163

Анонимен

преди 6 месеца

И едните и другите поне опитаха нещо да направят, а измислените "възрожденци" и позитанковците само оплюване и демагогия. Затова при нови избори трябва да са аут, с нищо не допринасят освен високите си заплатки.

162

Анонимен

преди 6 месеца

Похвърлиха няколко фотошоп снимки, изкараха *** на божков по медиите и площадите и взеха властта. Взеха я наследниците на бившите комунисти дето боко ги отлъчи от схемите.

161

Анонимен

преди 6 месеца

Асен за 3 год източи 5 милиарда и нещо от българската енергетика безнаказано Сега кой и как ще работи фин министър и ще прави бюджет

160

Анонимен

преди 6 месеца

Мара шалвара не става за премиер - каза Просто Киро :)))

159

Ами сега

преди 6 месеца

Ники как ще путъваА!Много тъжно вече плача!

158

Public enemies

преди 6 месеца

Полиция и престъпност управляващи пропаднала държава създадоха ГЕРБ и сложиха лицето ББ начело на своите престъпни структури, българите поискаха промяна, но Денков и компания евроатлантици са прекалено некомпетентни и закъсаха по трасето, но алтернатива на ГЕРБ няма да има докато българинът не отиде до урните активно и изхвърли ГЕРБ от управлението на страната.

157

Анонимен

преди 6 месеца

с кирчо и кокореца под ръка и за кенада да ги ваксинират

156

Анонимен

преди 6 месеца

Мария Габриела отдавна требваше да и е светнало че е поредния бушон на тиквата умник слънце божество

155

Анонимен

преди 6 месеца

3 ГОД НА БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОВТАРЯШЕ ЛОШИТЕ ГЕРБ КРАДЦИ МАФИЯ 3 ГОД И КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ЕДНИ ОБЛАЧНИ С ДБ ДСБ И ЗЕЛЕНИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪЩАТАТА ТАЗИ МАФИЯ ПЛАТИЛА ПРОТЕСТИТЕ 3 ГОД РУШЕШЕ САБОТИРАШЕ ВСИЧКО ЛЪЖИ РАЗНИ ЛЕНИ ХОДЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ЗАБЛУЖДАВАТ

154

ай стига

преди 6 месеца

Само не ми говорете за червена олигархия.Спомнете си,че шефа на ггерп беше член на бкп и до последно стискаше книжката.А си спомняме,че не всеки можеше да се докопа до членство в бкп,което отваряше врати към следване с предимство и блага работа.

153

Асен

преди 6 месеца

Харвард трябва да съдят Кирчо за уронване на престижа и нанесени морални вреди,едно изречение не може да сглоби а и четенето му идва трудно.За мен е загадка какво и как е учил там този индивид

152

Анонимен

преди 6 месеца

3 ГОД СЕ ПРАВИ ЛЪЖЛИВА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ГЕРБ И БОРИСОВ ОТРОВИТЕ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ ЮМРУЦИ НАПРАВИХА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ГЕРБ ФАЛШИВА КАМПАНИЯ ЗАДА ПРЕВЗЕМАТ ВЛАСТТА И УСПЯХА ОБЛАЧНИТЕ БИЛИ ЧЕСТНИ БИЛИ МОРАЛНИ БИЛИ БЕЛИ ТОВА СЕ ПОВТАРЯШЕ ПОСТОЯННО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ АСЕН КАЗВАШЕ ЧЕ ИМА 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ РАШКОВ ХОДЕШЕ И РЕСПЕКТИРАШЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С БЪЛГАРСКА ПОЛИЦИЯ

151

Шах

преди 6 месеца

Благовещение е. Архангел Габриел съобщи благата вест. Няма виновни.

150

Анонимен

преди 6 месеца

...Борисов изяжда всяка партия, която се сближи с него - ТАКА КАЗВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЕМИСАРИ- демек да виним Борисов че няма да влезем в Еврозоната 2025г, да виним Борисов и да се настроим срещу него а не срещу моделът Баджанаците- аман ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ РОЖБА НА КРЕМЪЛ- СЪСИПАХА НАРОДА СИ!

149

Анонимен

преди 6 месеца

Щом до там сме я докарали,че само мут рагени могат да ни Оправляват....явно други са си заплюли нашата държава и използват алчни откачални "политици" Явно нямаме бъдеще.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Източникът на Агата с българските правителства е Брюксел. Ние нямаме собствена политика и интереси. От това развитието на България изцяло зависи от ЕС. А той мисли за България след като големите първо се погрижат за себе си. Ние аинаги оставаме в някоя чакалня. Ако имаме национално правителство, то ще получава удари и от Брюксел и от родните евроатлпнтици. Ако имаме европейско, ще го критикуаат само отвътре. Значи, логично е да имаме европейско. И нещата ще боксуват каккто сега.

147

asd

преди 6 месеца

Защо, Миме, защо! Защо постъпи така с НикитУ? На кого го остави?! Как ще пътува сега завалията?!

146

Анонимен

преди 6 месеца

Още гласувайте за облачните шарлатани с 30 депутати срутиха държавата ни заедно с Дб и ДСБ и зелените коалираха се тези и се настаниха в парламента е и машините мадуровските също са техни приятели фирми и роднини на облачнитеги контролират

145

Хаха ха

преди 6 месеца

Получихте европейските ценности в пьлен размерОт лятото с тока цените още -50% нагоре

144

Образовай се МАЛКО!

преди 6 месеца

До Анонимен... Цитат..... "Нека дойде Въздаждане, да управляват 1 година, да ни изкарат от ЕС и НАТО и да ни набутат в Руската федерация, да върнат соца и мелодия на годината" .... Мелодия на годината има и сега, че даже и детска мелодия на годината. От драсканиците ти се вижда че си невеж, късоглед и нагъл на всичкото отгоре. Това са характерните черти на сороски псевдо демократ.