117

Анонимен

преди 6 месеца

Протестиращи изхвърлиха купчина тор пред дома на посланика на Русия в Полша! Зарили са го с гвойна! Поляците са пичове, еваларка!

116

82-ОМБР

преди 6 месеца

Русия е в капан! Капана нна войната,войната която ще приключи когато на нас ни се прииска,а не на блатото русия!

115

НЯМА ДА ДАДЕМ....

преди 6 месеца

...УКРАЙНА НА ПУТИН--- АКО ТРЯБВА , ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ ВОЮВА ЗА ЦЕЛОСТТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА --- НО, ЩЕ БЪДЕ СВОБОДНА СТРАНА!

114

Христо Христов

преди 6 месеца

До 201 "Европейските народи са в капан." - европейските народи са същите про'с'таци като вас и също гласуват за ЕС. Заслужено е всички про'с'таци да бъдат пратени на фронта.

113

82-ОМБР

преди 6 месеца

Запада работим активно за увеличаването в русия на младите руснаци,руснаци-еднокраци!

112

Христо Христов

преди 6 месеца

Трябва мобилизация на форумните европеидни про'с'таци! Те са по-мотивирани да служат на ЕС от бежанците от Украйна, пък и по-ненужни на България

111

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС води Европа към война. Европейските народи са в капан.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Войната срещу руснсците в украйна почна преди десет години това е СВО

109

БайДрън алцхаймер

преди 6 месеца

Накрая разбрахме - че това е било дълго подготвяна ПРОКСИ ВОЙНА срещу Русия !!!!

108

Евро вазелин

преди 6 месеца

Без помощ ще бъде освободена по лесно ,с помощ освобождението ще стане но ще се усети като без в.а.з.е.л.и.н. Евроалантичета знаят много добре

107

Анонимен

преди 6 месеца

Западът трябва да подкрепи Украйна като им прати дезертьорите обратно. Има доклади в ЕС, където е посочено по колко хиляди украинци се намират на територията на ЕС. Както домъкнаха мигрантите с чартъри обратно в България и казаха: "Връщаме на България 600 000 мигранти от близкия изток", така да натоварят безделниците украинци до 60 годишна възраст и директно кой от където дошъл- там отишъл! Щом искат помощ, това е безценна помощ. Нямат хора на фронта.

106

Христо Христов

преди 6 месеца

До 170 "Къде се е чуло и видяло държава във война да ..." - Украйна не е държава, а военна база.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Ротационният председател на Г-7 италианският премиер Джорджа Мелони е лют фен на Дучето. Как няма да доведе подкрепящи бендеро-нацисткия киевски режим?

104

Ужас

преди 6 месеца

В с.Работино, Запорожие се води ожесточен и кървав бой,от там минава важен за ВСУ коридор.

103

Христо Христов

преди 6 месеца

Да се надяваме, че този мандат на ЕП ще е последния на недоразумението ЕС и Европа до 5-6 години ще се отърве от него. ПП. Но това не е решение. Решението е, про'с'таците у нас дето гласуват за ЕС, че да им дадат МРЗ да изчезнат. Затова дано по-скоро има мобилизация!

102

Истината е горчива

преди 6 месеца

Тази война е като двама боксьори--единият е Майк Тайсън а другият е пълен аматьор-- Още на първият рунд аматьора е претрепан - едвам се държи на краката си, облян в кръв ---Но Публиката крещи -Искаме още --давай давай --Ти ще победиш - (ясно осъзнавайки че той ще бъде претрепан)--На вторият рунд аматьора е с счупен нос и се държи олюлявайки се за въжетата--Но Публиката пак крещи--можеш можеш!!--ще победиш!!--- НО Третият рунд аматьора е в дълбока кома и не чува вече нищо!!1

101

САЩ пося смърт

преди 6 месеца

Войната я започна САЩ през 2013 г. по две направления - Сирия и Украйна. Разговорът между Виктория Нюланд и Джефри Пят е истински. По указание на ЦРУ фашисткият киевски режим се оттегли от Куликово поле в Одеса, за да бъде извършено клането - има го в докладите на ООН, но те вече не са политкоректни и е забранено да се споменават

100

До 170

преди 6 месеца

Вие сте наясно, но ще дообясня за мотивацията на Зеленската просия...! Както сте го описали - дай, дай, дай! Бях на зъболекаря и в разговора той разказа, как млад колега стажант от съседния кабинет през 2 минути идва при него и иска някакъв инструмент! След като приключил с пациента си, той си каал - Абе, при него има всичко, значи не за инструмент, а за помощ идва! Отива и гледа пациент изпотен, стажанта 3 пъти повече се мъчи да вади зъб! Та, Зелю иска да се намесите, затова уж проси!

99

Христо Христов

преди 6 месеца

ЕС загива безвъзвратно от 2005-8 година. Предишният председател на ЕК - Юнкер го заяви още 2015 г на реч в Мадрид. Факт. ПП. Защото този ЕС е сбъркан!

98

Цирк

преди 6 месеца

А какво е Г-7,клуб на фалиралите и роби на САЩ и тели ще ни казват как да живеем.