140

КОСТАДИН КОПЕЙКИН

преди 3 месеца

ТРЯБВА ДА ИМА МИР! НЕМЕДЛЕНО МОСКВА ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕНА НА ИДИЛ И РУСИЯ ДА КАПИТУРЛИРА!

139

Украйна=терористи

преди 3 месеца

И четиримата терористи са признали, че са вербувани от украинските служби за сигурност.Някой изненадан?

138

Христо Христов

преди 3 месеца

ТИПИЧЕН УКРАИНЕЦ СПОР НЯМА!

137

От кухнята

преди 3 месеца

Бягали са към Украйна, а от джобовете им сигурно са падали долари и в раницата на единия ще намерят писмена заповед за извършване на терористичния акт, подписана от висши украински офицери и утвърдена от ЦРУ...

136

Анонимен

преди 3 месеца

До СВОЙ До Оха Мамаша "Руснаците на ги мисли,те са приживявали"Кефи как на т.нар. русофили НЕ ИМ ПУКА за "руснаците". Те просто искат винаги да са на страната на "казващия", дори да е въображаемо. Оттам и желанието им да слугуват, без дори някой да ги е молил. Така се чувстват на страната на "казващия". С Русия и руското те нямат НИЩО ОБЩО. Имат общо с КГБ режима и то без някой да ги е канил. Изгарящо чувство НЯКОЙ да намери че съществуването им е "полезно", било то и за престъпните му действия.

135

Анонимен

преди 3 месеца

До До Мисля 143 Всяка глобална сила, засягаща нечии интереси е заплашена от такива атентати. Виж в България е много спокойно :D

134

До СВОЙ До Оха Мамаш

преди 3 месеца

Тавариш, проблема с мигрантите го имат и руснячетата, а сега се засилва още повече, защото внасят откъде ли не само и само да има някой да работи, понеже другите са заети с есвеото., така че не ми ги давай за пример.

133

Анонимен

преди 3 месеца

До Шотгънов Ти може ли да обясниш всички атентати случили се в американския мир? Започни с 11.09.2001

132

СВОЙ До Оха Мамаша

преди 3 месеца

Ти гледай себе си,че утре като те заобиколят тумба мигранти,ще се сетиш какво гнусно същество си бил!Руснаците на ги мисли,те са приживявали и много по големи войни.

131

До Мисля

преди 3 месеца

Ти като си такъв мислител, обясни защото пуйлото допусна това да се случи.

130

КГБ инсценировка

преди 3 месеца

До Шотгънов Няма да ти отгворят или по-точно, ще ти "отговорят" с епитети, както правят руските пропагандисти, когато "версията" на господарите им е "счупена" и не могат да я "поправят" с нови и нови лъжи.

129

Мисля

преди 3 месеца

че тепърва украинците и задокеанските им съветници ще си платят за тази атака.

128

Всичко е ясно

преди 3 месеца

МИ 5 са осигурили колата с украински номера! ЦРУ са изключи ли детекторите за метал, а украинците са платили на терористите 500 хиляди рубли, около 5 хиляди долара!

127

Шотгънов

преди 3 месеца

Друзята тук врещят, пищят, подскачат, мятат се на амбразурата за руския мир, но все още не могат да обяснят последното обосиране до ушите на руския или по-точно путинския мир - случая в крокус. Друзя алтави, обяснете каква е опорката, след като американците ясно предуприха за такова нещо, първо защо на мероприятието не е имало полицейско присъствие, второ защо спецназа пристига чак след час и трето как така стрелците си тръгват като пълни дилетанти с бяла кола, движейки се по главен път с камери

126

Терористите

преди 3 месеца

разбират само от терор, който надминава техния. ГРУ да издири семействата им и да убият и тях!

125

тт

преди 3 месеца

Малко им е. Щом ще убиваш невинни и деца, сега доживот изтезания!

124

Гей русофил

преди 3 месеца

С приятеля ми се запознахме докато метем улиците

123

СВОЙ

преди 3 месеца

Ислямска държава е под контрола на Англия и САЩ.Реалните поръчители са тези .Укрите са помагали за логистиката.Та Русия воюва с нацисти-терористи.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Само знам,че преди две години когато помолих Господ да удари с гръм онези от СеРеУ,които искат да ни вкарат във война тогава удари в центъра на София пред една църква мигранти.А магистрала "Тракия" самостоятелно залавя мигранти най-редовно като наскоро даже залови един оцъклен мигрант,който даже няма право да гласува ама тегли милиарди и някои от тях липсват,защото са отделени за острови.Господ е високо,всичко вижда и ни пази.

121

Анонимен

преди 3 месеца

ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ,ОНИЯ БЯХА ЕДРИ НА КАДРИТЕ,ТИЯ СА НЕКВИ ДРЕБНИЧКИ КАТ КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ,АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ..