123

82-ОМБР

преди 2 месеца

Някой да се сеща за дъджава,племе,клан зад чиито гръб е стояла САЩ,и тая държава,това племе или клан,да е загубило комфликт,независимо кой е противника срещу му?

122

Българин

преди 2 месеца

С какво ще прави контраофанзива? Животни ли ще започне да мобилизира? Или Европа ще им праща емигранти за месомелачката?

121

Анонимен

преди 2 месеца

Айде пак се почна с укро рекламата

120

Анонимен

преди 2 месеца

Има правила които Украйна трябва да спазва - Украйна не може да бъде в НАТО! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия, а те пак настояват? Не веднъж, не два пъти, 100 пъти Русия им обясни правилата - не може в НАТО, такива са правилата! Не разбират ли, какво ли, да не са умствено изостанали? Еми сега да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

119

ПЕТКО САТЪРА

преди 2 месеца

НОВИНИ ОТ БАРБЕКЮТОДнес 28.04.2024 г. сабахлян в 7 часа българско време, за кой ли пореден път, след кратко колебание разцепих на две със един отмерен замах на сатъра чoтуртъ на дpът русофил, да надникна вътре с едничката надеждица да открия нещичко там, но за пореден път разочарованието беше наистина изключително, и така ми светна, че Те всъщност мислят със гaзa си!

118

Анонимен

преди 2 месеца

Нали сорросоидите все разправят че С С С Р е спечелил ВСВ единствено благодарение на помощта на САЩ но после рухна. ... И с украйна така ще стане.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е добре укрепена, добре защитена, добре осигурена с изобилие от ресусри, продоволствия и енергии. Русия освен това има нови силни съюзници, които не обичат запада. Западът няма шанс, а жалката държавичка България ще бъде отнесена в небитието като глуxарче от вятъра на промени които са в ход.

116

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

115

Хашим Фашиста

преди 2 месеца

Дон Карло Анчелоти ви желаее успех с тактиката!

114

Анонимен

преди 2 месеца

"Русия не е нападала Украйна, руските войски са на собствени територии международно признати според правилата на ООН, които частично са окупирани от нацисткия режим в Киев. Няма нито един руски войник на територията на Украйна." --Ти си па най изтрщелата кАпейка. Вземете се разберете по между си що другата кАпейка вика друго...но явно вече почвате да признавате, че поне 300 хил колхозника ги няма вече и то за 2 год. Доста добро постижение за самая могучия..

113

Факт

преди 2 месеца

Украйна не е документирала границите си в ООН. Тази война е планувана още преди години и резултатите ще са в полза и на САЩ, Израел и Русия. За всеки ще има по нещичко само за Европа бахур.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Планът беше ясен - ако Русия направи нещо в Украйна - санкции, изолация, икономическа блокада, медийна война, разкол вътре в Русия ще доведат до крушение на режима на Путин. А това не се случи, и въобще не се предвижда да се случи.

111

Просто ще воюваме

преди 2 месеца

Русия никога не е атакувала Украйна, 2022г колони руски военни части влязоха в Украйна и не е имало никакви бойни действия и операции, нито наземни, нито въздушни. Украинската армия превъзхождаше руските части, беше в достатъчно изгодно положение и извърши някои набези без особени последствия. На този етап никой не е планирал реални военни действия. А когато започнаха преговорите в Истанбул руските части се изтеглиха. Абсолютни глyпocти са, че Украйна била отбила нахлуването на "втората по големина армия в света".

110

До Споко

преди 2 месеца

Я пак кажи Юкрейн, ти си от тия дето знаят 5 лафа на английски и ги вкарват дет се сетя :)

109

НАТО военно джудже

преди 2 месеца

Талибаните в Афганистан победиха цяло НАТО. 1талибан се равнява на 1000 войника от НАТО така че много добре си помислете дали искате война и смятате че сте защитени. Нашите в Кербала също бяха с най-модерно американско оборудване ама...

108

ЮдеюСемитМасон

преди 2 месеца

Блажени са Вервующите, УкроНастъплението е като 2рото Идване на Исууса Христаа от 2024 години вече ги Точиме здраво с Трилиони и си Живеем БезПлатно и като Императори на Гърба им!

107

Споко

преди 2 месеца

Споко, дългата война изтощава Русия. Скоро изгладнелите руснаци ще излязат на улицита и ще свалят Путин, ние само трябва да пръвайдваме сапорт на Украйна толкова дългго колкото е необходимо докато руснаците излязат на улиците да свалят Путин и тогава ще ни дойде прозападен руски президен като Елцин и Русия ще ни доставя евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци, само трябва да пръвайдваме сапорт на Юкрейн толкова дълго колкото е необходимо.

106

Хаха

преди 2 месеца

Путинисти вече няма, те змряха хилейке се на всичко което евроатлантиците и "свободната" българска медия изписа... Така че останаха само байденистите тоест тия които са готови да воюват ноооооооооо, ако са командировани на некой остров с тропически или суб-тропически климат, с яхта покрай...

105

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен - Русия не е нападала Украйна, руските войски са на собствени територии международно признати според правилата на ООН, които частично са окупирани от нацисткия режим в Киев. Няма нито един руски войник на територията на Украйна.

104

Анонимен

преди 2 месеца

"Имаше мобилизация на 300хил и се записаха още 300хил.доброволци. да очаквате Украйна да победи 2млн.души" -- Точно така кАпейка, протекоха 2 мобилизации и сега събират трета да използват докато не е дошла помощта от щатите. Демек поне половината от тия 600 хил къде са? Първите 300 хил бяха вагнеровци и затворници, вторите 300 хил венкоматите ги гониха като бесни кучета и най бедните не можаха да се скрият. Що имаше опашки по границите на пропадналата рашка ве, сигурно да не ги викнат доброволно