43

всички нормални

преди 2 месеца

половината свят -всичк нормални хора! Само талибани и други умствено изостанали хора се радват на руската агресия!

42

Чичо

преди 2 месеца

Браво на Кустурица. Поклон!

41

Анонимен

преди 2 месеца

"...разгневи полпвината свят". Разбирай 4 процента от света.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбите винаги са били по-кресливи и лицемерни от нас. Което не означава, че българите сме по-малко русофили от сърбите. Напротив, що се отнася до руски език, филми и култура, те са много по-популярни у нас, отколкото в Русия. Само че българите имаме повече достойнство от сърбите и не се кланяме толкова много на никого.Но сърбите винаги са успявали да осребрят русофилството си.

39

Анонимен

преди 2 месеца

да се санкционира Кустурица

38

Дрън Бай

преди 2 месеца

Точно заради този колективен запад, половината свят започна да излиза от пещерите! И точно този половина свят, иска да ползва благата на западната цивилизация! Пълчища от милиарди xлeбapkи с радост ще се настанят в домовете на копейките недоволни от ЕС!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Роден в мюсюлманско семейство. *** уж бил атеист. И се покръстил в православен християнин. Типичен цииганин.

36

Стоко

преди 2 месеца

За Кустурица е историческа справедливост да избиваш близък по род и кръв народ? Няма нищо случайно, това са думи на човек със сръбско мислене.

35

СМЕХ....

преди 2 месеца

ЧОВЕК, КАТО КОСТУРИЦА, КОЙТО СИ СМЕНЯ ВЯРАТА, КАТО НОСНАТА СИ КЪРПА, ИЗОБЩО НЕ ПОДЛЕЖИ НА УВАЖЕНИЕ И ДОВЕРИЕ!!!!ЧИСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОЯДЖИЯ И ИЗМАМНИК!!!!

34

Анонимен

преди 2 месеца

"Емир Кустурица разгневи половината свят" - аха, значи лъжите, че целия свят бил против Путин се разбиха на пух и прах!!!

33

Saiman

преди 2 месеца

Ха-ха нищо добро не ме чака

32

Юуп

преди 2 месеца

Ся шорошоидите ще забранят аризонска мечта

31

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ НИТО ЕДИН ФИЛМ НА ТОЯ СРЪБСКИ ВЪШКАР.....НЕ БЛЕСТЯТ С НИЩО ИНТЕРЕСНО!

30

да

преди 2 месеца

сега нашите продажници трябва да го обявят като некадърен режисьор, предател и даже педофил! нали това е мантрата...

29

Бай Дрън

преди 2 месеца

По срсоидната статия да се изкажа. Някой от списващите има ли си на идея колко е половината свят и колко като численост колективният запад? Питам, защото подозирам, че едва са ви дали трето отделение със сметалото и пръстчетата.

28

без име

преди 2 месеца

само един въпрос - къде са хърватите, къде сте вие...

27

Айляк

преди 2 месеца

Умните хора по света знаят за какво става въпрос, а безспорно Емир е един от тях. За нас остава да слушкаме крадливата Урсулинка, да ни пръскат краварите денонощно чрез базите на натю в страната, и да се "гордеем", че политиците ни за пореден път продадоха интересите на България. Как я има все още България? Мистерия.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Айде ЕС за Сърби(я) се отложи с още една десятка. Знам-знам, извън ЕС е рай, в Беларус в тоалетните мирише хубаво и се чува прекрасна музика.

25

Днеса

преди 2 месеца

Кво ни интересуват терористически изказвания, тия диваци трябва да бъдат обградени от огромна,стена не да ми пишете за тях тук...

24

До пиянката

преди 2 месеца

Днес си подранил с чашката. Само фейкове пускаш. Костурица не е мюсйлманин. Той е християнин. През 2005 още зарязва исляма и се покръства. За нова и в Босна го мразят.