68

Анонимен

преди 1 месец

Такава сила сте, че направо не мърдате от селцата кон, кога ще остане време да завземете Европа, не се знае, мейби след 1000 години :)))

67

анонимен келеш

преди 1 месец

Пари му на Лаврович сега отзад като видя как разжалваха Шойгича по време на война и за това се натега:):):)

66

Брей

преди 1 месец

Нямало НАТО какво да чакало,ами направо да влизат.Ми те в НАТО са по умни от форумните герой,и си пазят територийките.Затова са си избрали плацдарм за да си премерят силите без разруха и жертви....Даже ти го казаха в прав текст дженералите(не знам бинарни или небинарни са,тяхна работа)

65

Бай Дрън

преди 1 месец

Абе довчера недоволствахте, че взели 5 села за 6 месеца, днес недоволствате, че взели 10 села за 3 дена. Да ви се неначуди човек на опорките, детомви спускат от посоля.

64

Анонимен

преди 1 месец

До Лисабон стигнахте ли кон, че нещо запецнахте в некакви селца в Украйна :)))

63

Бай Дрън

преди 1 месец

Абе вие и Евровизия ли гледате? А Ергенът как е? По-точно ергенките :p

62

Дарк

преди 1 месец

Руснаците ще счупат враговете на западните войници,влязат ли в Русия,но ако се появи победителят на Евровизия Немо да изпее песента ще избягат кръстейки се.

61

Me

преди 1 месец

Все по-вероятно е, НАТО да се намеси пряко в Украйна. Все пак е по-изгодно да се биеш на чужда територия, отколкото на собствената си. А, ако Украйна падне, със сигурност ще последва инвазия в натовска страна. Няма за какво да го чакат, направо в Украйна.Първа стъпка, ще е да разрешат удари по руска територия, както направиха британците.

60

Анонимен

преди 1 месец

ЛГТБ гей-овете от ЕС ще пукнат от бой Руснаците с палавите си ана-лни части ! Може би аскера от Туркестан ще им се кефи и ще бъде на 1 ва линия ! Ако ЕС армията са такива като този дето спечели Евровизията е по добре да събуват *** и да мажат аспуха с вазелин за безболезнено проникване на *** ятагани на башибозука от Туркестан

59

Бай Дрън

преди 1 месец

А знаете ли, че руснаците са изобретили съвремения понтонен мост, а американците откраднали и след това патентовали? И хайде, десетки държави по света си плащат за патента :)

58

Чичко 56

преди 1 месец

Разбрахме,че Русия прави ядрени тренировки....А ти видя ли кво учение имаше на Евровизия......

57

Анонимен

преди 1 месец

"НАТО нокога не е воювал срещу армия" - А в Ирак срещу какво воюваше НАТО през 1990 година?

56

Анонимен

преди 1 месец

А ти подготвен ли си да те бият кон, или от креслото е най-удобно, нека крепостните да се мъчат :)))

55

До 56

преди 1 месец

Учението било, как ще се крият след ответния удар!

54

Анонимен

преди 1 месец

Всичко върви по план, плавно, бавно, русия си вижда края но пак задокеанските и приятели ще и подадът ръка в последният момент, а това е ясно като бял ден , САЩ искат вълкът да е сит и агнето цяло.

53

Бай Дрън

преди 1 месец

Не знам за белгийската армия, но тия дни даваха по една руска телевизия тренировка на американски полк от гендъри. Първо, толковамотвратително изглеждаха в опита си да не са това, което ги е направил Господ и второ, човек се чуди да се смее или да плачи за Божките чеда в гендърски униформи. И да, вече в Американската армия се въвежда гендърска универсална униформа за всички военни.

52

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрахте ли защо Русия прави учение с тактическо ядрено оръжие а тротинетки?

51

морски

преди 1 месец

Ние с мижавата ни армия за никъде не сме! Ще стане голяма работа, ако тръгне пукотевица страшна.

50

Руските ракети

преди 1 месец

На Ким ракетата е по-голяма!

49

Анонимен

преди 1 месец

ТЕ така или иначе НАТОТО са отдавна на бойното поле облечени като наемници ама им са видя доста нагоре ! Най малко 20 000 наемника от САЩ Великобритания Германия Полша Чехия Франция Белгия Италия Испания Грузия Австралия Канада дори има и *** от България наркоманчета и ултраси който останаха за наторяване на украйнската радиоактивна земя. Но както се вижда вече доброволци и платени каубой неискат да се бият ! Сафарито е доста по различно от това в Афганистан Ирак Сирия Либия