103

Анонимен

преди 2 месеца

търся някой да ми плаща да троля русофили, защото сега го правя за лично удовлетворение само, но ако има как да ми се плаща - уин уин!

102

Баджо Миро

преди 2 месеца

Лене, детето плаче, стига си PR ила за баджо Киро!

101

Альоо

преди 2 месеца

"Този служебен кабинет е провокация към втората по големина политическа сила Продължаваме промяната Преди година МОЖЕ БИ бяхте втора политическа сила! В момента сте никои...а след изборите...политически трупове! От вас се носи такава воня на корупция и продажност, че всички ви избягват!!!

100

Анонимен

преди 2 месеца

Ленче, не успяхте да премахнете русофилите псевдо патриоти, ще гласувам за който ми обещае, че Възраждане ще престане да съществува след изборите. Не ми дреме как, искам плевелите на Русия да се изкоренят от нашата земя.

99

Лена

преди 2 месеца

Старото обръснато лице на Шарлатаните и Предателите!

98

Провокация е

преди 2 месеца

Да изтече запис в който ПП признават че са манипулирали избори и плануват да овладеят държавата, също че работят да чужди Посолства!!И да не ги разследват и осъдят да Държавна Измама!!

97

Веселинъ7112136860

преди 2 месеца

Тя е крипто-еврейка . Лицето типично Иберийско-арабско. Името й "ЛЕНА" е кодифициран вариант на ЛЕА,имайки се предвид,че "н" има функцията на латинското "h",което в случаят не се чете. Затова няма да престана да обяснявам,че трябва да се прави разлика между Сефаради(Лена,Нинова,Станишев,Меглена Кунева,Сиди,Лорер,Хитлер,Франко,Сталин,Доган..) и АШКЕНАЗИ ( БЕКЪМ,ЛЕМИ ОТ "МОТОРХЕД", АЙНЩАИН, РУЗВЕЛТ,НЕТАНЯХУ...) Лена няма шанс в Държавата Израел,защото сефардите там нямат власт,защото са крадливи.

96

пияница мистик

преди 2 месеца

Лена явно чете Днес.бг. Прочела е вчера статията за това, че е много хубаво жените да си бръснат брадите и мустаките и вижте днес каква хубава контра си е ударила и колко и е изпъната кожата :)))

95

Анонимен

преди 2 месеца

Ти пък коя си ЛЕНА на Киро на Миро

94

L.

преди 2 месеца

Тая след сценката на стълбището трябваше да се скрие. Или мъжът й да я скрие зад девет ключа. Както е в европейските страни. Нали натам искаме да ходим?

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Сис СДС Костов и ГЕРБ ЛЛойко спреха южен поток и там щеше да са парите за бг. Сега Турция пичели а бг губи. Кой е продажника.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Тази секретарка какво реве?

91

Кво бе Лене

преди 2 месеца

Въйй, че няма вече Ала Бала ?!

90

Мда

преди 2 месеца

ДБ без ПП ще вземат повече гласове на тези избори от колкото в коалиция с тях! Бива да се замислят на време

89

Анонимен

преди 2 месеца

ЛЕНА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАЦЯЛАТА ШАРЛАТАНСКА ШАЙКА СЪД ЗАТВОР АЛА БАЛА ЛЕНА И ПОСЛЕ ПО ОСТРОВИТЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ШАРЛАТАНИТЕ ТОВА КАЗВАМ АЗ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН

88

Анонимен

преди 2 месеца

Продължаваме Пиенето нямат нищо общо с Пеевски. Само управляваха заедно, ама това не пречи пак да управляват заедно. Под заедно имам предвид, че Пеевски нарежда какво да се направи и Киро и Асен изпълняват. Например - да се изпере Боко. И ПП пускат пералнята и т.н.

87

Провокация е

преди 2 месеца

Некакви крадци и шарлатани да реват, че няма повече да могат да крадат и лъжат! Защото бяха изиграни от други крадци!! Ние народа да ги съжяваме ли какво ри?!

86

Анонимен

преди 2 месеца

До Провокация е Нема други машини за гласуване. Само един завот ги прави. Сега че в бг министъра е много умен що не направи машини.

85

Провокация е

преди 2 месеца

Една партия представляваща 4-7% от българска народ са управлява вече 3 години! Или поне да се опитва..щото от некадърност даже тава не могат!

84

Сис

преди 2 месеца

Стига с този турски поток . Това е стратегически проект който " И " носи много пари от транзитни такси за бюджета в държавата ни . Не се заиграваите с приходите в държавата . В САЩ това е най голямо престъпление .