65

Василев

преди 1 месец

Юни най-късно юли идват американските самолети в Украйна!Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

Богати хора в безпътица няма. Не знам кого се опитвате да заблудите, но явно толкова си можете.

63

До 71

преди 1 месец

До Анонимен"Седнали да берат дерта на богатите руснаци, а нямат пари за зъболекар." Ти случайно да не мислиш, че много от братушките имат, като, разбира се, изключим тези богатите? Да те светна имат дори по-малко от нас.

62

Анонимен

преди 1 месец

Каква братушка ти е гладния скъсан от всякъде блатен пл ъх :))) То бива промивка, ама чак толкова :)))

61

Хххх

преди 1 месец

Мдааа много е сложно в Русия затова тук в UK е много е "лесно" когато си оставиш къщата на децата си децата ти плащат 40% данък наследство вурху имота....мдааа в Русия е трудно а в ЕСчето е много лесно...а ако решиш да се направиш на тарикат ис продадеш имотас ина децата за 1 паунд то тогава трябва да плащаш наем на децата си ако останеш да живееш в къщата...мдаааа много е трудно в Русия да знаете ей...

60

Хи хи до 72

преди 1 месец

Прав си, Русия ще дойде не на крака, а на вериги Да ви видим тогава в какви миши дупки ще се криете.Така казаха от нато, Русия ще дойде, ние няма нужда да ходим там !

59

Анонимен

преди 1 месец

До 70 Ти може да имаш общо по тъпотия с братушките си .. ама Българския народ НЯМА. езика е наш, вярата е наша , а манталитета няма нищо общо. Оня са монголи.

58

Стига бе!!!

преди 1 месец

Може ли русофобите в сайта да ми напишат с кои народи имаме нещо общо като манталитет, вместо да ми цъкат подло минуси, без да се обосновават???

57

Анонимен

преди 1 месец

За пореден път европейски страни помогнаха на Русия да стане отново фактор в света със санкциите си.Преди я нападаха и след всеки побой от нея над тях ставаше все повече влиятелна

56

Вие за Русия,можете

преди 1 месец

Да гадаете какво ще стане и т.н.Гледайте си *** с 900 милярда външен дълг, ограбена и изГЕРБена с *** комунист,който скри парите и няма никаква представа как се управлява една държава и по цял ден тегли еврофондове и субсидии предназначени за Българските граждани.

55

Анонимен

преди 1 месец

До 66 Май ще дойде без крака :))) А китайското е на един закон разлика да изчезне. Ама ти си оставаш вечно неженнн фил живееш в лошия ЕС :) ***

54

Анонимен

преди 1 месец

Седнали да берат дерта на богатите руснаци, а нямат пари за зъболекар.

53

Стига бе!!!

преди 1 месец

Руснаците нямат нищо общо като манталитет с нас - а с кого имаме нещо общо като манталитет - с нeгрите от Алабама в САЩ, с англичаните, немците и французите ли??? Точно с БРАТУШКИТЕ имаме най-много общи неща - вяра, език и разбира се, манталитет.

52

Анонимен

преди 1 месец

Поредната аматьорска, генерализираща статийка на някой изгладнял грантаджия.

51

Анонимен

преди 1 месец

В.ъшливата Урсула пък кой я иска :)))

50

Анонимен

преди 1 месец

До 57 Напада Полша 1940, напада Афганистан, Нападала е и Турция, Напада Румъния, България, Чехия, Словакия, Унгария , Армения, Грузия,.Казахстан, Чечения и тн. Това е само от 1940 на сам. Преди това мога , още да броят. Клоун

49

Хи хи до 56

преди 1 месец

Че за кво да ходим бе, Китай е вече тука, всичко около тебе е китайско, а Русия ще дойде тук на крака ! За кво да се разкарваме ?!?

48

Ами

преди 1 месец

Западът винаги е мразил Русия и всички народи, които я населяват - руснаци, чеченци, украинци и всички останали. Затова винаги всички народи на Русия се обединяват срещу Запада и го бият като маче у дирек - през 1242 г, 1721 г, 1814 г, 1945 г и сега през 2024 г Западът пак ще изяде xypката на руската мечка :)

47

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците нямат нищо общо като манталитет с нас, но русофилчетата понеже не са срещали руснак през живота си, цъкат минусчета :)))

46

Фют

преди 1 месец

Не мога да разбера, защо при представяне на факти, чебурашките подскачат и отричат истината? Промити шлифовани мозъци.