149

До Видях Кинжал

преди 1 месец

А детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

148

Американ

преди 1 месец

До Texas: Само тези с нормално и отгоре IQ.

147

До 146

преди 1 месец

Е кажете кой е тоя друг бе. Не се свенете така. Кажете си, че баш демократите и либералите са единствените който използват това адско оръжие срещу цивилни. И то не веднъж, а два пъти. А сега се изживяват като лидери на свободния свят.

146

Препил си

преди 1 месец

До ВИДЯХ КИНЖАЛ......Руска водка,а това поражда халюцинации тип А дано ама НАДАЛИ

145

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Явно повечето коментари тука са написани от третокласници, които си мислят че една ядрана война ще има победители. НАТО как щял да набие Русия и подобни глупости от рода на дрън-дрън, та пляс! Целта на НАТО (да се разбира САЩ) е Русия да се омаломощи на територията на Украйна, за сметка на смрътта на безброй украинци. Последното нещо, което го интересува колективният запад е как живеят украинците или дали изобщо живеят, или умират. Дечица, западните държави са варвари - в миналото, и днес.

144

ЕДНА ТОПОЛКА

преди 1 месец

само да литне. И един град да бъде изпарен. Останалите ще напълнят гащите и ще мирясат.

143

До Юлиан

преди 1 месец

И какво? Щом друг е направил тъпотията да използва атомна бомба, то и руснаците имат право. Смахната логика. Нали се сещаш, че днешните атомни бомби са в пъти по-разрушителни???

142

ВИДЯХ КИНЖАЛ

преди 1 месец

Видях Кинжал. Раздираше добруджанското небе. Беше се насочил към Софето където нежно щеше да се приземи право в скута на Кирчо, Кокорчо, Тагаренко и Ицето Иванов, които седят в скута на Пеевски и Боко, които пък са седнали в скута на Доган.

141

Макарона да мълчи

преди 1 месец

Има къщи в Русия, издържали по - дълго време без да бъдат превзети от немската армия отколкото беше превзета цяла франция. Така че тоя дето има пакет макарони наместо гръбнак, да мълчи!

140

До плъховете

преди 1 месец

Плъхове и наркомани, подвизаващи се под ръждясалата табелка с надпис Западен Елит, вие много скоро ще чуете свистежа на КИНЖАЛ, но тогава ще е късно. Ще се кръстите в несвяст, но Бог не помага на глу-пац-ите. Казвам да се знае!

139

Texas

преди 1 месец

Кой го взима на сериозно този покемон?

138

Анонимен

преди 1 месец

Скоро беше нанесен ракетен удар по обект в Одеса, където се беше събрала тълпа от силите за сигурност на киевската хунта. Руските ресурси съобщават, че броят на загиналите фашизоиди е от 100 до 500. УкроСМИ-тата представят ситуацията като удар по цивилните, а други канали писаха публикации за това колко лошо е да се събират на едно място дори в тила. В анонимните канали останаха такива публикации, но в публичните бяха изтрити малко след публикуването. Подобни съобщения пречат на Русия да бъде демонизирана.

137

Анонимен

преди 1 месец

И на това акоxолизирано джyджи БГрycoфайниците го наричат "богатирчo"!

136

Анонимен

преди 1 месец

В украинските въоръжени сили практически не са останали мотивирани и боеспособни войски. Авдеевка беше един от най-силните укрепени райони, създадени от Украйна през последните 10 години, от 2014 г досега. А Одеса не е подготвена като укрепен район, за да се противопостави на добре обучената Руска армия, която има богат опит от двете години на специалната военна операция. И сега Украйна просто няма мотивирани части, които да държат този град, дори на ниво национален батальон, както беше в Мариупол и Азовстал.

135

За непослушните. ФАБ

преди 1 месец

Онзи ден Русия унищожи над 300 нацисти от отряда Кракен в Украйна, които участваха в опита за нахлуване в Русия. С 1,5 тонна авиационна бомба наречена ФАБ-1500.

134

Стотици бойни глави

преди 1 месец

680 ракети, всяка от които ще съдържа между 1 и 10 ядрени бойни глави, ще излетят мигновенно с един залп срещу САЩ и някакво скромно количество от тях ще е срещу Англия и може би Франция. В този момент и 2 подводници с 12 торпеда Посейдон ще поставят рекорд по най- високо цунами в Тихия и Атлантическия океан. А що се отнася до ответетния удар той ще е най малко 10 пъти по-лек и най-важното е, че Руското ПВО ще го очаква с отворени обятия !

133

БЕШЕ СЕ НАСРАЛ

преди 1 месец

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. БЕШЕ СЕ НА-С-РАЛ!

132

да

преди 1 месец

ВЕЛИКА РУСИЯ е най голямата ядрена сила , с десет пъти повече ядрени единици от САЩ! янките и запада си го знаят и ще бъдат по ниски от тревата, вярвайте!

131

Цитати на руснаци

преди 1 месец

Без путин няма Русия,а за какво ми е светът щом в него я няма Русия.....всеки коментар е излишен и говори ясно и категорично за психичното им състояние. Боже опази.....

130

Анонимен

преди 1 месец

В опит да бъде изстреляна, британска балистична ракета се е пльоснала съвсем близо да мястото на изстрелване, където, между другото, в този момент е бил и минисърът им на войната. Северна Корея обаче редовно изстрелва балистични ракети. Колкото и да и се подиграват, очевидно научният и потенциал надвошава Британския. Имаше и кадри как един британски танк Челиднжър е заседнал дълбоко в Украинския чернозем и се опитват да го ринат с лопати, лежейки върху него.