44

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите да обяснят защо Финландия, която е нанесеневиждан погром на червената армия след САЩ, влезе в НАТО. АЙде, русофили, давайте. Че едно птиче каза, че метете улиците в Хелзинки и слугувате там.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква държава Украйна няма и не може да съществува на руска земя. Бившата УССР изцяло е разположена на руска територия.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Наполеон битка с руснаци не е губил! Как е премазан?

41

Анонимен

преди 3 месеца

до 39 Брат, само погледни картата на света. Виж територията на Русия. Тази държава според теб може ли да васал на някого? Да е подчинен на някого??? Муахахахаха...Тя заема половината семно кълбо по дължина образно казано.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Трудно ще превърнеш Русия в партньор, докато в същото време разширяваш границите на НАТО в посока Русия. Е, опитало се е момчето, ама в кухата му лейка бобче е дрънкало.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите пак си вярват и се напъват, ама на- НЕ СА СТЪПВАЛИ в Русия, НЯМА и да стъпят... А слугуват на запад за годишна заплата, колкото седмичната на програмист в София. Какво да правим- русофили... Яко е в Русия, не знаем защо. Много са напреднали, *** нямаме нищо руско ааааааааааааааааахахахахахахахахаххааххахаха бачкотещи бачкери, толкова сте жалки, че няма как да ми е жал, че ринете дъното за 4к на месец, наистина!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Русия тръгна в правилната посока вие как си представяте империя която е премазала и наполеон и хитлер и турската империя да ви бъде васал

37

Анонимен

преди 3 месеца

до Говедовъд, по скоро Горбачов и Елцин станаха Моника Люински, а краварите удариха на камък когато преди 24 години чичо Вова взе властта. Оттогава газ пикаят краварите и цяла западна Европа. ФАКТ! Красиво е!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Сега имаме историческия шанс окончателно да решим въпроса с тази територия под името Русия и тогава всички наши проблеми са решени. Не случайно Швеция и Финландия, които бяха неутрални, Швеция 300 години неутралитет, влязоха в НАТО, за да участват и те да получат дял когато започне подялбата на Русия. Затова най-важното сега е да се готвим за война.

35

Анонимен

преди 3 месеца

"Европа искаше да живее и да се развива в един следвоенен свят, но днес трябва да кажем, че сме изправени пред *** избор: или да се борим, за да защитим нашите граници и територия, нашите ценности, и следователно ние защитаваме нашите граждани и бъдещите поколения, или алтернативата е поражението." каза Доналд Туск. Трябва да се готвим за война.

34

Слава на Русия

преди 3 месеца

До Анонимен 20: Незнанието не е аргумент драги. До преди две години астронавтите от САЩ можеха да стигнат до Международната космическа станция само с руски ракети. Това говори ли ти нещо? Кой е технологично 300 години назад? САЩ всяка година купуват от Русия обогатен уран за един милиард долара. Високо технологично производство от Русия, което за тях е твърде скъпо. Аннадънму.

33

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с памука? Намериха ли памук, намериха ли памук?

32

Говедовъд

преди 3 месеца

Ами Русия не пожела да е Моника Люински!

31

21 век

преди 3 месеца

Някои подготвят разходки до Марс, други се млатят със снаряди....

30

Българин

преди 3 месеца

Трябва да се готвим за война. Сблъсъкът между Русия и НАТО е неизбежен.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Започна да говори за времето преди разширяването през 90-те, след което удобно прескочи целия период чак до членството на Швеция и Финландия, заявявайки единствено, че Русия била тръгнала по друг път през това време. Не Русия, а вие почнахте да се разширявате в посока руската граница.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Сергей Караганов: Западът има три възможности по отношение на военния конфликт в Украйна. Първият е да се оттегли с достойнство. Вторият е да бъде победен, да избяга като от Афганистан и да получи вълна от въоръжени, включително побеснели, бежанци. Или трето да се вземе същото решение, но само с ядрени удари на тяхна територия и съпътстващия ги разпад на обществата. В руската традиция - нанасяне на съкрушително поражение на европейската инвазия, последвано от споразумение за нов ред.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Да превърнеш едни голтаци с БВП на глава от населението наполовина на бедна България и с БВП наполовина на Лос Анджелис в партньори? ааааааааааааааааааааххахаахахахахахахахаха. Все едно аз да превърна в партьори бачкотещите бачкери русофили, дето ми слугуват ежедневно, вместо да им плащам смешните заплати по 3-4к аааааааааааааааааахахахахахахахах

26

Анонимен

преди 3 месеца

Нивото на бедност в Русия е на исторически минимум. В България бедните са два пъти повече.

25

Анонимен

преди 3 месеца

до 22 И като е два пъти НАТО по-силна от Русия що не я нападнат ве, кравар? Муахахахаха...