16

До 13

преди 1 месец

Ти пък защо реши,че истинския ти враг е Турция?! Да не би да си чест посетител на одринския пазар и някой щандист ти е пробутал фалшиви чифт чорапи?! Или ги виждаш като враг понеже в средата на 80-те години на 19-я век турците решиха да асимилират всички българи и ги прокудиха от родните места?! Я се замисли кой ли е лошият в случая ?!

15

крундел

преди 1 месец

крайно време е толупий 2 да му спрат парите за неопределено време и да му спрат газта, която минава през нас, тамън и дългото сръбе ще писне, а руснаците ще натрупат още някой и друг милиард загуба на газпром...

14

анонимен

преди 1 месец

на доста години съм, и за пръв път виждам такова нежелание у хора които винаги са гласували - просто няма за кого да гласуват!

13

да

преди 1 месец

а ний ще лапаме мухите с наште продажници, огън да ги гори...

12

Анонимен

преди 1 месец

Нашите потурнаци пак се мъчат да скарват Сърбия със България. Враг номер едно за България е Албания и турция а не Сърбия.

11

Анонимен

преди 1 месец

***,иска да си има бащица..небивал възторг към орбан,путин и т.н това е положението,бб идва да ни оправи с 200,бягайте хора!Живота си минава,не се оставяйте да ви използват мутрите

10

Хахахах

преди 1 месец

Ходете работете за китайски компании. Мизерни заплатки и работа по 70 часа на седмица. Трудно ще обясниш на китайците работещи за 800 долара на месец защо изнасяш производство в друга държава и пращаш 3000 долара примерно. Ами няма как да стане. Работещите там ще са на 500 долара на месец максимум.

9

Анонимен

преди 1 месец

Китай официално обяви че марките ГУЧИ, АРМАНИ, ВЕРСАЧЕ И ДОЛЧЕ ГАБАНА остават на РУСКИЯ пазар..

8

Анонимен

преди 1 месец

Какво става? Нали Асен Василев открадна кодовете от Мортен Лунд и ги продаде на китайското правителство, заради което Лунд дори го осъди? Защо Асенчо не постлан червен килим за Китай?

7

Анонимен

преди 1 месец

И черна гора се заигра с китай и накрая ес трябваше да ги спасява хахах

6

Анонимен

преди 1 месец

Едно време великите европейски сили толерираха Сърбия, за да напакостят на България, а сега Сърбия им се изс*а в устичките. Сърбия ще продължи да бъде враг номер 1 за България, очевидно от статията. А хората които лежат на болната кълка, че сърбите ни били най-близки приятели заради някакво си православие и близостта им с Русия, очевидно са най-обикновени квартални лузъри без капчица логическо мислене.

5

Анонимен

преди 1 месец

С китайците,който се е заиграл,добро не е видял.Не е мое мнение,чувал съм от приятели,че китайците са гадни хора.Ще видим...

4

Анонимен

преди 1 месец

Хората си гледат интересите. Не са продажници като нашите пишман политици.

3

Шефа

преди 1 месец

Орбан обаче няма нищо общо с нашите подметкаджии ,Бойко, Шиши ,Кирчо и Кокорко! Орбан прави политика за народа си ,а не за Евро парвенюта както правят нашите!

2

Анонимен

преди 1 месец

Унгария има далновидни политици начело с Орбан, България има мизерни утки надупени. Е как да ходя да гласувам за когото и да било на 9ти?!

1

СДС имаше някога

преди 1 месец

Първо вън от НАТО, после и от ЕС.