64

Анонимен

преди 2 месеца

А българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС, след 34 години 6лизане на брюкселски гьзове, колко години още трябва българите на поближат гьзовете на евроджендърастията, за да им разрешат да пътуват свободно в ЕС?

63

пияница мистик

преди 2 месеца

Абе на тези политолози кой им плаща само да си казват мнението? Ами че то всеки българин си има собствено мнение за политиката, ама никой не му дава пари. Тези са големи тарикати, щом така са се уредили? Дама пример: Ако сега питат друг "политолог", Чуков, той ще е на диаметрално противоположно мнение :)))

62

AZ

преди 2 месеца

Какъв престиж? Повече няма да си губя времето да гласувам. Да разпарчетосват територията и да я разделят Турция, Румъния, Сърбия и Гърция и да се свършва с тази агония.

61

Българин

преди 2 месеца

Ние българите сме най-грамотните и образовани хора, но от некъде ни идват некакви неграмотни политици в политиката, мене много ме очудва това нещо, много сам очуден!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Няма омраза, ние обичаме Кукубенд парламент! Истинска радост е да ни управлява интелигенцията на Чалгария, такива хора на Изкуството с творчески псевдоними, като Слави Чалгара, Тошо Свинара, Боко Пъдара, Ицо Комара и Мишо Шамара! Чалгария Култур Култур! Такъв майтап няма никъде по Европа и по целия свят.

59

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с изборите в Украйна, по конституция в Украйна вчера трябваше да има избори. Кой спечели изборите в Украйна?

58

Taka stava

преди 2 месеца

Така става, когато неграмотни хора са в политиката и управлението на държавата. Обикновенния образован и възпитан човек, не се занимава с политика. защото не иска да се оцапва. Но все пак резултата е че малкото безхаберни и безотговорни политици, все пак успяват да оцапат целия народ. Решението е активно гражданско общество с неправителствени организации, които да контролират политиците. Но комунистите отдавна изкорениха гражданската позиция. Иска се ежедневна борба и съпротива от народа

57

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

56

Анонимен

преди 2 месеца

То освен за ПП-ДБ няма за кого дуг да се гласува. За Бойко ли да глсувам или за Пеевски? Или за Копейкин, Тошко, Корни? Не Благодаря ще гласувам за по-нормалните и честни хора от Промяната.

55

Анонимен

преди 2 месеца

пуснете нещо за войната за путин нас копейките България не ни интересува в русия изборите ги "спечели" путин.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Западът загуби, колкото и фотошопи с бицепси да снимат, вече нещата са ясни. Каквито и избори да има в България, който и да спечели, мизерията все повече ще се задълбочава.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Моделът ГЕРБ ли ? Че той се оказа доста по-безобиден в сравнение с едни скорошно-натрапени модели.

52

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

преди 2 месеца

Гласуването за която и да е капиталистическа партия в парламента е гласуване срещу България и българите ! БСП е една от най капиталистическите, лъжливи ОПГта в парламента. Нищо социалистическо няма Всички тези трябва да са в Белене и да чакат връщането на смъртното наказание заради тях и за всеки частник, капиталист, работодател, гърбил и убивал този народ

51

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не може да промени положението, нито ПП, нито ГЕРБ, Възраждане и който и да е. Цяла Европа затъва.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Сирените запяха, за война?

49

Анонимен

преди 2 месеца

Стандарта на живот пада в цяла Европа, и в дългосрочен план няма никакви перспективи това да се промени. На запад са богати и стават бедни, а българите са бедни и ще стават ужасно бедни.

48

ГОРД ИЗБИРАТЕЛ НА ПП

преди 2 месеца

Благодарение на Денков, богатите българи вече могат да пътуват в Гърция с 300+ км/ч по АМ Струма и Тунела Железница. СЛАВА ПП/ДБ! СЛАВА! СЛАВА! СЛАВА!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Ще гласувам за Промяната и евроатлантизма, за да не дойдат руZките копейки от ИТН и ВъZраждане!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Антоний? Римски император?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Щастливи ли сте от управляващите ви през последните 30 години? Тогава, да не забравите, на изборите още в 7 пред урните,да сте първи, за да получите още от същото. И след това ще имате право да ревете. То само това ви остана.