29

Хи хи до 24

преди 1 месец

Крим руски ли е? руски. Донбас руски ли е ? руски. Урките ядат ли боя ? ядат го. Къв провал те гони ?? СВО е много успешна досега.

28

А дали е статия на

преди 1 месец

А дали е статия на Ди Велт!? Кой да ти каже!? Хибридната война в действие!

27

Анонимен

преди 1 месец

Мене Маджар много ме кефи - красив, интелигентен, добре говори! Ето от такива политици има нужда сега Унгария. Мене много ме кефи Маджар.

26

Анонимен

преди 1 месец

Превратът в Киев през 2014 г. бе извършен от въоръжената опозиция с подкрепата на ЦРУ. Конфликтът между Москва и Киев бе провокиран от преврата. Украйна започна война срещу Донбас. Целта на Русия е да прекрати тази война. В Украйна превърнаха неонацистите в национални герой и им издигат паметници. Зеленски взе властта като обещаваше мир за Украйна и излъга украинския народ, каза Президентът Путин в интервю за Такър Карсън.

25

Анонимен

преди 1 месец

До 21, руската Ала-балюга из форумите не е спирала никога! Ефекта и е нулев, освен на такива мало-yмници като тебе

24

Анонимен

преди 1 месец

До 19, РУСКИЯ ПРОВАЛ Е ТОТАЛЕН И АБСОЛЮТЕН! Руската ко-чи-на се срина срещу една много по-малка и слаба държава! Нито един американски или европейски войник не е загинал в Украйна докато 300 000 руски г-а-да вече ги няма! Празник за всички е тяхната cмърт!

23

Хи хи

преди 1 месец

Нас кво ни пука за укренската земя ?? Изобщо не ни пука !

22

Анонимен

преди 1 месец

До 21 От Марс не пратиха ли заглушаване комрад, мейби от Сатурн... :))) Рашките са толкова на примитивно ниво, че даже поверваха на янките, че човек е стъпил на луната :)))

21

До 10

преди 1 месец

Абсолютно прав си, руснаците направиха абсолютен връх в електронното заглушаване на чуждите ракети. Пуснаха в действие Алабуга и Столтенберг изпищя оня ден, че ще задейства чл.5 от колективния Натовски договор.Това оръжие в момента няма аналог и е много по ефикасно от атомното оръжие. С тази ракета, всичко се заглушава, никой не може да изстреля нищо, а тя не се вижда, не се хваща.

20

Анонимен

преди 1 месец

Малее, те докато стигнат до Лисабон, тя Раша ще се разпадне :)))

19

Анонимен

преди 1 месец

Тоталния западен провал в Украйна е факт. Европа е на колене , а Америка печели от войната. С такива партньори евроатлантици - не ти трябват врагове.

18

Анонимен

преди 1 месец

Предвождащият 53-броен слугинаж Пиндостан губи войната с Русия. Президентът Путин воюва срещу 54 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и печели. Миналогодишната цел на колективния запад "да победи Русия на бойното поле" катастрофално се провали. Президентът Путин няма да се съгласи с швейцарския "мирен договор", а ще иска пълна капитулация на бендеро-нацисткия киевски режим и оттегляне на военните отановски структури зад линията от 1997 г.

17

Анонимен

преди 1 месец

Но как така? руските воиници са стари и дебели.

16

Вин

преди 1 месец

Първа "грижа" на проруските сайтове за водене на хибридна пропаганда, винаги имат "дежурен материал" на заглавната страница свързан с "успехите" на педерассия и "разочарованието" на Запада от Украйна - смешни, жалки, прозрачни елементарняци смятат, че така повлияват на нечие мнение:)

15

Анонимен

преди 1 месец

Поредното извадено от контекста заглавие, подхвърлено от този про-руски сайт (съвременното Работническо дело) на руските тpoляци, опитващи се да прикрият ТОТАЛНИЯ РУСКИ ПРОВАЛ В УКРАЙНА! Русия рухна и се срина срещу една много по-малка и слаба страна, която изобщо не е Велика сила! ФАКТ!

14

Лллл

преди 1 месец

И аз ще кажа : Слава на Русия !!!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Цитирам прочетеното. Бившият сътрудник на Държдепа Бенц написа: Когато се улегне пепелакът, ние ще разберем, че Украйна е била най-мащабната операция на ЦРУ в историята.

12

Анонимен

преди 1 месец

Всеки, котййо разбираше от война и политика, но не беше политически обвързан или работещ за някоя медия, го казваше това, още преди 2 години.

11

Анонимен

преди 1 месец

Отан губи на бойното поле. Разширението му на изток се провали с трясък. В този момент един компромис, един мир на условията на Русия ще се окаже по-евтин и - по-безопасен за колективния запад от война до самия край.

10

Анонимен

преди 1 месец

Това явно се дължи на новите чипове от помпите за кърма, които ръснаците са започнали да използват... Те обърнаха хода на войната.