170

Анонимен

преди 1 месец

В крайна сметка има нещо полезно за нас българите от тая война,тя доказва че не сме най простите в Европа!

169

Христо Христов

преди 1 месец

Евроатлантическите неграмотни про'с'таци, които гласуват за ЕС и НАТО срещу една МРЗ, НЕ СА НУЖНИ на България. Спокойно могат да бъдат пратени на фронта да си я заработват. Факт.

168

82-ОМБР

преди 1 месец

Някакъв си тук неук задръстеняк твърди,че досега никой не е побеждавал неговата русия. Да отвори чичко гугъл и да напише Кримска война 1853-1856г. Ще му стане ясно,че не само е побеждавана,но и е унижавана.

167

Анонимен

преди 1 месец

До БЪЛГАРИНДобре, че си ти да ни информираш, ние сме глупави и не умеем да четем!

166

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Вече и откровени партенки ли взе да разпространяваш. Явно много се е затегнало положението при руските пропагандисти, преди поне имахте разделение на ролите.

165

Военкор

преди 1 месец

Нови две селища превзе руската армия днес, Архангелское и Нетайловка, с което се потвърждава стремителното настъпление на на южнодонецкото направление. Украйна няма сили да противодейства. Продължава обсадата и на Часов Яр на север.

164

Путлерини

преди 1 месец

До Хриси Христов: по добре е България да прати путлерофашистите си, така хем България ще се отърве от националните си предатели, путлерофашистите без пари ще стигнат до границата с любимата им Путлерландия, а като добавен бонус путлерофашистите като хукнат към братушките си, те може и да се объркат, че това е атака от подивели украинци и да ги дефашизират и така тройна печалба за всички.

163

До Споко

преди 1 месец

Абе"спокоен"да питам,туй Да списваш тъпни-Висока технология ли е?

162

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха "Путин големеца ги сцепи" Верно е, сцепил е тва на мизерстващия мужик. В русия навскяъде са ревове от разразяващата се икономическа и социална трагедия.

161

Как така

преди 1 месец

Технологичната украинска ПВО, не може да "осигури ефективна защита срещу руските нетехнологични и разрушителни управляеми авиационни бомби"?

160

Христо Христов

преди 1 месец

До 127 "Много от украинците вече очакват кога Зеленски ще избяга..." - заленски се крие в Полша.

159

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

ИСТИНАТА Е , ЧЕ УКРАЙНА УВЕРЕНО ПЕЧЕЛИ И РАЗБИВА ЧОВКАТА НА РУСИЯ, НО ПPOCТИТЕ РУСОФИЛИ КОИТО СА ЗАСЛЕПЕНИ ОТ БРУТАЛНАТА КРЕМЪЛСКА ПРОПАГАНДА СИ ЖИВЕЯТ В НЯКАКВА ПАРАЛЕНА РЕАЛНОСТ И НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО.

158

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 155 Коментарите на дежурните мутрафонки друго показват.

157

Хахаха

преди 1 месец

Путин големеца ги сцепи. Сега да сънуват още мокри сънища за украинска победа, Путин в Хага и разпад на Русия.

156

Споко

преди 1 месец

Споко, Русия настъпи мотиката с Украйна. До дни, дори до часове Русия ще рухне.

155

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Евроатлантиците от страната на НАТО, руските наколенки от страната на Русия на фронта. Кой за каквото е "гласувал".

154

Българин

преди 1 месец

Сега най-важното за нас българите е да напрегнем всички сили и да пръвайднем сапорт на Украйна, ако трябва и ейчар да изпратим на фронта, защото ако Украйна падне следващите сме ние, и руските бомби ще падат над главите ни и над главите над нашите дечица.

153

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР Лекувай се! Тук не е психиатрична клиника.

152

Българин

преди 1 месец

До Боби За Русия Украйна е камъка, който докато Русия е опитва да го вдигне и ще си счупи кръста, след което за вечни времена ще остане осакатена.

151

Путлерини

преди 1 месец

До 125:не е вярно. И във великата отечествена смешка ние имахме 4 пъти повече загуби от злите европейци, това е така защото за да се убие един европеец са необходими поне 4 путлерофашиста или сталиниста.