42

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5В английския има по няколко думи за едно нещо докато в българския има една дума за едно нещо.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Губите си времето с глупави статии а и на тия дето ги четат . Ние вече със собствения си език не можем да се разберем от идиотиите на неолиберализма .

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 "Само дето фактите ги изнасят избирателно" Не, не ги изнасят избирателно. Това е руска лъжа, която е базирана на факта, че руските фалшификации не се радват на свободата да бъдат разпространявани безпрепиятствено. Когато Лавров каже, че не са нападали Украйна, това е явна фалшификация. Това не е "избирателно поднасяне на фактите" а ндопускане на лъжите в информационното пространство. Това е разликата.

39

Анонимен

преди 3 месеца

В политиката в България е най-полезен руския.

38

Учете история

преди 3 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

37

До 20

преди 3 месеца

Докато не напуснат Украйна, така ще бъде. Сърдете на плешивия психопат.

36

анонимен

преди 3 месеца

За избиращи руски като най-полезен език, той е най-полезен най-вече за да разбират руските пропагандни медии. И после по такива сайтове да я сеят и разпръскват, мнозина напълно доброволно и безкористно. Дори копейки и рубли не искат, такива своеобрази руски патриоти в България.

35

Иван

преди 3 месеца

Английският е задължителен като бизнес език и да работиш като програмист. Останалите езици ти трябват, ако много мечтаеш да работиш в *** център и де вдигаш слушалката за минималка.

34

Мда

преди 3 месеца

За десетте процента матрял ,расийският им е нужен да си изпросят копейките от Митрофанова.

33

Анонимен

преди 3 месеца

за жените - немският! Яяя яяяя вундерба, шнелле, шнелле! Шприцме Майн херр шприцме!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Може би любителите на руски език трябва да помнят следните неща! Знаете ли колко от съюзните републики НЕ са присъединени силово във СССР? ПРАВИЛНО - НИТО ЕДНА НЕ Е ВЛЯЗЛА МИРНО В СЪЮЗА ,БЕЗ КРЪВ! Знаете ли в колко от републиките местния език е бил официален? ПРАВИЛНО - НИТО ЕДИН,ЗАКОННО ОФИЦИАЛЕН Е САМО РУСКИЯ! Знаете ли колко републики НЕ плащат данък към федерацията? ПРАВИЛНО - САМО ЧЕЧЕНИЯ! И ЗНАЕМ ЗАЩО! Честито изучаване на руски език!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 25. Само дето фактите ги изнасят избирателно. Няма информация, която да не започва и да не свършва с руската агресия, а нещо за азърбейджанската да кажат? Или щом не са го казали, значи няма факти по този въпрос. Необходимо е и да се мисли, ама това качество не е присъщо за евроатлантиците.

30

ВСЕКИ ЧУЖД ЕЗИК

преди 3 месеца

Е ОЩЕ ЕДНО БОГАТСТВО ЗА ЗНАЕЩИЯ

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 Явно не си бил в Бейджин или други големи китайски градове. Слънцето не се вижда от замърсяването. Включително и старите китайци говорят за това, че е изчезнало нещо от характера на стария Бейджин. Няма как да го обясня на човек, който говори заучени фрази.

28

Есе

преди 3 месеца

След българския,английския е задължителен.След което немски.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24 Свободата която ти липсва в диктатурите като Русия и авторитарните режими като Китай на колко я "оценяваш", че можеш да си я позволиш? За един прЕател питам.

26

Анонимен

преди 3 месеца

В България 100% си трябва БЪЛГАРСКИ.

25

Анонимен

преди 3 месеца

*** *** заглавие! Платено и лизгавещо дирници драскаче! За всяко нещо в този сайт , Русия или Путин е виновен!

24

Анонимен

преди 3 месеца

В Китай хем получават повече от байганьовците, хем могат да си позволят много повече.

23

Наско ментата

преди 3 месеца

Учете арабски че скоро в Европа нито английския нито немския ще са важни езици ,но виж арабския ще е много на почит, демографията ще го изисква.