364

ЛАЙФ А?

преди 3 месеца

НЕВИННИ ТРЯБВА ДА УМИРАТ САМО В УКРАЙНА ЛИ?

363

АнонимеН

преди 3 месеца

До АНГЕЛ/ ПАК ЛИ С ЯДРЕНОТО ПЛАШИШ БЕ ДРИШЛЬООООООООООООООО ЩОТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА НИЩО ДРУГО КОЕТО ДА ИЗПОЛЗВА ЗА ТВОЯ ПОСТ! ГОЛЕМИТЕ НЕАТОМНИ БОМБИ НЯМА КАК ДА ГИ ПУСНЕ НАД КИЕВ

362

Анонимен

преди 3 месеца

До Е? Ти по какво позна това, което твърдиш? Да не си ясновидка? Обърканите копейки все приемате желаното за действително. Мечтатели!

361

Забравихте

преди 3 месеца

ли как дойде на власт Путин? Тогава Николай Патрушев, шеф и на сегашните служби на Путин организира терористични актове в Русия и така се появи необходимост от стабилност в Русия и се предложи Путин като силната ръка, която ще сложи ред в страната. Путин и сега има нужда да обедини руснаците, за поддръжка на войната срещу Украйна. А Русия всеки ден извършва терористични актове със стотици убити в Украйна! Русия е терористична и фашистка държава. Съдете по делата!

360

аноним

преди 3 месеца

Мустакати,***,брадати!!!Кои се носят така,защото -според тях-изглеждат по-мъжествени???

359

Анонимен

преди 3 месеца

До Берлин КГБфилите изплискаха легенЯ: ЦРУ предупреждава публично, че има опасност от атентат, "следователно ЦРУ го е организирало". Няма НИИИКОЙ на втория етаж. НИКОЙ.

358

Анонимен

преди 3 месеца

До Е? 370 ще си поставиш бутилка от зад за втори път я беж във воен кома гей руски стига рева като настъпана булонка )))

357

НИМРОД

преди 3 месеца

ТАКА ЗАПОЧНА ПРАЗНИКА ПУРИМ. Как ще завърши в неделя не е ясно! Историята с Аман се повтаря! Дали няма да се превърне във ФАРС!

356

Берлин

преди 3 месеца

И тук 2 дена преди терористичния акт на Коледния пазар 2018 САЩ предупредиха! Те знаеха..порицията контролирше чантите на Коледния пазар.. и за Севирен Поток САЩ си казаха, че няма да работи! И сега САЩ знаеха че ще има тероризъм на концерт ( по конкретно от това) Как ли САЩ винаги знаят?!

355

ПОГОВОРКА

преди 3 месеца

КАКВОТО ПОТЪРСИЛО - ТОВА И НАМЕРИЛО ЖУЖЕТО В БУНКЕРА

354

Анонимен

преди 3 месеца

не знан дали е поредния фсб номер правили са го и преди или огромната л'бов към московитите от многонационалния им руски народ НО дон това води путинизнът избраха си го с 146% гея сега да си го ядът заедно със сопата

353

Анонимен

преди 3 месеца

Това вече е краят на укрофашисткият райх! Достатъчно ги бави Путин

352

АнонимеН

преди 3 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ПЕЧЕЛИ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ Е РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ИЗКАРА ДРУГИТЕ , ЧЕ СА ЛОШИТЕ И ДА ОПРАВДАЕ ЕДНА НОВА МОБИЛИЗАЦИЯ! НИТО УКРАЙНА НИТО ЦРУ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ПОДОБНА АТАКА , ПЕЧЕЛИ САМО РЕЖИМА!!!

351

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Крайно време е Русия да обяви Война на Украйна. Всички да видят каква е разликата между война с СВО. За 24 часа 2 камъка един върху друг няма да останат в Киев.Както правят Американците !

350

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 368 Като си мълчат за престъпленията на фашиста военопрестъпник и накрая станаха негови жертви. Сами си го докараха. В Украйна техните войници избиват хора и разрушават градове, а те са на концерт все едно всичко си е наред.

349

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Ама ФСБ намери ли вече "случайно захвърлените четири украински паспорти на терористите" или утре ще ги намерят?

348

Е?

преди 3 месеца

Отговорът ще е безмилостен ,натовче! Смей се сега ти се е паднало , не от утре ще плачеш хахахсхсх

347

СССР и САЩ еднакви

преди 3 месеца

ПАРАГРАФ 22 в РУСКИ ВАРИАНТ !!!

346

Анонимен

преди 3 месеца

Горките хора :((

345

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 365 КГБфилите изплискаха легенЯ: ЦРУ предупреждава публично, че има опасност от атентат, "следователно ЦРУ го е организирало". Няма НИИИКОЙ на втория етаж. НИКОЙ