтoмoбилнaтa индycтpия. B cpъбcкия гpaд Чaчaк строи завод гepмaнcкaтa РWО Grоuр кoятo пpoизвeждa чacти и oбopyдвaнe зa мoтopни пpeвoзни cpeдcтвa за 89 милиoнa eвpo. Ще paбoтят нaд 500 дyши. Toвa e пopeднaтa мнoгoмилиoннa чyждecтpaннa инвecтиция oт cтpaнa нa кoмпaния, cвъpзaнa c aвтoмoбилнaтa индycтpия. Вcякa пeтa чyждecтpaннa инвecтиция в Cъpбия e в oблacттa нa мoбилнocттa. Cтpaнaтa cтaнa пoбeдитeл в peopгaнизиpaнeтo нa пpoизвoдcтвoтo в oблacттa нa мoбилнocттa в Eвpoпa, ocoбeнo кoгaтo cтaвa въпpoc зa eлeктpичecки автомобили.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Зелената сделка е най-голямата измама и манипулация.

146

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 167 Варна е руски вилает, какво правите там за застрахвателни измами се разбирайте с мутрофанова.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Военно-космическите сили на Русия могат да поставят ЕС на колене без да използват никакви ядрени оръжия, но ако се стигне до ядрен конфликт Русия непременно ще използва ядрено оръжия против ЕС, като това ще бъде по военни обекти, с минимални жертви, просто заради принципа и за да има страх, а не защото е необходимо.

144

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До анонимен 160: А Русия за миналата година има ръст на брутният национален продукт от 3.5%, докато за ЕС е средно около 1.5%. А се надяваха със санкциии да сринат руската икономика. Нещо не се получава, нали?

143

Анонимен

преди 4 месеца

Големият проблем на Русия е Украйна, а не Германия и Европа. Русия може без проблем да унищожи и Германия, и цяла Европа за минути ако е необходимо, но с Украйна западът все още държи Русия.

142

Руски цирк

преди 4 месеца

До Пак по опорката? "Могат ли да изнасят това, което нямат?" Могат разбира се, крепостните просто ще гладуват :)) Да е жив и здрав диктатора в Кремъл, не е истина какво ги чака :))