66

Дидо Дибелиа

преди 2 месеца

Гледайте това клипче от тубата, то илюстрира как живеят пенсионерите: https://youtu.be/iTZVFQWekb8 (YT Video ID: iTZVFQWekb8)

65

Анонимен

преди 2 месеца

67 той на училище не е ходил, какво му обясняваш. По биология още в началните клсаове се учи че жените след определена възраст имат склонност към напълняване.

64

българина

преди 2 месеца

същата пенсионерска сг ан гласува за тези, които им го причиняват или не гласуват изобщо. да се оправят...

63

Анонимен

преди 2 месеца

Те дебелеят от хормонални проблеми, а не от преяждане. Не бъркай нещата.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Толкова са бедни, че се чудиш вече какво да ядеш, направо ставаш некакъв слон :))) Естествено в България, никога не знаеш нищо, като некаква омерта е към мафията :)))

61

Анонимен

преди 2 месеца

58 те няма. Те измират на по 27. Когато умира Кобейн[4], неговата сестра твърди, че той винаги е искал да се присъедини към Клуб 27.

60

о'Кадар

преди 2 месеца

12 години РАБОТА, РАБОТА - Видими резултати.

59

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става в батските САЩ - Само през първите четири месеца на 2024 г. решението да евакуират златните си резерви от Съединените щати беше взето от Саудитска Арабия, Гана, Камерун, Сенегал, Алжир, Египет, Южна Африка и Нигерия. Последните три са най-големите икономики на африканския континент, а Саудитска Арабия е най-голямата икономика сред страните от Близкия изток.Според водещи икономисти решението за репатриране на златните резерви не е просто символично; това отразява дълбоката загриженост сред тези страни относно траекторията на икономиката на САЩ.

58

ГНЕВЕН ПЕНСИОНЕР!!!!

преди 2 месеца

Аз не съм доволен от 50%-ното увеличение на Асен Василев. Не ми харесва да взимам 400 лева отгоре - предпочитам да взимам 50 лева, но от сърце да ми ги дават от жипката.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Ате ве тролей не можеш да смогнеш с опорките. Аз казвам че Нинова ще има повече гласове от ппдебилите. Почвай сега срещу Нинова. После ще ти пусна и другите.

56

Ало Ваньо

преди 2 месеца

Най-богатия български ром има компромати с пачки и кюлчета от ало-измами. Ало-ало? Василич, ти ли си?

55

пак заблудени хорица

преди 2 месеца

обиждат пенсионерите вместо да осъзнаят кой ги краде и прецаква ама забравяте че ще дойдете на това положение да остареете и ще сте по зле и с парите и здравето ако сте живи

54

Я проверете.

преди 2 месеца

Помните ли как Лойко като падна от власт, първата му работа беше да иде до Анкара, за да целува умолително ръката на Ердоган? Някои хора го помним. Също така помним как в навечерието на всеки 3-ти Март, Бойко и Радев ходят да спят в Турция. На 2-ри март всяка година, президента на България или Премиера са в Турция. А на 3-ти се връщат. Това не сте ли го забелязали?! Честно ли?! Я проверете.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Аз толкова охранени сънародници, не съм виждал през живота си, но щом казвате... :)))

52

Анонимен

преди 2 месеца

За януари руската икономика бележи ръст 6%, за февруари ръста е 7.7%.

51

Анонимен

преди 2 месеца

В турция няма губернии, а вилаети. Но как да го обясниш на умбият красавец?

50

пАртукал Гиби

преди 2 месеца

Лойко е ром, който се снима с пачки и злато от ало измами.

49

Споко

преди 2 месеца

Споко, ако Възраждане спечели изборите, тогава целият цивилизован свят ще изолира България, и инфлацията ще стигне като в Аржентина 300%, и тогава младите хора от университетите които искат да живеят добър живот спонтанно ще излязат на улиците, и тогава русофилите ще стрелят със снайпери по нашите деца и ще убият няколко от нашите деца, и целия народ ще си вдигне срещу русофилите които избиват нашите деца и ни изолират от цивилизования свят и в България никога повече няма да има рисофилия.

48

от същите нали пак

преди 2 месеца

преизбират бокото и кокото или са с деменция: Всеки втори пенсионер недоволен от пенсията

47

много цигани

преди 2 месеца

До за 15 години - ромите са по-богати от българите. Снимат се със злата и пачки, карат чисто нови джипки и правят купони с пици на кристали от ден до здрач, а българите мpeм от глад и нямаме пари за катък "Веселина". Мерси Бойко! Но разбирам го и него - храни си електората.