254

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо повече,настоящият киевски режим аплодира същите тези нацистки престъпници по целия свят,издигайки ги в ранг на герои.Пример за това е есесовецът Ярослав Хунка.

253

Анонимен

преди 3 месеца

На 29 септември 1941г.започват масови екзекуции на евреи в Бабий Яр в покрайнините на Киев.Жертва на фашистите стават военнопленници,комунисти,партизани,цuraHu и други неугодни на Третия райх.За два дни германските и украинските националисти(те също участват в геноцида)убиха повече от 30 хиляди души.В резултат на това цялото еврейско население на Бабий Яр загива.До есента на 1943г.там са избити над 100 х. души.Отговорните за едно от най-кървавите престъпления на Холокоста така и не бяха наказани.Нещо повече,настоящият киевски режим аплодира същите тези нацистки престъпници по целия свят,издига

252

Анонимен

преди 3 месеца

Фашизъм в Европа няма.На Путин му е нужен по подобие на Хитлер измислен враг.Това ще доведе до трета Световна война

251

Hahah

преди 3 месеца

И Илън Мъск ли се е покрил ?Щото вече няколко пъти казва че Украйна е бита карта и Крим е руски...много сте жалки троловете

250

Паметлив

преди 3 месеца

За незапознатите-войната срещу Русия не започна през 2022,нито през 2014,а още през 2008 в Грузия. Там беше първата гореща проба,а сериозното начало беше 2014.Тогава инициаторът-Сорос сметна, че за броени месеци 000 е се справи с Русия и пътят му към световното господство е изчистен. Не му се получи и затова закри проекта "Порошенко" и изкара новия-"Зеленски", плод на старателна подготовка и вложен огромен ресурс. Работата стана дебела, ангажиран бе целия Запад и до ядрената война беше близо!

249

срам

преди 3 месеца

Папата се покри със срам. Скоро няма да го има,но срамът остава. Само да припомня, че имаше много приказки, че папата по времето на Хитлер е бил склонен да сътрудничи на фашистите. Но..дори и той, не е казал на хората да вдигнат бялото знаме и да се предадат на агресора. Жалък папа.

248

Анонимен

преди 3 месеца

Владимир Зеленски е достоен идеологически последовател на нацизма, истински нацист. "Владимир Зеленски е достоен последовател на идеалите, които отстоявахме до последно" пише нацистът Ярослав Хунка.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Фашизъм в Европа няма.В това може да се убеди всеки руснак посетил цивилизована Европа.Рускатс комунистическа пропаганда залива Русия.Ограничила е медиите .Забранила интернет Насажда се същия непримиризъм от социалистическия комунизъм.Твърди се. Че в Европа хитлеризма не е унищожен.Всеки руснак го вижда с очите си.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Уточнение. Украйна няма да загуби половината си територия а цялата. Факт.

245

Анонимен

преди 3 месеца

Хидрата на европейския фашизъм отново надигна глава. Естонското външно министерство осъди съветските бомбардировки над хитлеристката армия и освобождението на Талин от нацистките окупатори.

244

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна окончателно се зарови в отбрана. Данни от Deep State, позоваващи се на британското разузнаване, съобщават за изграждането на широка отбранителна зона от района на Харков до окупираната от Киев руска част на област Херсон. Отбранителните позиции включват драконови зъби, окопи, минни полета и крепости. Съобщава се, че ВСУ окончателно са загубили инициативата в цялата ЛБС и всеки опит за контраатака ще доведе до огромни загуби за украинците.

243

Анонимен

преди 3 месеца

До Много , много минуси от мен.

242

Анонимен

преди 3 месеца

Закупуването на нови зенитно-ракетни установки Patriot за Украйна за замяна на унищожените в района на Покровск може да отнеме месеци или дори години, пише списание Forbes. "Украйна или някой от нейните съюзници може да се нареди да закупи нови пускови установки, които да заменят двете, които руснаците унищожиха, но такава покупка може да отнеме месеци или дори години." Изданието подчертава, че закупуването на нови системи ще струва стотици милиони долари, които не са включени в бюджета на Киев.

241

Анонимен

преди 3 месеца

Самоличността на пилота на МиГ-29 от ВВС на ВСУ, свален във въздушен бой в небето над Донбас на 8 март 2024 г., е 33-годишният майор Андрей Ткаченко (позивна "Ткач"). Командир на звено МиГ-29 от Ивано-Франковск. Убеден бандеровец. Бандеровският МиГ-29 не избяга от ракетата Р-37М, изстреляна от руския Су-34.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Италианският министър на отбраната призна военното превъзходство на Русия над Запада. В разговор с вестник La Stampa италианският министър на отбраната Гуидо Крозето призна, че руската икономика бързо се адаптира към военните условия, за разлика от ВПК на НАТО. "Руското военно п-во изпревари Запада, независимо дали по отношение на п-во на боеприпаси или оборудване. По този начин руската икономика е по-добре адаптирана към военните условия, отколкото военното п-во на НАТО", каза министърът. В същото време италианските складове продължават да се изпразват в полза на Киев. Но всички помним, че "и

239

Анонимен

преди 3 месеца

До Много , много минуси от мен.

238

ХХХ

преди 3 месеца

На снимката е поне на пети ден :) като количество незная !

237

Анонимен

преди 3 месеца

До Mda, БГ копейките - най забавните копейки на света. Папата е свикнал да мие крака и да се дупи откакто се е родил. Той не познава друго знаме освен бялото.

236

Анонимен

преди 3 месеца

Снимката е страххотна.

235

Белчо

преди 3 месеца

На тая снимка малко е излезнал все едно тъкмо е изтупал една линия