251

Факт

преди 3 месеца

До Някой ГЕРБ ги "изпра" Радев/ДС а българските избратели вследствие на такива кампании като сегашната спират да гласуват, което вдига относителната тежест на твърдия електорат (в случая, купената със заплатите и щедрите им допълнителни придобивки служители в държавната администрация).

250

Майната Ви

преди 3 месеца

Ето как Продължаваме ПОДМЯНАТА отклоняват вниманието от това, че прекрачват законността! Няма значение, че се говори за пари в брой с незаконен произход! Няма значение, че получват пари от хора като братята Бобокови! Няма значение, че ТЕ перат парите. Слагат на пъво място факта, че нямали пари за кампания. Но, не казват, че са нямали законни пари, ана черно са имали! Вервайте им!

249

ЦИТАТ ОТ АФЕРА

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли защо нсо охранява кирчо. Ами човека развозва огромно количество кеш и за това му трябва въоръжена охрана от лицензирана охранителна фирма, а нсо е фирмата на краварката в долния десен ъгъл дето никой не я забелязва.

248

До Факт

преди 3 месеца

Факт е, че службите не са подопечени на президента. Той има някакви права само на хартия.

247

Невменяеми?

преди 3 месеца

На тези обаче не им омръзна или не ги досрамя да обясняват как техните торби с кеш не са като Бойковите? И съм сигурен, че ще си имат техните гласове от сектантите. Дори и човек да убият ще намерят начин да го продадат маркетингово. А те вече убиха, извинявайте. Разбира се, за тяхната публика, която е оперирана от срам и адекватност.

246

Някой

преди 3 месеца

ГЕРБ ги изпраха българските избиратели! След три мандата отново са първа политическа сила, което е нещо уникално! И то при избори проведени от машините на Мадуро и аллабалата с Президента! Радев си назначи "Шарлатаните" и те продължават да си го слушкат! Факт е , че Кирил Петков и Асен лаят само срещу проевропейските партии, а срещу Копейките, между другото! Толкова им е капацитетът!

245

Факт

преди 3 месеца

До Анонимен 245 Аз работя само с факти (затова и така съм се писал) тъй че коментарите ти си личи, че нямат никаква база освен това кой ти нарежда да ги пишеш.

244

Анонимен

преди 3 месеца

Господи, миличък Боже, отърви ни от ППДБ нека точно те не ни докарват отвратителната си диктаторска, корумпирана, мутризирана, митническа, посолствено слугинска, национално търгашеска, милиардно дългова, паметникорушителска ПОДМЯНА.

243

Факт

преди 3 месеца

До Анонимен 243 "няма какво техните троловее да намесвате Радев." Взаимодействието по изпирането на ГЕРБ и ДПС от страна на Радев е вече твърдо доказано а това, че подопечните му служби продължават работ а в тази посока е само още едно такова потвърждение.

242

Боко Магнитски

преди 3 месеца

Благодарен съм ви за изпирането. Мисля да стана пак премиер. Айде, чао.

241

Анонимен

преди 3 месеца

До Фактфакт е че денков, петков и васелив са по-некадърни от най-некадърните в тази страна. а пари си имат видно че те финансират да тролишш в тяхна чест.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Ами че то това им е работата на службите. Да следят и записват престъпници, които обсъждат как да вземат кеша. Обикновените хора никой не ги подслушва безпричинно. Но политиците трябва постояно да ги следят и подслушват, защото те въртят най-големите далавери в държавата.

239

Анонимен

преди 3 месеца

Изпирането на ГЕРБ и ДПС си е дело на ППДБ, няма какво техните троловее да намесвате Радев. На Радев глеха е друг, че направи от никому неизвестните Кирчо и Кокорчо политици и им даде възможност да са на власт, премиер и министър. ТОВА Е ОГРОМЕН ГРЯХ И ТЕЖИ НА ПРЕЗИДЕНТА, КАК МОЖА ДА НИ НАТРЕСЕ ТАКИВА ХОРА.

238

Eйч Ар

преди 3 месеца

Кампанията ще е ***.Тези които са се нагласили да управляват ще извадят всичко срещу опонента си.ППто са пътници.Не изгираха добре картите си.

237

Факт

преди 3 месеца

До ОТ АФЕРА ЦИТАТ "И затова искали да сменят шефовете на служби." Факта, че има работа на службите в жълтата преса е директно доказателство, че или службите съдействат на такива, или са некадърни да пазят инфромацията си. И в двата случая са абсолютно за смяна. Да не говорим, че от характера и времето на "изпускането" на тази инфромация, показват, че службите нарочно се опитват да влияят на предизборната кампания. В нормална държава това би довело и до затвор за отговорните.

236

Анонимен

преди 3 месеца

ако тие *** от ппдб се доберат до цялата власт, диктатурата на Зеленски пасти да яде. ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛИТЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТОВА СА ХОРА ГОВТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ВЛАСТ. УМИРАТ ЗА ВЛАСТ. ТЕ СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА РЪКОВОДЯТ, ГОЛА ВОДА ПОСТЪПКИ НОНСТОП НАРОД ЩЕ РЪКОВОДЯТ.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Тия записи ги е правил Алексей Петров. Те си казаха, че много компромати държи той и може би затова го убиха. Но явно Трактора се е застраховал и компроматите и записите ги има и някй друг.

234

Факт

преди 3 месеца

До ОТ АФЕРА ЦИТАТ Как да разбереш, че това е политическо мероприятие на службите на Радев/ДС с цел манипулиране на общественото внимание за да бъдат "изпрани" окончателно ГЕРБ/ДПС: ако имаше "незаконна" дейност, за която службите са задействани, тези материали щяха да са в следствието и прокуратурата, не по медиите.

233

Анонимен

преди 3 месеца

Кирето и Ленчето са доста скандални.

232

Анонимен

преди 3 месеца

рЕДНО Е АКО СА ЗА ПРОМЯНА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИЗМАМНИЦИТЕ КЕШАДЖИИ ОТ ппдб ДА ГЛАСУВАТ ЗА МЕЧ НА РАДОСТИН вАСИЛЕВ ИЛИ ЗА СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ С ВАНЯ ГРИГОРОВА, А НЕ ДА СИ ОСТАВАТ ВКЪЩИ.