258

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро ще бъдете под Американски флаг.На червеният площад ще маршируват западните безбройни армии.

257

Анонимен

преди 3 месеца

Войната се води от украинците. Но запада е на тяхна страна - нормално. Западната цивилизация има морал и ценности. Не като путинофилите тук, които се радват за убитите украинци и руснаци.

256

Русуробите им

преди 3 месеца

Присяда а...Ще ритаме руските нацисти до Москва

255

Анонимен

преди 3 месеца

русия ползва севернокорейски и ирански муниции и оборудване, следва че НАТО води война със Северна корея ли бе шамандури русофилистични?

254

Анонимен

преди 3 месеца

До от руските драскачи "ние сме славяни и сме където трябва" Ценностите не се делят на славянски и неславянски другарю. Пак си объркал листчето.

253

Е?

преди 3 месеца

Тълпи от натовци вече умират в Украйна! Скоро европейците ще започнат да задават въпроси на макрона и брюкселските продажници.

252

от руските драскачи

преди 3 месеца

До Анонимен - ние сме славяни и сме където трябва, ти като се изживяваш като наглосакс - защо не си в Украйна или назапад?

251

Анонимен

преди 3 месеца

Тези дни, тв студиата е бъкано с руски агенти! Същото е и тук!

250

Анонимен

преди 3 месеца

То целия свят се обяви, че войната е неприемлива, без Никарагуа и КНДР.

249

Анонимен

преди 3 месеца

До има две грешки "ВТОРО надцениха силата на НАТО." Ми, айде де, що не смажат НАТО? :))) Или викаш, ще правят още "грешки" :)))

248

Анонимен

преди 3 месеца

Бръснарят на Путин го бръсне и пита:- Владимир Владимирович, какво стана в Сирия?Путин мълчи.- Владимир Владимирович, какво стана с Украйна?Мълчи.- Какво стана със санкциите?Мълчи.Свършил. На излизане личния бодигард го "натиснал":- Ти к'во си заразпитвал шефа? Много си любопитен!- Въобще не съм! Шефът, като чуе въпроса и му се опъва кожата. По-лесно се бръсне!

247

Американофилите,

преди 3 месеца

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА? а, американофилите, с КОЙ?

246

Анонимен

преди 3 месеца

До Америакномучилките, По същата причина, поради която руските драскачи не са в Русия. Даже за руските драскачи чуденето е по-голямо, тъй като те твърдят, че в България сме били вече с ценности, които те не приемат, а в Русия било баш както трябва.

245

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 238 - Руснаците знаят че за 10 дена ще бъдат потрошени от САЩ а знаят и другото че САЩ ги глезят и за това правят каквото им хрумне.

244

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно, че странните от т.нар Запад участват във войната на страната на украинското правителство. Това не се крие. Западът се отказа от своя неутрален статут още в самото начало на конфликта. И тъй като и България е част от този Запад по линия на политическото обвързване чрез ЕС и НАТО, значи и тя е във война с Руската федерация. И след като е във война, следва да приеме и хипотезата за директно участие в нея, чрез изпращане на военни подразделения в зоната на конфликта.

243

Анонимен

преди 3 месеца

Вече не е ли СВО за 3 дни! Що не обявите война на запада и изгоните посланиците?

242

Америакномучилките,

преди 3 месеца

като сте толкова наясно какво иска Русия и сте толкова против - ЗАЩО НЕ СТЕ В УКРАЙНА стархливци раболепни?

241

Укрите и днес все

преди 3 месеца

Още извозват чуждестранни наемници от хотела в Харков към вечният им дом ...

240

Анонимен

преди 3 месеца

Това е на Бойко Борисов шефа.

239

Пич

преди 3 месеца

Русия освобождава новите си региони :)))) Това е велико ... тъкмо си помислиш, че не може да станат по-нагли и безочливи, и те достигнат нови висоти. Сега твърдят, че Украйна ги е нападнала. Това вярно е някаква алтернативна реалност :))