99

До 80

преди 1 месец

Оффф, то всички мрежи гъмжат от клипове,кой от кой по достоверни! Защо се излагаш въобще да ги гледаш? Най-вече ТикТок!

98

Анонимен

преди 1 месец

Това наркозависимо нещо няма да кандиса докато Украйна не бъде разорана а народът и похабен!

97

.

преди 1 месец

Русия няма как да загуби, защото тя не води война. Русия работи по специална военна операция и тя ще приключи, когато Путин реши. Тука няма спечелили или загубили. Просто се провежда денацификация в украйна. И който и да се намеси в операцията, не може да й повлияе.

96

Споко

преди 1 месец

Споко, наесен Джо печели избирите, и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

95

Анонимен

преди 1 месец

Зеле жъ викаш на путин, и то зеле кьoce!

94

Анонимен

преди 1 месец

Е нормално е да се страхува запада колхозниците да загубят. Нали после за пореден път ше трябва да спасяват пиянките от техните им каши забъркани от диктаторчета с его.Едно е после да възстановят по малка държава като урките, друго целата *** на пРосията.

93

Анонимен

преди 1 месец

ЗЕЛЕ,КОЙ ТИ Е КРИВ,ЧЕ СЕ ВЪРЗА КАТО АБСОЛЮТЕН ЛАИК И ВМЕСТО ПАТРИОТ ОТГОВОРЕН ЗА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА СИ, СЕ ПРОДАДЕ ЗА 30-ТЕ СРЕБЪРНИКА??!!!...

92

така е

преди 1 месец

Всички на 4-ти километър са убедени в това.

91

Иванов

преди 1 месец

НАТО ако бъде принудена може да смаже русия силите са поне 3-1 но не желае все още по твърд подход всичките им междуконтинентални ракети буревестници и прочие могат и ще бъдат прехванати и у ищожени ако се стигне дотам

90

Анонимен

преди 1 месец

А Антани нема ли мръдне до София да си донесе електрическата китара да изкарат с Васко кръпката "Коминизмът си отива" в някой нощен клуб на софето? Комуниизмъъът си отиваааа , спете спокойно деца, оууу йеееее

89

Христо Христов

преди 1 месец

Тоя е ненормален... Като ВСИЧКИ евроатлантици.

88

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Ава, от путин са укрива на 10 метъра пад земли, докат народеца му гине на кота нула? А? Путин нада да са изправи пред руския народ и да признает че е без тoпки и кьoce! ПЕТКО САТЪРА

87

Анонимен

преди 1 месец

Това джудже пращти от акъл и го ръси в изобилие.Само знае думичките дай те ни давайте ми, по бързо ни давайте.Самолети ,ракети а и скоро и хора ще са му нужни на Хаяско.

86

Споко

преди 1 месец

Споко, под съпровода на електрическата китара на Блинкен украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

85

Анонимен

преди 1 месец

Европа е един вид свързана, създала е и Америка... сложна е работата :)))

84

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

83

Кисинджър

преди 1 месец

Зеленски е обикновен човек с необикновено място в Историята.

82

Я виж ти!

преди 1 месец

До ЮЛИЯНА: Как стигна до тази блестяща мисъл бе Юлианке? Ще ни осветлиш ли какво ще направи за войната в Украйна дядо Байдън ако спечели втори мандат. Не че ще се случи това, но все пак нека да знаем.

81

НАТО - позорище

преди 1 месец

НАТО става за смях пред целия свят.

80

не може да бъде!

преди 1 месец

Ще се наложи да огорча силно представителите на евроатлантическата и проукраинската линии,но такава е горчивата реалност.Западът не се страхува толкова от руската победа,а от победата на Зеленски,защото разбира че е заложил на вредна кауза!?И сега единствета му грижа е как да излезе от този капан без да загуби лице и нещо много по-лошо-хегемонията!?А Украйна е изправена пред Сцила и Харибда-а Зеленски не е Одисей да ги преведе!?Сега ще трябва древните укри да мислят-защо ги ручахме жабетата!?