37

Анонимен

преди 2 месеца

Тая снимка трябва да седи в тълковния речник срещу думата корупция.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Сега са се нароили доста нови партии. Всичките с претенции че знаят как да оправят държавата.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Утре друго ще говори.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Буци е идол на простоватите, кефят му се, щото и те са ограничени като него, такъв е мат'ряла, ко да праиш :))) Нали имаше една ромка, дето крещеше подир него, колко го обичала... :)))

33

Истината!!!

преди 2 месеца

Ловкият манипулатор Борисов отново се опитва да припише собствената си вина на ПП-ДБ! ПП-ДБ са предлагали България по западен модел да няма Служебно правителство, а Правителството, което е подало оставка, довършва работата си до изборите и до съставянето на ново правителство!!! Така е в цивилизованите страни! Така е и в Герматия! Но ГЕРБ и ДПС не са се съгласили и тогава са стигнали да този компромисен вариант като в Гърция!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Най-големио разбойник от новото време на България, тоя и Доганя

31

Анонимен

преди 2 месеца

Буци , че ги отигра тия нефелници ги отигра , класика в мутренските практики , ама така им се полагаше , но сега защо предизборно се замужуеш , като и ти си пълна пу........ и т.н. пред ония от запада , големите дет се вика , пък колко са големи е друга тема .

30

Зозо

преди 2 месеца

Боко мачка ППДБ-тата с 200. Всеки ден, както му е кеф :))))))))))))))))

29

Мяяяяуууууу

преди 2 месеца

И Ленин бил малък обичал да играеНо повече обичал да учи и да знаеНа свойто малко братче Митя той приказки разказвал Как сиви бели вълци на бабата козлето до кокалче изяли

28

Лойко Разбойко, БКП

преди 2 месеца

ББ, Агент Буда, жалък психопат. Приемник на всичко гнило от годините преди 90те. И как не нали беше охрана на Т. Живков. Че какво да е чадото на БКП? Риторичен въпрос. С този мутро комунист можем единствено да си казваме: "Не бойте се деца за утрешния ден! " Е неговиге законни и незаконни семки със сигурност не се страхуват. ***, ама милиардер! Ограби и нас и децата ни и най вече нашите родители. Държавника, агент Буда подхвърляше от джипката по 40 лв. на тези които строиха държавата.

27

БАЦИ от БАНКИ

преди 2 месеца

ОБАДИ МИ СЕ ФАНДЪК-ОТМЪК ДАЛИ ДА СТАНЕ ДЕПУТ-АТКА < "ПРИЕМИ" ВИКАМ И

26

Анонимен

преди 2 месеца

снощи по новините Бойко Борисов разправяше, че Конституцията е правена от ДПС, ППиДБ и ГЕРБ заедно. Днес вика ГЕРБ не са участвали. Абе тоя *** банкянски има дементални проблеми, като бай дънчо май, а герберасти как мислите ?!?

25

Българин демократ

преди 2 месеца

Имам доверие само на Борисов

24

Отвратен

преди 2 месеца

Главчев спокойно може да предложи някой който не е обвързан с ГЕРБ, а Радев няма да има мотиви да откаже смяната. Ама не, Борисов и Пеевсщи трябва да демонстрират кой управлява в тази държава!

23

Всички тези

преди 2 месеца

Предложения,бяха на теб и Пеевски.Затова ги приехте.

22

ябадабаду

преди 2 месеца

Как пък един път не каза ние сгрешихме ( герб) а все другите са ви виновни

21

Анонимен

преди 2 месеца

Пълна депеедрастизация и декрувизация на ППиДБ! А, и тоя митов и той е от "цветовете на дълага", нал баци го пирдаши с 200!

20

Стилиян

преди 2 месеца

Докога????? Докато не мина изборите и започнете да обеснявате на всички как в ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ХОРАТА, ЗА ДА ИМА СТАБИЛНОСТ ИЛИ НЯКОЙ ЕВРОАТЛАТНИЧЕСКИ ИЗМИСЛИЦИ. За бесилката сте всичките,

19

Анонимен

преди 2 месеца

Отсекъл Баце......това днес, да видим утре, или още късно следобед къде ще сече.

18

Анонимен

преди 2 месеца

А в посолството какво мислят по този въпрос?