163

Да

преди 1 месец

До Анонимен107 Натовските танкове са в Москва, а на руските не могат да им съберат парчотиите от бойното поле! Опс, забравих, че имат едни Т-14 "Армата", но те пък трябва да са придружавани от влекачи!

162

хи хи хи

преди 1 месец

Всички се гаврят с НАТО, а натовските дyпенца не смеят да прьднат от страх, хи хи хи. Айде бе, айде бе натовски дyпенца, яйде да ви видим, ще влезете ли Урайна да победите Русия, защо подвихте опашките бе, а?

161

Анонимен

преди 1 месец

Резила е за французите,които не се спряха от два дни да опровергават,че има френски войници в Украйна.По същия начин и от НАТО ще се кълнят като получат Петицията на прекратените от тях.То и в живота е така,наивните ги прелъстяват и изоставят.

160

какви войски?

преди 1 месец

Нато да има да има 10 К нормално войски, защото Турция няма да участва :)

159

Стига

преди 1 месец

Направо НАТО ще бъде размазано, с руските 120млр долара за отбрана и само 800те на САЩ.... На другите страни даже и не искам да им знам приноса...

158

пак си прав!

преди 1 месец

До Резил хаха "вижте бюджета на НАТО и на Русия" - гледам... е НЕМА такава неефективност като това дето правят натОвците! Ако Русията имаше 50% от бюджета поне на краварника - всички щяха да са с правилна, не ЛГБТ демокрация и щяха да живеят дружно! :):)

157

Анонимен

преди 1 месец

Един мустатак така говореше преди 80г. Цялата му държава замина на кино. Тогава монголите се отърваха въпреки че заедно с него запалиха ВСВ. Този път няма да им се размине. Ще падат бомби над маскве. Това е сигурно.

156

Василев

преди 1 месец

Спокойно другари русофили, САЩ дават 70 мрд. долара и ако трябва пет пъти по толкова ще дадат , ще чакат пет години, но един път завинаги Черно море ще бъде изчистено от руските кораби, и тогава идват американскиият и британският флот със стратегическите оръжия и вече меченцето ще играе казачок, ще мяка и ще фърля гюбеци толкова , колкото ние кажем!Агент Дейзи Симпсън!ЦРУ!!!

155

Резил хаха

преди 1 месец

Какво рита не знам, що им станало опасно от малко французи, другия пък за стратегически резерв ми говори... Вие сте ненормални бе , вижте бюджета на НАТО и на Русия ... Той Путин каза , че нещата са несъразмерни... Фантазьори руски

154

Резил!

преди 1 месец

До Да бе "НАТО се състои от 32 държави" - и едната "слаба" Русия ги рита през проксито им Уруина!

153

Те

преди 1 месец

До Кой какъв е Те доктрината я променят според волята на царя!

152

Не бе

преди 1 месец

Толкова ли си зле? Какво лошо има кеша да ти е под ръка а да работиш с оборотни? Мислят стратегически рашките! А ти си далече от логистика и тилови дейности!

151

До не бе

преди 1 месец

Какво пазят бе , на Ким Чен Ун половината снаряди

150

Не бе

преди 1 месец

До Да бе - те руснаците затова пазят стратегическия резерв въоръжения, за избрани подстрекатели! Зер наглосаксите ако можеха и знаеха че няма да отидат в пъклото, нямаше да се включат ?

149

Xax

преди 1 месец

Опасно ще стане , но за кремълският персонал... Ще погледаме два, три дни руски сеир

148

Кой какъв е

преди 1 месец

Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. Но руската военна доктрина включва използване на ядрено оръжие само ако има заплаха за Русия. А САЩ - за превантивен ядрен удар - т.е. те да започнат първи. Засега единствената държава, която е използвала ядрено оръжие е САЩ.

147

SS

преди 1 месец

Те уж вече 3 год. се бият с НАТО. Какво им пречи ако влязат в Украйна, напълниха крачолите май...

146

Да бе

преди 1 месец

Аз само да спомена , че НАТО се състои от 32 държави... Пък Песко се притеснил, че щели да му изпратят евентуално малко французи...хехех

145

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

До Анонимен:"Включи ли се НАТО във войната" - то по-включено може да стане само ако изпрати и бойните гейове!

144

Анонимен

преди 1 месец

До да преговорим Включи ли се НАТО във войната Русия ще го разбере...и ТИ ще го разбереш на разбора при Мутрофанова...