77

Анонимен

преди 3 месеца

>>> Следват подписи. Господин Грах седна. Председателят попита: - Правилно ли са поставени гербовите левове? - Да, господин председателю - отговори господин Грах, като скочи отново на крака. - Много добре - заключи Домат, - Щом гербовите левове са в ред, значи графините имат право и съдът се оотегля на съвещание, за да произнесе присъдата.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Време е за Възраждане!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Долуподписаните Череша първа и Череша втора смятат, че бидейки собственички на въздуха, трябва да бъдат признати и за собственички на дъжда. Затова те искат от всички граждани да им заплащат в бъдеще такса, възлираща на 100 евра за обикновен валеж, на 200 евра за буря с гръмотевици и светкавици, на 300 евра за снеговалеж и на 400 евра за градушка. >>>

74

до Финансист

преди 3 месеца

40 г. само губиме от тия $ и евро. То не беха хиперинфлации, бордове сега и зони. Но курса е все неизгоден за бг. А не е примерно 1 лева за 100 $. Искам да спечела поне един път а не все да губа.

73

11

преди 3 месеца

Не може да отвори възможности пред нещо, което го няма.

72

Анонимен

преди 3 месеца

България е във валутен борд и това не може да продължи така

71

Василев

преди 3 месеца

България ще бъде троянския кон на Русия с еврото и пълен Шенген!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Там където печатат евро веднага се пълни с емигранти и бежанци и става по-голем проблем. Така бг народа няма да земе евро пак а само политички и близак бизнес.

69

Там

преди 3 месеца

Страните в ЕС с стабилна икономика и доходи не са приели еврото.

68

Факти

преди 3 месеца

С тези доходи на 90% от населението при приемане на еврото ще настане шок и ужас.Хърватия преди три години започнаха всяка година да вдигат доходите и сега пак е жестоко скъпо след като приеха еврото.

67

Чифтеков

преди 3 месеца

Я да видим кой стои за еврото - Франция, Германия, Испания, Италия...все топ световни икономики. А я да видим кой стои зад лева- голия диpник на rай Баню който се докара до 3000 лева за долар по едно време, а стабилния курс последните почти 30 години се дължи единствено на валутния резерв на който се крепи валутния борд. Толкова за стабилността друзя, а любимата ви фубла се обезцени до 1 цент и единственото евтино в рашка остана буханката и водката(засега).

66

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност, може и да вземем правилното решение да се присъединим към еврозоната. Доларът и текущата финансова система може да бъде срината, само ако Русия и Китай решат да върнат златният стандарт. Според мен руснаците затова бясно трупат злато. А еврото ще е гарантирано с продукцията на Германия, чиито придатък сме ние. Доларът ще стане локална валута.

65

Финансист

преди 3 месеца

100 $ за 1 лев !!!! Това дори фантаст не може да осмисли. Виж 100 лева за 1 $ - това си е реална възможност още днес ! Просто няма кой да публикува сметките на истинските финансисти в България.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Дай Боже по-бързо да влезем в евро зоната.. Тия, дето се дърпат, са от зоната на Петьо Еврото. - поне вдъхновителите им.

63

Бъйлянков

преди 3 месеца

Родните тавариши скоро ще почнат куфарна търговия с бензин в рашка. Ще изнасят от тук за братушките в туби, дамаджани и бутилки, че на ония укрите им изкъртиха заводите за бензин. За два дена изплющяха 4 броя. Явно такъв е бил плана на кремльовския многоходовъчник, друго обяснение не може да се намери на случващото се, нали друзя?

62

Анонимен

преди 3 месеца

До Финансист А като си финансис ти ми кажи защо сега курса не е 100 $ за 1 лев. Нали Живков го нема.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Фънки Дебеляков Наистина ли си мислиш, че трябва да си доразбием икономиката само заради някакъв мърсолко, който го мързяло да смена евро? Айде на бас че на останалите 95% не им се е налагало никога да сменят евро. Това е като Денков - искал да пътува и затова искал да става външен министър. Па не ходи в Гърция като толкова те дразни сменянето на евро или си направи еврова сметка и изобщо няма да обръщаш нищо бе умник мамин.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Муахаха 6 лева за 1 $ не е изгодно за бг. И тогава не е изгодна еврозона за бг че ще обеднее. Веднага ще влезне хиперинфлация от обесценката.. За ЕС е изгодно, че ще купат евтини апартаменти.

59

Реалност

преди 3 месеца

Минувачо, ние не си правим сами живота труден . Тези ,които заграбиха властта искат да ни загробят ! Не да затруднят живота , а да ни загробят !!!

58

Пютин и СиЗинПин

преди 3 месеца

се Заливат от Смях на подобни новини!