77

Фалш и лъжи

преди 2 месеца

Изкуствен интелект в полза на Тръмп - фалшивите снимки станаха част и от предизборната надпревара в САЩ! Ето ги у нас фалшивите снимки за очерняне единствено на членове на ПП-ДБ!

76

Анонимен

преди 2 месеца

До Лъжи, лъжи, лъжи...........стига стига че сега ще се домъкне Зозо и ще иска ИИ да го изпържи едно хубаво отзад

75

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен E как така!??? Никой ли не го пази???? "Аврамов" дом ли е това,че всеки може да си влиза???????????????? Смешки от детската градина !

74

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахахахахахаха.....тоз ни взима за ***, хахахаха ПеПе-та скрийте го, чеееее ви излага всеки път като си отвори устата! Хахахаха, е баси глупавите обяснения. Политик правел купони в къщи и не знаел кви хора иддвали.....пък те се снимали, за да хвалели, ама от не било с цел, ами ей така! МУХАХАХАХАХАХАХА

73

Лъжи, лъжи, лъжи...

преди 2 месеца

Мисля, че трябва да свикнем с факта, че всъщност не може да се вярва на нито едно изображение в интернет", предупреждава Антонио Крюгер от Университета на Заарланд. Много от изображенията, генерирани от изкуствен интелект, засега могат да бъдат разобличени като фалшиви след сравнително кратка проверка. Но технологиите стават все по-добри. А това значи, че грешките в бъдеще вероятно ще са все по-редки и по-трудни за откриване.

72

Анонимен

преди 2 месеца

E то като надигаш дамаджаната и после се прегръщаш с всички!

71

Фейк

преди 2 месеца

Ако не сте сигурни дали дадено изображение е истинско или е генерирано от изкуствен интелект, опитайте се да разберете повече за това Откъде идва то. Откъде идват снимките, които напоследък компрометирет политици Само от една партия - ПП-ДБ???!!! Другите да не би да са целите в Бяло като момини сълзи?!

70

Ром'с

преди 2 месеца

Хм,а защо не съм и аз на тез сбирки..

69

Само минавам

преди 2 месеца

"СЪС"...поне в заглавията на новините да няма правописни грешки...

68

Анонимен

преди 2 месеца

То си личи на снимката че някакъв се е присламчил до Рашката и селфира. Рашката даже не го забелязва. На един такъв купон може всякакви да се домъкнат и да се възползват че Рашката е глътнал джама вече...

67

Анонимен

преди 2 месеца

Рашков лъже и маже, чуди се как да извърти ситуацията, но ние не вадим картофите с бомби.

66

българка

преди 2 месеца

Въй-въй ! *** този с какво е известен? На КОЙ е известен ? Да не би да е рок-звезда и ние пак да не сме разбрали ? Тиквата отдавна ни каза, че сме прости и сме кофти материал. Та защо този да си мисли, че няма да му повярваме ?

65

Фалшименто!

преди 2 месеца

Пример е "земетресението", разтърсило северозападната част на Тихия океан през 2001 година. Подобен трус всъщност никога не се е случвал. Изображенията, които уж показват бедствието, са генерирани от изкуствен интелект. Тези снимки са все по-реалистични и това прави все по-трудно установяването на достоверна информация.

64

Фалшиви снимки!!!

преди 2 месеца

Напоследък доста подобни "снимки" станаха вирални. Предполагаемият "арест" на Владимир Путин, както и "задържането" на Доналд Тръмп, Илон Мъск, който уж държи за ръката Мери Бара, главната изпълнителна директорка на "Дженеръл мотърс".

63

Изкуствения интелект

преди 2 месеца

Никога досега не е било толкова лесно да се създават фалшиви изображения, които изглеждат напълно реалистични. Необходими са единствено интернет и програма, работеща с изкуствен интелект (ИИ). За секунди могат да се конструират фалшификати, които изглеждат напълно автентични. Тяхното разпространение в социалните мрежи е мълниеносно...

62

Бау

преди 2 месеца

Снимали са се, защото Бойко ги е пратил да се снимат с теб! Хасково означава златен гьол, контрабанда, купуване на гласове, Делян и тотална герберска изборна победа! Ветеринар Станков - шампион по преференции, измества от първото място дори самият Делян Добрев! Дори Борисов няма толкова преференции в избирателния си район! Помниш ли как един се лепна за снимка до Христо Иванов и му предаде много поздрави от Маджо? *** след това се обяснявай!

61

РУМЪНИЯ

преди 2 месеца

БОРБА С КОРУПЦИЯТА ПО НАЙ-ВИСОКИТЕ НИВА.. МИНИСТЪР НА МВР, ГЛАВЕН СЕКРЕТАР - ЗАКОВАНИ СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ПОСОЛСТВОТО,***, ЦРУ,..... НЕМА МЪРДАНЕ - БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН... НЯМА МЪРДАНЕ ЩОМ ИМА РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА....

60

До 52

преди 2 месеца

Каква истина ва? Рашков признава, че са му били на гости, ти за снимките се хвана..

59

Фалшиви снимки!!!

преди 2 месеца

Вече има редица Програми, които създават фотореалистични изображения с помощта на изкуствен интелект. В последните месеци няколко такива "снимки" обиколиха социалните медии.

58

12 -те кенефа

преди 2 месеца

е кръкандак.Викат му дамаджаната