100

Анонимен

преди 3 месеца

До къса паметабе умочко, умен си много, я извади американската сметка която плащаме, 3 милиарда чертиже на самолети, два милиарда за бетеери на чертеж, които горят в Донбас като факли, станаха пет, 30 милиарда за Хуюндай-Уестинг, хахаха, станаха 35, 3 милиарда оръжия за Украйна предимно подарък, 38, КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИМ ДАДЕМЕ НА ТЕЗИ НЕНАСИТНЯЦИ?

99

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Към предният си коментар,който призовава Създаването на Българска Етническа Партия ,на база доказана генетика на нейните ръководители и акам да прибавя и още един важен елемент,който ще възбуди хората да гласуват. Имам предвид премахване на анонимният вот в някакви мистериозни тъмни стаички и преминаване към открит вот,при който бюлетините и урните ще бъдат между избирателната комисия и гласоподавашият,а от двете страни на масата нека има по една видеокамера . Хайде да видим сега кой кой е.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Габриел е харесвам, глупава е, достатъчно за банкянския феодал :)))

97

Що триете бе

преди 3 месеца

Нов публичен дом със стари труженички не се прави!

96

Анонимен

преди 3 месеца

КСато си отидат няма кой да руши паметници, да яде торти с глави на деца от паметниците... край с демокрацията, шок и ужас ще настанат.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Сега да следва равносметка - виновните в затвор с конфискация на имущество и всички авоари - офшорни сметки, имоти, коли и всякакви такива!

94

къса памет

преди 3 месеца

За да внасяме ток от сърбия сетете се кой и при какви условия построи руско-турски поток с наши пари.Бързо забравяте или по-скоро се правите...

93

Посолството :

преди 3 месеца

"Време е за нов проект"

92

Анонимен

преди 3 месеца

Те фондациите са готови с много проекти, целта е България да киха от бедния си бюджет пари за плаващи вятърни паркове в морето, мини на макс, концесии на макс, за без пари, чертежи на макс, ония да казват че подкрепят ама ние да даваме реалната подкрапа... СЛЕДВА ФАЛИТ И ЩЕ НИ ИЗКАРАТ МЪРЗЕЛИВИ КАТ ГЪРЦИТЕ, А ФАЛИТА НА ГЪРЦИЯ Е ОТ ОРЪЖЕЙНИ ОСТАВКИ.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Явно слънчевите изриггвания се отразяват зле на мозъчните уригвания....

90

анонимен

преди 3 месеца

Щом и ток почнахме от Сърбия да внасяме, направете си сметка наред със всички други поразии, кои подкрепят ПП--трайно моделирани зом-бита.

89

Полицаи убийци

преди 3 месеца

Полицаи поголовно изтребват жителите на град Бобов дол, пият вечер в във второто поделение и започват да буйстват с пистолети и СРС честоти! Спрете полицаите на Бобов дол те убиват!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагаме за. министър председател ,министъра на отбраната от ПП ))

87

САЩ закриват

преди 3 месеца

Проекта Украйна и ПП..не носят печалба!!

86

Клуб НЛО

преди 3 месеца

Ех Канада

85

Анонимен

преди 3 месеца

До 72...Не подкрепящ никого. Конкретно кризата в енергетиката можеше да я няма, ако за съжаление предишните си бяха наели осмокласен физик да вземе правилното решение за ПАВЕЦА и Туски поток, но някои грешки са просто грешки, други грешки за лъжи и измами - на всеки както му е удобно си тълкува процесите. Това е проблемът, никой не се аргументира с факти. Да не говоря, че реално последните 2 години решенията се взимат от две политически сили и всяка прехвърля грешките на другата.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Нов проект със стари проектанти. Същото като приказката за бардака!

83

паранормала

преди 3 месеца

Сега както евроатлантика Дянков белим семки и гадаем на коя руска банка ще стане шеф Василев.

82

Зозо

преди 3 месеца

Хахааааа, айде ся пак да започнат да квечат ППДБ-тата: Магистралата, къщата, тръбата, шкафчето, кюлчето..... Дали пак ще им се върже някой нормален? След като Боко им го натресе неумит с 200 :)))))))))))))))))))))))))))))))))

81

Анонимен

преди 3 месеца

вИЕ СИ ПИШЕТЕ, АМА ТЕ ИМ ТРЯБВАХА ДЕВЕТ МЕСЕЦА И ИЗКАРАХА ПАРИ ЗА ОСТРОВИТЕ. ТОЛКОВА ИМ ХАРЕСА ЧЕ СЕ ПРОБВАХА И ЗА ОЩЕ ДЕВЕТ АМА НОМЕРА НЕ МИНА.