43

Анонимен

преди 1 месец

Много са се опитвали да унищожат Русия, но до сега никой не е успял. През 1989 г. Запада разкъса СССР, но Русия остана жива. Сега, при управлението на Путин, Русия възкръсва.

42

Анонимен

преди 1 месец

"Руски тролей загрижен за стандарта на американците? Безценно." Защо не, я *** на гугъл среет в и разгледай Москва и Ню Йорк, улиците, метрото и тн.

41

От ден до пладне

преди 1 месец

Отрочето на умрялата британска империя е едва на 250г. и се помисли за Световен диктатор след като пусна 2 бомбички на жъллтурите. Но сега виждаме, че края на провалилия се експеримент е близо щом некви талибани на магарета се изгаввриха с съвременната им армия и Русия им затвори кранчето на горивата. Защо мислите повечето щати на картата имат прави граници все едно рисувани от първолак с линия? Както казват бързо иде и бързо си заминава като дойде време да се слагат граничните пунктове :)))

40

Анонимен

преди 1 месец

Тези умници, тези гении на стратегията и тактиката направиха невъзможното, успяха да сближат Русия и Китай. Останалото, както се казва, е история.

39

Ха ха,

преди 1 месец

Руски тролей загрижен за стандарта на американците? Безценно...

38

АнонимеН

преди 1 месец

ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е КРАЙ НА РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН И ТОВА Е 100% ГАРАНТИРАНО!

37

Анонимен

преди 1 месец

Без евтините китайски стоки стандартът на американците ще падне в пъти.

36

Зхи хи путьо късия

преди 1 месец

получи потупване по рамото...

35

Анонимен

преди 1 месец

В стремежът да разчлени РФ, НАТО си спечели непобедим враг в лицето на Русия и Китай.

34

Анонимен

преди 1 месец

Разходите за "отбрана" на страните от НАТО тази година официално ще възлизат на повече от 1,3 трилиона долара, близо 20 пъти повече от военния бюджет на Русия.

33

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

На Китай не му трябва Тайван - там няма нищо. Китай иска Сибир.

32

АнонимеН

преди 1 месец

НАЙ-ВЕРОЯТНО САМОЗВАНИЯ ПУТИН ЩЕ БЪДЕ УТРЕПАН ОТ СВОИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОРТАЦИ В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН ЗА ПРЕЗИДЕНТ) РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО НА ХАРТИЯ ЩОТО ДОРИ КРИМ ЩЕ ИЗБЯГА ПРИ РАЗПАДА И ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ И КЪМ УКРАЙНА

31

До Тролея

преди 1 месец

Много си *** , Саше!

30

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с могилизацията. Записват ли се, записват ли се украинците в армията да умират за държавата си и за президента Зеленски?

29

Анонимен

преди 1 месец

С крясъците на евроатлантиците си отива еднополюсния свят.

28

Анонимен

преди 1 месец

На САЩ и лакеите му им остана да пеят песнички и да дрънкат на балалайки.

27

До 22

преди 1 месец

Върнаха Крим да, ти не чу ли? Не чете ли? Пропуснал си...още преди 6 месеца го върнаха и сега изтласкват руските войски от Донбас и Херсон и Донецк. Малко остана...още месец два и войната свършва. Ше посрещаме победителите с питки с мед и сол и карамфили

26

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбова и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария.

25

Наблюдател

преди 1 месец

И отишъл Путин да се моли на на другаря Си, да им построи "Силата на Сибир-2", само че получили, само "спойка" на приятелство? От Китай му казали, че ако Газпром си построи сам газопровода, те били готови да им изкупуват газта, наполовина от цената със Западна Европа! Да изгубиш търговски партньор като Германия, и да отидеш да се молиш на Китай и Индия да ти купуват петрола и газта, е повече от неадекватно!

24

Анонимен

преди 1 месец

Китай с хитрост и мъдрост ще постигне значително повече, отколкото с война. Омразата на хората не е без последствия. Енергията на мислите действа на практика.