246

Анонимен

преди 6 месеца

Хитлерист и бандеровец.

245

Кккк

преди 6 месеца

Тази мумия ще обясни ли какво напага нато да се намесва?

244

Анонимен

преди 6 месеца

Нещата всъщност са доста про_сти. Който иска война да грабва пушката и да отива в Украйна. Ако иска да се бие за Украйна, ако иска за Русия. Това важи и за Макарон, както и за този дядо от клипчето. Щом са такива войнолюбци прав им път. Останалите ще си хапваме пуканки и ще наблюдаваме героичните ви подвизи. Аз по-скоро ще избягам в гората и ще се боря за оцеляването си там, отколкото да тръгна да убивам някакви хора някъде си, заради кефа на Макарон, Путин, или разни "експерти".

243

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Да изпратим първо синовете и внуците на Данов. Русия от н.5 стана номер 1 по БВП в Европа през 2023 г ,точно когато трябваше да претърпи финансов крах. Руския военен комплекс в момента произвежда 7 пъти повече оръжия от НАТО. Въпреки че Руската армия изостава с много по военен бюджет и численност от НАТО,компенсира с ядрена мощ, а в този аспек е поне с 40г пред САЩ.Убеден съм че Путин вътрешно желае да се изправи срещу НАТО.Русия може лошо да пострада но ще отцелее а САЩ няма да съществува!

242

offff

преди 6 месеца

Какъв капитан си ти бе , какви ги говориш, какво нападане, те три области от Украйна не са превзели, какво ни успокояваш... Какво НАТО ще изпраща войски, то това ако стане , войната ще свърши за два дена... Иначе българиският русофил ще се радва на руска атомна бомба в българия

241

Посолството

преди 6 месеца

Готово. Виждаме, че гусин Васил Данов е сред първите доброволци

240

Анонимен

преди 6 месеца

Войски ще има но отдоброволци биещи се за Украйна.След като американците се изтеглиха от Афганистан по-голямата част от афганистанската армия въоражена с най модерни телефони,навигационни устройства дойде по по покана на Меркел в Европа.Обещано им е гражданство и да доведат семействата си при едно условие.Предстои да видим условието и дали тези които изгониха руснаците обратно в Русия ще помогнат на събратята им украинци по съдба да върнат руските войници там от където дойдоха.

239

Анонимен

преди 6 месеца

Големият проблем, е че тези които търсят войната с Русия ще се изнижат като * още в началото. По-добре да ги изпратим още сега.

238

Тенгри Кан

преди 6 месеца

Дъртака Данов, какво се е разкукуригал?:))) Ей дърта пенцийо, налягай си парцалите и лалажийствай по пейките в софийските паркове! Лесно им е, на такива дърти пенционери си лалайкат квот им дой, щот тех нема ги мобилизират. Кат видиш некой такъв да лалажийства в градският парк, спри са, изсучи два бързи в носа и да плямпа после. Дрът памперс!

237

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен - ЕС ще го има още години наред, няма да се разпадне от днес за утре.

236

Еми да

преди 6 месеца

И първа трябва да е България, защото е срамота цяла Европа да ни изпреварва.

235

Анонимен

преди 6 месеца

Ако още има ЕС до Юни, гласувайте за Възраждане!

234

Кравар

преди 6 месеца

Айде бе?!

233

до 224

преди 6 месеца

Как си ги изчислил таке бе копейкин "ще изчезне САЩ ЕС и част от Русия" ей много си умен копейко трябваше да напишеш точно колко процента е тази част от Русия.

232

Анонимен

преди 6 месеца

Днес още един Пейтриът се е разложил на атоми, май четвърти за седмица. Чакаме и пети Абрамс да стане на барбекю.

231

Анонимен

преди 6 месеца

Нато е край! Тръмп 2024!! Време е за Възраждане

230

анонимен келеш

преди 6 месеца

Средностатистическата кАпейка,разбирай бедняк къде жена му всеки ден му вдига скандали за мизерното съществуване на семейството,много ясно,че няма да има нищо против една Ядрена война:):):)Нищо не губи:):):)Аз не съм чул,обаче нормален човек постигнал нещо в живота(не кАпейка)да иска Трета Световна Ядрена война:):):)

229

Анонимен

преди 6 месеца

След това защо имало народен съд ;)

228

Анонимен

преди 6 месеца

Време е натофските майки да сложат черни забрадки. Да се пролее нагло-сакска кръв за "Слава, Украине!" :))) Много интересно кои натовци искат да умират. Шведите са добри кандидати. Ще си остави той рахатлъка в Стокхолм и ще ходи да го бият край Полтава, както пра-пра-пра дядовците им умираха срещу лошите руснаци :) Чакаме нато в Укристан :) Руската артилерия и атом са винаги готови!

227

Анонимен

преди 6 месеца

Още през 2014 г съм внесъл искане до тогавашния министър на Отбраната и Правосъдието / Христо Иванов и Александър Ненков / Законно да бъдат върнати калашниците на народа ! Миналата година на 8 март във Велико Търново /18,30 вечерта / Кристиян Вигенин каза че ако на народа бъдат върнати калашниците -той народа първо ще целуне студени всички политици ... Днес .Бг - вземете интрвю от Кристиян Вигенин за да потвърди казаното от него !В Контекста да ппопитам защо Станишев не е в град Херон да го защи