39

Българин

преди 1 месец

За Украйна има само един сценарий. Общо на територията, която е в момента, най-вероятно ще са толкова някъде останалите. Но територията ще е разделена на три или на четири. Източната част ще бъде част от Руската федерация, западната - част от Полша. Въпросът е дали Унгария ще си вземе част от югозападните покрайнини. А Украйна ще остане Киевска област и още 2-3 съседни.

38

Анонимен

преди 1 месец

Хайде първо да свърши войната и после да броим. Това сега са наивни сметки. Наивни, защото тя няма да свърши за Украйна ей сега и ей така. Може да не остане Украйна. Значи, може и дори 1 милион да не останат. Защо просто не си говорим, че Русия ще се увеличи с 20-25 милиона?

37

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно този сценарий да се сбъдне поне до 30 млн.Лично мнение.Драги ***.кин.исти,Вие русофили никога не сте били ,аз бях и имам бая свидетелства,уви или за щастие,понякога много ми се иска да съм тупая като ваZ и да забравя омразата на Любимия,не мога.Защото утин е лицето ,следват го към 140 млн мизантропа.Да,Украйна е по-малка и в пъти по-смела от Бившата моя,тя губи повече ,но ще реве с глас един ден новата ни Северна Корея ,ще има към 100 млн с био-псевдо интелект ,до един с дворникенефи!

36

До 42

преди 1 месец

Чувал ли си за трейд марк или лиценз? Китай и Тайван са фабриките натъпкани с милиони мравки работещи за западните фирми които са изобретили тези продукти и държат всички права.

35

Анонимен

преди 1 месец

Руски геноцид! Спрямо най-близкия им народ! Историята няма да забрави това ,а Хитлер иронично се смее на оня свят..

34

До 42

преди 1 месец

Нвидия, Интел, АМД, Апъл, Майкрон, Тексас Инструментс, да продължавам ли с американските производители на чипове?

33

Нане

преди 1 месец

До истината...Шо не вземиш са овесиш врат.... Да не те мъчиме ние.... По лошо ша изпиташ... ===)))

32

Анонимен

преди 1 месец

Остави Украйна ами Китай направи морска блокада на Тайван . Путин е в Пекин . Китайците май ще си вземат Тайван и тогава кой ще прави чипове за западните фирми ? Ако Тайван е китайски трябва да прави чипове само за китайските фирми . Евроатлантизма съвсем ще го загази ако се отвори втори фронт или трети май .

31

Бай Джо

преди 1 месец

Какви 25 млн. бе, ще воюваме до последния украинец! хи хи хи

30

Истината

преди 1 месец

Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).

29

До 32

преди 1 месец

Не привличал, а привлича и ще привлича. На един отличен физик преди две седмици голяма американска компания му предложи работно място при тях. Годишната компенсация включваща заплата, бонуси и акции е в размер на 900 хиляди долара. Смяташ ли, че човекът отказа и реши да остане в Европа за сегашната му заплата от 180 хиляди евро годишно?

28

Василев

преди 1 месец

Русия провежда геноцид над украинския народ, а Радев,Нинова и Костадинов ръкопляскат на агресорите!Това не е държава, това е русофилска ***!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

27

Наблюдател

преди 1 месец

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би като номер 32 мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

26

До 32

преди 1 месец

Определено нищо не разбираш. В САЩ има 4 големи банки, останалите са малки и локални. Нито една от 4те им големи банки не е фалирала. Не знам откъде ги вадиш тези статистики. Икономиката на САЩ не е просто голяма, тя е мега огромно. Можеш да видиш финансовите данни на Нвидия за последното тримесечие, бяха обявени вчера. Това са мулти трилионни бизнеси. Само на борсата на Ню Йорк за ден се правят сделки за няколко трилиона.

25

преди 1 месец

Haceлeнueтo нa Лвoвcka oблacт e gocтa no-мaлko?

24

Христо Христов

преди 1 месец

САМО АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ИНАЧЕ ЩЕ ИМА ЧАО ЧАО ТЕРОРАШКА МИЗЕРАШКА ЗАВИНАГИ!

23

Анонимен

преди 1 месец

Сащ може да е привличал, но тренда ще се обърне, защото доларът няма да е световна валута след 1-2 години. Всеки месец в сащ фалира по една голяма банка -- това е само достатъчно, за който разбира накъде е трендът.

22

Анонимен

преди 1 месец

Е те сега са вече към 20... тия 5 и горница за тепърва загубените - от де ще додат? Никой няма да се върне.

21

Анонимен

преди 1 месец

Оставащите укрита да земат да се стегнат и да обесят Зелята та да имат някакво бъдеще

20

Анонимен

преди 1 месец

Войната ще продължи 50 години до последния украинец. Население = 0 украинец.