44

Анонимен

преди 1 месец

Кире е бил на пица на кристали - не мога да си обясня по друг начин как можеш да си правиш ПР на фона на смачканите хора!! -----////----- Кирил Петков генетически е полумаимуна, има животинска муцуна и съответно е жесток като животно - нещо, което при хората се нарича садизъм. За него всички тия случки са смешни. А иначче подобна психопатия се наблюдава при все повече представтели на политическата класа. Такива са всички от ППДБ и ГЕРБ. Без изключения.

43

Анонимен

преди 1 месец

Ами всички хора питат с каква скорост се е движел автомобилът на НСО, само журналистите от националните телевизии този въпрос все им се изплъзва от акъла и пропускат да го зададат.

42

Анонимен

преди 1 месец

Чaлrapa е прав

41

Анонимен

преди 1 месец

Вярно бе,какво прави лицето хуьоо цицин в кола на НСО,каква работа има и лицето Про100 Киро в същата кола след като е предизборна кампания?

40

Анонимен

преди 1 месец

Простия наркоман можеше да каже на шофьора на НСО да не кара така. Нали вече е промяна, няма да ползваме коли на НСО на аванта и ще работим за доброто на хората. Всъщност обаче сигурно точно той е давал зор да натиска докато борсука говори с нежния си небинарен глас на събранието за което са закъснявали

39

Анонимен

преди 1 месец

селянччетата от НСО по нищо не се отличават от назобените батки пред дискотеките, които режат момичета с макетни ножчета!

38

Анонимен

преди 1 месец

През 90-те, нали се кланяше на всекакви мутри Славчо, сега си некакъв професор направо, нищо че се скри под диванчето... :)))

37

Сата НАТО

преди 1 месец

Малка корекция - шофьорът на аудито не е загинал на място, а са го довършили докторите в болницата, за да може по-лесно да хвърлят вината върху него. Нищо чудно и бабичката да приключат по съия начин и после - не е спрял на Стоп. А това, че оли го френите от НСО са карали със 120 при ограничение 50, не важи.

36

До 24

преди 1 месец

Като бивш премиер ползва НСО за предизборната си кампания... Това май не е предвидено в закона, защото това е дирктна помощ от държавата за една партия.

35

Анонимен

преди 1 месец

То верно, че сме озлобени българите, ама ти къде тръгна Славчо да даваш акъл :)))

34

Анонимен

преди 1 месец

НСО от кого пази Тицин?

33

Анонимен

преди 1 месец

Този пак се прави на морален съдия?!!!

32

Анонимен

преди 1 месец

аре аре от мен да мине, тоя път ще дам един глас за кирчо простото :)))

31

Анонимен

преди 1 месец

Поредният смъртен случай свързан с пп

30

Анонимен

преди 1 месец

Кире е бил на пица на кристали - не мога да си обясня по друг начин как можеш да си правиш ПР на фона на смачканите хора!!

29

пияница мистик

преди 1 месец

Аз на десетия въпрос мога да отговоря. Помните ли как в близкото минало жената на Фигуранта най-редовно си ползваше колите на НСО, за да ходи да си пазарува модни дрехи от МОЛ-овете? Тогава също стана катастрофа с нея в колата на НСО и някакъв друг. А сега Лена льо мустаж в качеството си на любовница на Кириту ходи също да си пазарува самобръсначки Жилет "Венус" из магазините с колите на НСО :)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Карал със 120 и нямали вина. Оня цицин снима умиращ човек и вика, че не знаел кво ши му предложел деня. Хората ще ги изкарат виновни дори и да не са. При излизането от някое село на главен път се оглеждаш и ако няма коли излизаш. При скорост от над 120 НИТО ЕДИНИЯ НИТО ДРУГИЯ ЩЕ ГИ ВИДИ И РЕАГИРА.На всички спортни рали пилоти от сърце пожелавам да излезнат на основен път да се огледат и като няма кола да тръгнат, после да ги смели някой с 200 щото няма да ги види

27

Анонимен

преди 1 месец

А бе по-големи бо***ци от тези, които 2 пъти печелят с пълно мнозинство и подариха властта отново на ГЕРБ и ДПС, не знам да има.

26

Анонимен

преди 1 месец

За Мултигруп знаеш сигурно, за Доганчо също знаеш, но иначе си много компетентен по всичко :)))

25

Анонимен

преди 1 месец

Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници подкрепят с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане.