122

Откараха Абрамс

преди 2 месеца

Руски войници посред бял ден отмъкнаха към техните позиции ударен танк Абрамс. По руските новини показаха дупка от гранатомет или кумулативен снаряд в прехвалената броня на Абрамса.

121

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Гитлер ***!

120

Анонимен

преди 2 месеца

"Телевизионната кула в града беше частично срутена след ракетен удар." - Да де ,една част остана да стърчи от земята ,та частично е срутена :)))

119

Деди

преди 2 месеца

Стига с тази "опорка" за недостиг на оръжие за осранните! Оръжието идва, и сега ко правим, ще спрем рашките? Абе, "мозъчни тръстове" не разбирате ли простата истина, тези "опорки" за липса на оръжие и хора вече не работят! Мислете нови "опорки", които да промиват мозъците на бамамурниците, които вярват на вашите "проучвания"! А истината е гола-голеничка - осранните не искат повече да воююват, това НЕ е тяхна война, а на краватите зад голямата локва!

118

До 112

преди 2 месеца

Няма нужда и без война народа намаля от 9 милиона на 6 милиона.

117

Ще има

преди 2 месеца

Възможен ли е по-голям пробив на фронта? - Не е възможен, а е СИГУРЕНдо края на лятото братушките влизат в Киев и играта на фашистите СВЪРШВА не само в Украйна, но и в САЩ и Европа, това е.

116

Анонимен

преди 2 месеца

До 98,да не е обратното 500 000загоба за Украйна и 40 000 за русия ,тая новина от сащ ли е казват или от Украйна )

115

Анонимен

преди 2 месеца

Очаквай че като ПП излязат ваканция че отидат да помагат на фронта,на Украйна ,марш при Путин предатели

114

Анонимен

преди 2 месеца

Къде ще падне?

113

Анонимен

преди 2 месеца

В неделя излезе статия в швейцарския Blick, който си е изцяло пронатовски, където бяха цитирани различни украински офицери, сражаващи се в Донбас, и според тях най-вероятно целият Донбас ще падне до края на октомври.

112

Доналд Тръмп

преди 2 месеца

Иначе такоа.. как върви, ша я напрайм ли или няма да я напрайм? Гачи няа да я напрайм в Украйна и за туй аз кат стана президент след няколко месеца ша видити кво ша напрая!

111

Анонимен

преди 2 месеца

Да идват и в България

110

емо

преди 2 месеца

в този комплот, имащ претенциите за статия, има една интересна и вярна мисъл в подзаглавието на статията - недостига на жива сила, което предопределя съдбата на украйна, а имено - поражение и изчезване от картата като самостоятелна държава.

109

ИВАН

преди 2 месеца

"РУСИЯ КОНЦЕНТРИРА ВСИЧКИ СИЛИ..." ХА ХА ХА ХА ХА

108

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 96 Този цирк е възможен единствено поради добротата на Путин. Той казва, че укрите са братя по кръв и затова няма да воюва с тях. Нарежда на военните да атакуват само военни цели и да воюват така, че да се минимизират жертвите на мирното население. Онези избиват мирни граждани на Русия ежедневно, а руснаците заради Путин ги галят с перце. Ако не беше тоя подход на Путин, щяха да пуснат бомбените килими и за една седмица войната щеше да свърши, но от Урина щеше да остане само Руина.

107

Еврейн, да до [#101]

преди 2 месеца

да де, ама некъф Фъртунков [#101] тук е писал, че "В края на 44та хитлер също е усилил натиска и е преминал в настъпление", което не е баш така....И по-скоро обратното - големо бегство на фрицове е било от всички фронтове и във всички възможни посоки. Справка - самата България по туй време...Така че - "фъртунките" не вървят

106

Кольо Мараша

преди 2 месеца

Стига пиарили бе, този галушкин Усраил изобщо няма никакъв шанс, със НАТО или без.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Чак пък всички сили... Русия разтяга времето- докато не се реформира вътрешно. За да не получи конфликт в самата нея при новите условия.. Сили за разрешаване на украинския казус имат предостатъчно.. при все че в началото със 100 хиляди стигнаха до Киев.. сега имат грубо 2 армии по 400-500 хиляди които ротират на фронта

104

Доналд Тръмп

преди 2 месеца

Как върви Окрайна успява ли да удържи фронта или от самото начало е ясно че няма шанс срещу руската военна машина?

103

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама колкото до това, че видите ли "Украйна все още има шансове за решителен удар", на това едва ли вече вярват самите украински войнициЕдинственото решително, за което си мислят вече те е, как да пуснат позивната Волга 149.2 MHz, и действително да преминат малко на изток, ако може даже с някой Абрамс, че така повече ще се котиратТа за това Абрамсите ги скриха. Но като че ли един все пак е пипнат, и ще се презентира скоро където трябва да се види по-добре, нал тъй? :)