87

Иван

преди 3 месеца

Едно не разбирам. Българите - русофили. Харесват Русия, подкрепят Русия, САЩ са лоши, Европа също - завладели са ни и т.н. Обаче никой не иска да иде да живее в Русия, а всички искат в САЩ или стягат куфарите за Европа. Защо така, бе братя. Защо не искате да се релаизирате във велика Русия, ами миете чинии в Испания и САЩ? Защо пращате децата да учт във Великобритания и Холандия и се възхищавате на бръшляновата лига на САЩ, а не пращате децата в Масква и Московсия университет.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Обран е руски ятак! Не мисли за европейската цялост! Иска да се измести европейската граница! Злорад е! И е гpoзен!

85

:)

преди 3 месеца

Сред облагодетелствалите се от парите на Сорос е самият Виктор Орбан и неговата партия Фидес. Милиардерът подкрепя тогавашната радикално-либерална организация с много пари, благодарение на които Орбан и неговите сподвижници издават вестник. Те получават и стипендии, с които да учат на Запад. Самият Орбан заминава за Оксфорд.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Това ще е вторият път, в който Тръмп идва на власт и слага край на финансирана от САЩ война.

83

Голям

преди 3 месеца

При тръмп имаше просперитет за разлика от сега , и не започна нито една война в своят мандат

82

Анонимен

преди 3 месеца

Не вярвам на американците. За тях всичко е бизнес. За пари продават и майка си.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте как се отнасят със "свободните, цивилизовани" граждани. С Асандж, със Сноудън. Вижте какви дела предстоят на Джоан Роулинг.

80

Аз

преди 3 месеца

До Определение - смееш ли да дадеш определение за евро-атлантик? Червенокос Веган, Некъпан, Самоопределен като неопределено-полов, Постоянно нуждаещ се от "Safe space", Безработен с отявлена обществена позиция, Човек който си лепи ръката за шосето защото иска всички да спрат да използват нефт, Постоянно неразбран (дори и от себе си) ............. Продължавай!

79

Анонимен

преди 3 месеца

т.е Украйна ще бъде разграбена. Американците трябва да разберат, че Тръмп е агент на Путин и си предават държавата.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Хе,ПП Ко става бря ,няма вече милиарди за украинските фашисти ,гледах тая фондерлаен как се радваше че е преизбират и че щяла да победи Путин ,голям смях с тая ,Тръмп каза че няма да помага на Украйна и на ЕС ,така че Европа свърши и оръжие с скоро и милиардите ,французи ,германци ,испанци ,португалци фермерите отново че стачкуват от евтиния украински внос ,и нвба да бъде вечен те че пометят продажните си политици )

77

Абе

преди 3 месеца

Орбан леко е пресолил манджата, но има и нещо вярно. Тръмп най-вероятно ще приложи сирийския сценарий и в Украйна. Каквото завладеят руснаците до януари 2025,това ще им остане. Другото го прибира САЩ.

76

Русофил

преди 3 месеца

Желая да ми го oтмaa някой надapeн русофоб. Ще чакам пред градската тоалетна с вестник в ръката.

75

Анонимен

преди 3 месеца

То тия пари потъват там, абсолютно безмислено е да се наливат още, скоро имаше статия как в Украйна са скочили продажбите на луксозни коли, яко се краде.

74

Факт

преди 3 месеца

До един по-долуШмекерът Тръмп БЕ ДОПУСНАТ ДО ИЗБОРИТЕ от Върховния съд. Решението на съда в Колорадо бе отменено и НИКОЙ друг съд не може да вземе аналогично решение по този казус.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Слава Орбан!Слава Украине!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как Тръмп да не бъде допуснат до изборите, залога е гражданска война.

71

путин

преди 3 месеца

е УБИЕЦ

70

Бум

преди 3 месеца

Москва съобщи че заедно с унищожените два ЗРК"patriot"в Украйна,може да са загинали до 30 военни от НАТО който са обслужвали ЗРК.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Ще видим нашия с малката глава какво ще говори

68

4 дела и91 обвинения

преди 3 месеца

Орбан говори фантазии, защото не знае, че шме-керът Тръмп няма да бъде допуснат от съда до участие в президентските избори...